SiteDeBucate » salvie

Retete cu salvie

 Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie.Se adauga aripile si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti apoi se scot si se pun deoparte. Se adauga in tigaie morcovii, cateii de usturoi si ceapa verde si se calesc 5-6 minute, pana cand incep sa se ...
 File de pangasius cu salvie si rozmarin File de pangasius cu salvie si rozmarin
Fileurile le taiem in doua pe orizontala si le asezonam cu sare, piper si fulgi de ardei, proaspat macinate. Maruntim frunzele si frecam pestele pe ambele parti cu ele. Deasupra stropim cu zeama de lamiae. Dam la frigider pentru cel putin 3h (eu ...
 Pastravul cu ochii negrii Pastravul cu ochii negrii
pastravul se sareaza se piperea za se stropeste cu zeama de lamaie , se umple cu frunzulitele de salvie se da prin faina de malai si se prajeste in ulei incins . pentru garnitura cartofii se curata se spala si se fierb in apa cu sare si o parte din ...
 Potarniche la ceaun Potarniche la ceaun
Am tinut carnea la marinat de seara pana dimineata la frigider, dupa care am spalat-o putin, am pus-o in ceaun, am acoperit-o cu apa, am turnat 100 ml ulei si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 90 minute, completand din cand in cand cu apa. Am ...
 Iepure la cuptor cu salvie si cimbru Iepure la cuptor cu salvie si cimbru
Portionam iepurele, eu am lasat tot in afara de piept, care o sa-l folosesc la o supa de legume, pe post de piept de pui. Iepurele meu a avut destul de multa grasime, asa ca am pastrat-o si am pus-o la sfarsit in tava pentru a nu pune prea mult ulei. ...
 Coaste aromate Coaste aromate
Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza. Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte  si se toaca cat mai marunt. Se ...
 Pui in lapte Pui in lapte
Puiul intreg spalat bine se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste pe toate partile in untul amestecat cu uleiul de masline.Il intoarcem pe toate partile ca sa fie uniform prajit. Se scoate apoi puiul si se pune intr-un vas termorezistent- eu ...
 Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor
Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie, iar in burta fiecarui pastrav se pun cate 2 felii de lamaie si ierburile aromatice,iar ...
 Gratar de pui cu sos de ardei copti Gratar de pui cu sos de ardei copti
Pieptul de pui se spala si se taie felii potrivit de groase. Se pun bucatile de carne pe un platou, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, busuioc si salvie. Se toarna deasupra uleiul de masline si otetul balsamic, se acopera cu folie alimentara ...
 Pulpe de pui in lapte a la Jamie in vas roman Pulpe de pui in lapte a la Jamie in vas roman
  Preparare : spalam bine pulpele de pui si el  stergem cu un servet absorbant. Saram bine  si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins, intorcandu-le pe toate partile pana devine aurii. Eu m-am grabit foarte tare de data ...
 Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman
Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija  putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate, apoi intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de ...
 Cotlet haiducesc la gratar Cotlet haiducesc la gratar
 Se sareaza cotletul pe ambele parti si se face cu piper si se lasa asa 30 de minute la rece ,apoi se presara peste el boia si ierburi aromate si vinul si se lasa la frigider 30 de minute.   Dupa 30 de minute il scoatem si intoarcem ...
 Pulpe de pui toscane Pulpe de pui toscane
Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi  se bat usor cu un ciocan de bucatarie. Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul ...
 Supa de porumb Supa de porumb
Ceapa rosie cu rozmarinul, salvia si laptele se pun intr-o cratita pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute. Laptele se strecoara apoi se pune din nou in cratita pe foc ...
 Pui cu cartofi, salvie si rozmarin Pui cu cartofi, salvie si rozmarin
Carnea de pui se spala si se portioneaza, se da intr-un clocot si se arunca apa cu spuma, apoi se spala carnea cu apa rece. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pana este moale. Intr-un vas de iena se aseaza cartofii curatati, spalati si taiati in ...
 Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi
Se pregateste carnea. Se portioneaza felii mari si se pune intr-un sos preparat din amestecul ingredientelor: ulei, sare, piper, boabe de mustar, zeama de lamaie , rozmarin, salvie. Se unge bine si se lasa jumatate de ora apoi , avem doua variante de ...
 Aripioare de pui crocante facute in bere Aripioare de pui crocante facute in bere
Preparare : lasam aripioarele spalate bine si sterse in prealabil la macerat in amestecul de condimente si ulei de masline pentru macar o ora. Le aranjam apoi frumos in vasul roman si  turnam berea peste ele. Lasam vasul acoperit cu capac timp ...
 File de somn pe pat de legume si sos de smantana File de somn pe pat de legume si sos de smantana
Intr-o tigaie tip wok se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga legumele taiate si se calesc 5 minute.Se adauga apoi vinul si apa impreuna cu restul condimentelor,usturoiul,hreanul,mustarul,coaja rasa de lamaie ...
 Friptura de porc in sos de vin rosu Friptura de porc in sos de vin rosu
Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate. Adaugam usturoiul taiat ...
 Cotlet de porc cu cartofi umpluti Cotlet de porc cu cartofi umpluti
  Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu salvie - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z