Prajitura cu gem de post
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu ...
Prajitura "chinezeasca"
Aceste componente sint pt o tava de cca 20/30 cm.Pt.blat,zaharul se freaca bine cu untul;se adauga nucile,coaja de lamiie,vanilia,faina(cernuta cu praful de copt),apoi albusurile spuma.Compozitia rezultata se pune intr-o tava cu hirtie de copt(sau se ...
Laura s Perlen by Laura S.
1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din el care se intind pe masa de lucru cu o gr.de ca.3 mm.Se decupeaza rondele cu un diamtru de 2,5-3cm.Se aseaza pe o tava captusita cu hirte de copt si se ...
Tort rapid
se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de romse freaca spuma untul cu serbetul: pe un plato se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema ,un rand de biscuiti un strat de dulceata de caise pana se termina -ultimul strat ...
1