SiteDeBucate » sirop

Retete cu sirop

 Savarine Savarine
-galbenusurile ,zaharul vanilat si zaharul se freaca pana se albesc si-si dubleaza volumul -albusurile se bat spuma -peste galbenusuri se adauga pesmetul si se amesteca bine -dupa care incepem sa adaugam cate o lingura de albus amestecand usor -am ...
 Desert cu mere Desert cu mere
Aluatul: Daca aveti masina, punem toate ingredientele in masina si selectam programul pentru aluat.Daca nu procedam astfel:faina o cernem intr-un vas, in mijloc punem drojdia dizolvata in putin lapte caldut ,continuam cu restul de lapte tot ...
 Salata de bureti pentru iarna Salata de bureti pentru iarna
Ceapa se curata ,se spala si se taie solzisori. gogosarii se curata de seminte si se taie feliute mici si subtiri. buretii ii curatati,ii spalati si ii fierbeti 20-30 min. intr-o oala adaugati:apa,uleiul,otetul,sarea,zaharul piperul boabe si foile de ...
 Prajitura Twix Prajitura Twix
Faina,zaharul si untul se amesteca bine,se presara uniform in tava de 20cm/30cm tapetata cu hartie de copt si se preseaza bine cu palma.Se coace cam 30 min.la 160 grade. Separat se amesteca componentele pentru caramel.Se pune vasul pe foc mare pana ...
 Mini amandine Mini amandine
blatul: ouale se bat spuma cu zahar,care se pune treptat. se adauga apa si uleiul. apoi punem faina si cacaoa. batem bine iar la urma adaugam esenta de rom. se ia o tava,se unge cu putina margarina RAMA,se tapeteaza cu hartie de copt . turnam ...
 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau ...
 Compot de pere cu sirop de menta Compot de pere cu sirop de menta
Perele le spalam si le curatam de coaja. le taiem felii lunguiete. intr-o oala asezam perele taiate apoi umplem cu apa(mie imi place mai zemos compotul). punem pe foc la fiert. dupa 10 min de fiert punem zaharul,zaharul vanilat si cateva bucatele de ...
 Primele mele savarine Primele mele savarine
Galbenusurile ,zaharul vanilat si zaharul se freaca pana se albesc si-si dubleaza volumul. Albusurile se bat spuma. Peste galbenusuri se adauga pesmetul si se amesteca bine. Dupa care incepem sa adaugam cate o lingura de albus amestecand usor. Ungem ...
 Savarine cu fructe Savarine cu fructe
Separam albusurile oualelor de galbenusuri si le punem in boluri separate.Galbenusurile le mixam cu 3linguri de zahar pana se topeste zaharul si se albeste.Albusurile le batem cu un praf de sare,apoi adaugam treptat cele 3 linguri de zahar ramase si ...
 Prajitura catifea Prajitura catifea
Preparare blat: Albusurile si galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pudra cca 10 minute. Se adauga faina si praful de copt si se mai mixeaza putin, apoi se adauga si nuca si se amesteca cu o lingura de lemn. Se pune compozitia intr-o tava tapetata ...
 Savarine Savarine
varianta 1. Drojdia se dilueaza cu putin lapte caldut. Se adauga apoi faina, oul, restul de lapte, sarea si uleiul. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen de consistenta unei smantani . Se acopera cu un servet si se lasa la dospit pana-si ...
 Tort cu ciocolata si nuca Tort cu ciocolata si nuca
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Cand si-au dublat volumul se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine ca o crema si aproape ca si-a triplat volumul. Turnam uleiul cate putin, esenta de rom si la sfarsit ...
 Bomboane multicolore mentolate Bomboane multicolore mentolate
Ciocolatile se rup bucatele mici, se pun intr-un  ceaunel mic ,de tuci ,la topit. Cand s-a topit se adauga cele 5 galbenusuri rand pe rand(dupa fiecare galbenus pus luam ceaunelul de pe foc si il incorporam bine). Untul il taiem cubulete si il ...
 Fursecuri de toamna Fursecuri de toamna
Se fac 2 aluaturi separat, unul alb si unul maro, amestecand pur si simplu ingredientele.Se intind 2 foi pe masa de lucru presarata cu faina.Se taie cu grija cu un cutit mic cu varf ascutit forme de frunze, se aseaza pe tava cu hartie de copt si se ...
 Desert rapid Desert rapid
Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva. Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana se ingroasa, la foc potrivit. Cand budinca e gata se ...
 Foi cu caramel "Rodica" Foi cu caramel "Rodica"
Se amesteca bine toate ingredientele pentru foi.Se imparte aluatul in 5 parti egale. Se ia cate o bucata se framanta putin dupa care  se intinde pe dosul tavii tapetata cu faina.Se coace 12-15 minute,pana isi schimba culoarea putin.Se lucreaza ...
 Supa de visine Supa de visine
Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut ...
 Tiramisu cu fructe de padure Tiramisu cu fructe de padure
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se amesteca cu crema folosind o spatula si frecand usor. Incepem sa pregatim si picoturile: ...
 Tort cu frisca si crema de trufe Tort cu frisca si crema de trufe
Ptr blat: albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul apoi adaugam pe rand galbenusurile,uleiul ,aromele ,faina in ploaie si amestecam usor .Compozitia o pune intr-o tava rotunda care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina si introducem in ...
 Daiquiri Daiquiri
Ingredientele se amesteca si rezultatul final se pune intr-un pahar. Se adauga cuburi de gheata si o felie de lamaie. Simplu de pregatit si foarte bun. ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sirop - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z