SiteDeBucate » sirop

Retete cu sirop

Orezul copiilor
Orezul se spala bine si se fierbe.Dupa ce orezul s-a fiert se strecoara apoi se amesteca cu branza e vaci pana devine o pasta cremoasa. ...
PUNCH
Se rad portocalele si lamaiile.Se stoarce zeama dela fructe si se amesteca cu coaja portocalelor si lamaile.,cu zaharulsi apasi se lasa pana se topeste zaharul. ...
Cocktail banana
Se amesteca toate ingredientele intr-un blender.Se toarna in pahare cu gheta si se orneaza cu felii de banana. ...
Cocktail amaretto dulce
Se amesteca toate ingredientele intr-un blender.Se serveste imediat. ...
Cocktail Cenusareasa
Se amesteca toate sucurile intr-un shacker se toarmna intr-un pahar inalt se aduga pa minerala si cateva cuburi de gheata. ...
Cocktail cioco-cioco
Se amesteca toate lichidele intr-un blender.se toarne in pahare se aduga cuburi de gheata si ciocolata rasa. ...
Cafea delicioasa
Se prepara cafeaua. SE adauga siropurile, frisca si apoi fulgii de ciocolata. ...
prajitura de post cu mere
Se amesteca merele cu zaharul si bicarbonatul si se lasa 2 ore, apoi se adauga faina pentru a obtine o compozitie consistenta , dar care sa curga cand o asezi in tava.. ...
Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Blat: Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile ...
 Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
pt.blat : Ciocolata si untul se topesc, dar separat. Albusurile se bat spuma cu 50 gr. zahar. Galbenusurile se bat spuma si ele cu restul de 50 gr. zahar.In amestecul de albusuri se incorporeaza galbenusurile, untul topit, ciocolata topita si varful ...
 Tarta Dartz Tarta Dartz
Amestecam faina cu cacao si o punem peste compozitie. Intr-o tava de cuptor punem hartie de copt si incingem cuptorul in prealabil la 200 grade. Lasam blatul sa se coaca 40 minute, dupa care il lasam sa se raceasca si scobim in el ca la musuroiul de ...
Tigari cu nuci
Se amesteca ingredientele pentru sirop si se pun la fiert, 20 de minute la foc mic. Devine un sirop legat ce trebuie racit insa. Se face siropul preferabil cu cateva ore inainte si se tine in frigider. Eu l-am luat de pe foc si am inconjurat cratita ...
Baba al rhum by Adi
Se mixeaza uleiul cu zaharul, dupa care se adauga cele 2 oua pe rand si galbenusul. Se mixeaza foarte bine. Faina se amesteca cu drojdia si se adauga treptat la compozitia de oua. Obtinem un aluat lipicios si foarte moale. ...
Prajitura Televizor
Blaturi cacao: Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se mixeaza cu untul,cacaoa apoi turnam alternativ laptele si faina.Dupa ce am omogenizat se adauga albusurile batute spuma si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. ...
 Tort cu crema de vanilie si zmeura Tort cu crema de vanilie si zmeura
Blatul :  Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand din cand in cand cate o lingura cu apa, pana cand se obtine o crema de consistenta unei alifii. Faina se amesteca (si cu cacao daca vrem blat de cacao) cu praful de copt si se adauga cate ...
Prajitura Sah
Blat: Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul ...
 TORT CU CREMA DE CIOCOLATA, ROM SI TRUFE TORT CU CREMA DE CIOCOLATA, ROM SI TRUFE
BLATUL: Se amesteca cu mixerul albusurile cu zaharul pana se fac spuma, se adauga galbenusurile pe rand, faina in ploaie,  si dupa ce se bat bine la sfarsit se pune  uleiul, apoi se mai bat putin. Se pune compozitia in forma tapetata cu ...
Cuburi ciocolatoase
Blatul este cel de la prajitura Amandina,e blatul cu care ma inteleg :)) cel mai bine... Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul ...
 CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA" CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA"
1.Se preincalzeste cuptorul la 165*C.Se unge cu unt si se infaineaza o tava de aragaz. 2.Se topeste ciocolata si untul intr-o cratita ,in bain-marie.Se ia de pe foc,se adauga esenta de vanilie,zaharul si ouale.Se amesteca bine,apoi se pune faina si ...
 Cornulete bicolore Cornulete bicolore
Amestecam faina + drojdia si lasam 15 minute. (cu drojdie proaspata facem o maia: laptele caldut + zaharul+ drojdia si lasam la dospit ) ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sirop
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z