SiteDeBucate » slanina

Retete cu slanina

 Jumari Jumari
Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa. Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc. ...
 Frigarui de pui si gratare Frigarui de pui si gratare
Imi pare tare rau ca nu am facut poza de la inceput, dar totul a foat asa pe nepregatite si multe le-am pregatit afara la iarba verde  si...bucuria lui Bebe,am uitat aparatul foto acasa. Pozele sunt facute acasa din ce a ramas cand ne-am intors ...
 Pulpa de miel impanata, la cuptor Pulpa de miel impanata, la cuptor
Se spala pulpa ,se cresteaza cu varful cutitului din loc in loc si se pun bucatele de usturoi si slanina taiate in feliute, se condimenteaza cu sare si piper, se unge bine cu untura, se pune intr-un vas pulpa, se pune 1 pahar de vin alb si se da tava ...
 Varza cu carnati la ceaun Varza cu carnati la ceaun
Am pus in ceaun o lingura de untura si ulei,slanina taiata marunt pe care am lasat-o sa se prajeasca putin,dupa care am pus carnati taiati mai mic,i-am prajit si i-am scos.Am adaugat ceapa si ardeiul si le-am calit,am pus varza taiata mai ...
 Sarmale din varza proaspata cu carne ,ciuperci si costita afumata Sarmale din varza proaspata cu carne ,ciuperci si costita afumata
Se opareste varza in apa cu sare ,otet si  sare de lamaie,se scot cu grija frunzele oparite si se lasa la racit ,se curata de cotor. Slanina afumata se taie in bucatele mici si se pune in fiecare sarmaluta cate o bucata Se curata ceapa si se ...
 Jumari Jumari
Se curata slanina de soric daca e cazul, se taie bucati mari si se pune la topit intr-o oala mare, la foc mic. Se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn pana se micsoreaza jumarile si plutesc in untura. Dupa ce s-au racit un pic se scot cu o ...
 Chiftelute de vita in sos de morcovi Chiftelute de vita in sos de morcovi
1. Curatati morcovii si cartoful, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i in 1 l apa, pentru circa 30 de minute. Intre timp, dati prin masina de carnea tocata si slanina. Adaugati pesmetul inmuiat in lapte, ouale, parmezanul, usturoiul tocat ...
 Miel saslik Miel saslik
Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperandu-le; Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii; Saslikul se serveste cu orez stropit cu unt si jumatati de lamaie. ...
 Sarmale Sarmale
Varza se desface de frunze, continutul ramas se toaca marunt si se pune pe fundul cratitei in care se vor pune sarmalele. Ceapa se caleste in putin ulei si se amesteca cu orez, o bucata de slanina si carne tocata. Se mai adauga in compozitie piper ...
 Cotlete de porc cu ardei gras Cotlete de porc cu ardei gras
Bateti cotletele cu ciocanul de snitele, apoi prajiti-le usor pe ambele parti intr-o lingura de untura. Scoateti-le pe o farfurie iar in grasimea ramasa caliti ceapa cu 1 lingura de boia, pana se inmoaie bine. Puneti intr-o cratita cotletele, rosiile ...
 Peste impachetat Peste impachetat
Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Tocati marunt ceapa si usturoiul si puneti-le in interiorul pestilor. Puneti pestii pe folie de aluminiu, pe feliute subtiri de slanina si sunca, impreuna cu cimbrul. Impachetati pestii in ...
 Ficatei de pui cu mere Ficatei de pui cu mere
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati ...
 Mamaliga in straturi Mamaliga in straturi
Puneti la fiert apa cu sare si cand incepe sa clocoteasca, adaugati malaiul „in ploaie”, amestecand mereu cu o lingura de lemn sau cu un tel. Amestecati mereu in mamaliga pana cand incepe sa se ingroase. Vasul in care fierbe se tine la foc mic. ...
 Rulada de vita cu ficatei de pasare Rulada de vita cu ficatei de pasare
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ficatul de pui se spala, se opareste si se taie cuburi. Slanina se opareste si se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi. Patrunjelul verde se curata, se ...
 Muschi de porc si legume la gratar Muschi de porc si legume la gratar
Carnea se curata si se portioneaza in functie de cat de mari doriti sa fie portiile. Se impaneaza cu felii de slanina si cu cate o jumatate de catei de usturoi. Se pregateste gratarul si se pun jumatati de ceapa, ardei iute si jumatati de ...
 Macrou umplut si copt in folie Macrou umplut si copt in folie
Cureti pestele foarte bine atat la interior, cat si la exterior. Il dai cu sare si-l lasi deoparte, in acest timp te ocupi de umplutura, pentru care tai slanina bucatele si o pui sa se caleasca in foarte putin ulei. Dupa ce sa topit adaugi ...
 Iepure impanat la cuptor Iepure impanat la cuptor
Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il mai speli inca o data si il portionezi. Fiecare bucata in parte o crestezi si o impanezi cu catei de usturoi, cu bucatele de slanina si cate o maslina! (nu e obligatoriu). Asezi bucatile de iepure in tava in ...
 Ciorba cu afumaturi Ciorba cu afumaturi
Se spala ciolanul si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Slanina taiata cubulete se pune intr-un ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat pentru o noapte. A doua zi se pune la fiert in apa in care a stat. Se fierbe la foc mic 1 ora si 15 minute.Intre timp, se curata varza si se taie fasii late de 3 cm. Intr-o oala se topeste slanina taiata ...
 Chisca cu malai Chisca cu malai
Speli carnea,cartofii si le tai cubulete. La fel procedezi cu slanina si ceapa. Le pui pe toate intr-un castron si le amesteci cu malaiul, 1 cana apa calduta sau mai putin, cat sa lege compozitia, piperul, sarea, ienibaharul si cimbrul. Cu aceasta ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu slanina - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z