SiteDeBucate » sofran

Retete cu sofran

 Orez "mexican" Orez "mexican"
intr-o cratita cu fundul gros pui cateii de usturoi sa se caleasca in uleiul de masline. cand devin aurii,adaugi orezul si calesti pana devine transparent, pui firele de sofran inmuiate in supa de legume,adaugi legumele congelate si calesti 2-3 ...
 Sote de creveti cu orez auriu Sote de creveti cu orez auriu
Intr-o cratita se pune apa la fiert .Dupa ce a dat in clocot, se adauga orezul.Se lasa sa fiarba pana cand orezul se face, apoi se scurge, se adauga sare, dupa gust, sofranul si se amesteca bine. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie, la foc ...
 Puisori( pentru decor) Puisori( pentru decor)
Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam. Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran. Din compozitia obtinuta facem ...
 Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui
Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si ...
 Midii in sos picant Midii in sos picant
Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana ...
 Paella de Bogavante Paella de Bogavante
De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti. Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea ei. Asadar, inainte de toate, se decojesc rosiile, se ...
 Paella de Marisco Paella de Marisco
Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante ...
 Pulpe de pui cu crusta de iaurt Pulpe de pui cu crusta de iaurt
Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust. Pulpele de pui se spala,  si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei. Deasupra se toarna mixtura de ...
 Shole Zard - Budinca de orez cu sofran Shole Zard - Budinca de orez cu sofran
Intr-un vas se aduce la fiert apa si se adauga si orezul care a fost spalat. Se fierbe pana cand orezul se inmoaire, aproximativ 20-25 min, amestecandu-se ocazional si indepartandu-se spuma. Se adauga zaharul, se amesteca si se fierbe in continuare ...
 Tajina de miel cu caise Tajina de miel cu caise
Inmuiem caisele uscate in 400ml de apa fierbinte timp de 20-30 de minute.Curatam si spalam ceapa, o taiam pestisori, usturoiul curatat il taiam maruntel. Spalam si taiam cuburi carnea. Incingem intr-o tigaita uleiul si tragem ceapa cu usturoiul pana ...
 Pui cu garnitura de orez si sos de rosii Pui cu garnitura de orez si sos de rosii
Se pregateste mai intii puiul cu sos: se taie pieptul in cubulete,se da prin faina;se pune in tigaie jumatate pahar de ulei si se lasa la incins ;cind incepe sa sfiriie punem cubuletele de carne pe care le lasam cit sa prinda culoarea aurie se scot ...
 Biryani cu pui Biryani cu pui
Ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul presat se calesc in putin ulei pina se inabusa bine.Se adauga foaia de dafin, scortisoara, cardamomul si cuisoarele si se prajesc 1 minut. Se adauga condimentele pisate(pudra) peste ceapa apoi adaugam ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Pastrama de porc cu orez si sofran Pastrama de porc cu orez si sofran
Taiati pastrama in felii de circa 2cm grosime si puneti-o intr-o tava adanca impreuna cu 50ml ulei, rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete, sucul de rosii, cimbrul, piper, dupa gust, si boiaua de ardei. Puneti tava in cuptor, la ...
 Maioneza din amidon cu sofran Maioneza din amidon cu sofran
Fierbi apa cu sofranul, apoi o strecori si o lasi sa se raceasca. Desfaci apoi in ea amidonul, amestecand cu grija ca sa nu se formeze cocoloase, o pui din nou la fiert si o lasi pana devine consistenta si usor transparenta (doar atunci amidonul este ...
 Salata meditereneana Salata meditereneana
Pui mazarea la fiert in apa clocotita cu putina sare, dupa care o scurgi. Orezul curatat il fierbi in apa cu sare si putin sofran, apoi il pui sub jet  de apa rece si il lasi la scurs.Amesteci usor orezul cu mazarea bine scursa si cu untul ...
 Paella cu legume Paella cu legume
Snitelele de soia le fierbi, le tai fasii si le prajesti in ulei (simple sau date prin ou si pesmet). Decojesti rosiile si le tai felii. Legumele le tai marunt si, impreuna cu mazarea, le prajesti in restul de ulei. Condimentezi si stingi totul ...
 Miel cu bob Miel cu bob
Cu 12 ore inainte de preparare, pui bobul sa se inmoaie. A doua zi, schimbi apa si il fierbi la foc mic, timp de 4 ore, pana cand se inmoaie.Cureti ceapa si o tai marunt. Tai carnea in cubulete si o inabusi cu 50 ml ulei si putina apa, adaugand ...
 Vinete picante cu fasole verde Vinete picante cu fasole verde
Incingi uleiul intr-o cratita, adaugi piperul rosu, sofranul si prajesti timp de 2-3 minute.Adaugi legumele si le sotezi timp de 5 minute, apoi le acoperi si le lasi pe foc timp de 7 minute.Asezonezi totul cu sare si suc de lamaie.Servesti preparatul ...
 Paella delicioasa Paella delicioasa
Curatati ceapa si ardeiul gras, spalati-le si taiati-le in bucatele. Opariti rosiile si curatati-le de pielita. Taiati pestele in bucati si prajiti-le in ulei pana cand se rumenesc putin pe toate partile. Scoateti pe o farfurie bucatile de peste si ...
1234
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sofran - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z