SiteDeBucate » sirop

Retete cu sirop

 Prajitura cu trufe mentolate Prajitura cu trufe mentolate
Se pregatesc intai foile : se amesteca galbenusurile cu 100 g zahar si deasupra se adauga cacaoa desfacuta in 2 linguri de apa fierbinte. Albusurile se bat spuma tare  cu restul de 50 g zahar ramas si in aceasta compozitie se adauga crema ...
 Prajitura Sah Prajitura Sah
Pentru blaturi separam ouale. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Galbenusurile le frecam bine cu uleiul si praful de copt. Unim cele doua compozitii, apoi adaugam faina si impartim aluatul in doua. In junmatate din el punem cacaoa. Coacem ...
 Prajitura tip Televizor Prajitura tip Televizor
faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de ...
 Tort caramel Tort caramel
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare, cu un praf de sare. Cand s-a intarit bine se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o bezea lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, dupa care incet incet le ...
 Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
BLAT: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma,apoi adaugam pe rand zaharul si mixam pana se topeste.Dupa ce s-a topit zaharul adaugam galbenusurile pe rand in compozitie;cand terminam si cu albusurile renuntam la mixer si folosim ...
 Fondantul meu Fondantul meu
Se amesteca toate intr-o cratita pe focul cel mai mic posibil pina ce se dizolva tot zaharul. Se acopera si se mai lasa la fiert  2-3min. Se descopera si se mai lasa pe foc fara a mai amesteca pina ce compozitia ajunge la 240 grade. Eu am lasat ...
 Prajitura bicolora cu fructe Prajitura bicolora cu fructe
Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao. Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor ...
 Desert cu mousse de ciocolata si scortisoara Desert cu mousse de ciocolata si scortisoara
      Am taiat blatul in triunghiuri, am pus cite unul intr-un castronel, l-am insiropat, am adaugat mousse-ul de cicolata in care am strecurat ceva scortisoara, am ornat cu o zapaceala de zahar ars si putin sirop de ...
 Pasta de lapte praf - varianta simpla Pasta de lapte praf - varianta simpla
Cantitatile le alegeti voi, dar pentru un test incepeti cu o lingura de miere sau sirop si adaugati cite putin lapte praf pina obtineti o pasta buna de modelat. La varianta mai complicata: 60 ml apa, 70gr zahar pudra, 2-3 picaturi ulei, 1 lingurita ...
 Tort de cacao cu nuca Tort de cacao cu nuca
Separam albusele de galbenuse. Se bat albusele spuma tare cu sarea, se adauga treptat zaharul si se bate incontinuarepana se intareste beseaua. Se pun galbenusele unul cate unul,faina cernuta impreuna cu cacaua si praful de copt, amestecand ...
 Tort Cupidon Tort Cupidon
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana luceste. Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul si esenta de rom ca la maioneza, apoi se toarna peste bezea. ...
 Tort capsuni Tort capsuni
Blat: Intr-un bol se freaca bine cele 3 galbenusuri cu 3 linguri zahar,praful de sare si vanilia,pana isi dubleaza volumul.Se adauga faina si la sfarsit amestecand de jos in sus albusurile batute spuma tare.Se unge o forma de tort se toarna ...
 Tort cu mousse de ciocolata si nuci Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile le ...
 Tort "indragostit" Tort "indragostit"
Preparam biscuitele astfel: Se bate cu mixerul,ouale galbenusurile,praful de sare si zaharul.Se amesteca cam 15 minute pana devine o crema tare.Se adauga si faina in ploaie,se amesteca cu o lingura, apoi aluatul format se aseaza intr-o tava ...
 Inimi cusute Inimi cusute
Se pune un strat de pandispan, un strat de mousse de menta, un alt blat pandispan. In mousse-ul de menta am pus sirop de menta verde ca sa fie colorat, iar pentru decor am pus putin sirop in pasta de zahar sa dau culoare. Am facut un jeleu cu ...
 Ciocolata cu dragoste Ciocolata cu dragoste
Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Acestea din urma le punem cu zaharul intr-un castron si le mixam pana devin ca o crema. Punem uleiul, putin cate putin, apoi nessul, lichiorul si coniacul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la ...
 Tort cu doua creme si cirese confiate. Tort cu doua creme si cirese confiate.
Blatul: Separam ouale,albusul de galbenus.Batem albusurile cu un praf de sare bine si apoi adaugam zaharul cate o lingura si amestecam bine,pana ce se incorporeaza si se topeste zaharul.Adaugam galbenusurile unul cate unul si la urma faina, cate o ...
 Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac
Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata. In momentul ...
 Veverita din orez cu ciocolata Veverita din orez cu ciocolata
Se fierbe orezul intai in putina apa si apoi cand apa a scazut aproape de tot se adauga paharul de lapte si se mai lasa sa se umfle orezul si sa absoarba tot laptele.Adaugam spre sfarsit si putin sirop de capsuni pentru a-l indulci. Separat topim ...
 Tort Savoare cu Piersici Tort Savoare cu Piersici
 Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca adaugati treptat zaharul si plicul de zahar vanilat. Bateti bine pana intoarceti bolul si ele nu curg. Galbenusurile le bateti bine cu un vaf ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sirop - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z