SiteDeBucate » salata verde

Retete cu salata verde

 Salata de ton Salata de ton
Salata se spala si se rupe in bucati. Ceapa verde se taie in bucatele(rondele), iar rosiile se taie in felii. Ouale fierte se taie in cubulete mici. Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca usor cu celelalte ingrediente. Salata se ...
 Salata de patrunjel Salata de patrunjel
Verdeturile se spala bine, se taie marunt si apoi se pun intr-un vas. Ceapa verde si usturoiul se taie cat mai fin si se da si telina prin razatoare si se freaca cu mana cu putina sare. Se pune peste verdeturi. Se pregateste un sos din miere, ...
 Salata cu stafide Salata cu stafide
Legumele se spala, se curata si apoi se taie. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare, ulei masline si putina zeama de lamaie. Pofta buna! ...
 Salata thailandeza Salata thailandeza
Tonul se taie in bucati mici. Este recomandat sa fie foarte proaspat. Maruntit se pune intr-un bol si se pune peste coriandru. Se pregateste un sos din coaja de lamaie, suc de lamaie, ghimbir curatat, ulei de masline, seminte de susan si 2 linguri ...
 Rosii umplute cu branza Rosii umplute cu branza
Azi ma gandeam sa va prezint un aperitiv excelent pentru aceasta perioada a anului. Nu este doar delicios ci si deosebit de rapid! Rosiile se spala, li se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg de zeama. Mararul se taie marunt. Salata ...
 Salata a Georgianaa Salata a Georgianaa
Preparati sosul amestecand cu o lingura de lemn galbenusul de ou cu mustarul si uleiul de masline (ca maioneza). Asezati legumele bine spalate si taiate potrivit intr-un castron mai mare. Condimentati dupa gust. Adaugati miezul de nuca si turnati ...
 Mancare din salata verde Mancare din salata verde
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotitã cu sare, se opãreste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie marunt. Faina se cerne. Costita se frige in tigaie fara ...
 Sendvis cu branza si legume Sendvis cu branza si legume
Cureti si speli verdeata si ceapa. Le lasi sa se scurga, apoi le toci marunt. Pasezi printr-o sita branza de burduf si branza dulce. Amesteci branzeturile pasate cu verdeata, ceapa, margarina cu smantana, sare si piper dupa gust. Vei obtine o ...
 Salata cu ochiuri romanesti Salata cu ochiuri romanesti
Torni otetul intr-o cratita cu apa clocotita si sarata. Spargi ouale, pe rand, intr-o cescuta si le torni cu grija in apa care clocoteste, intorci incet ouale cu spumiera, pentru ca albusul sa se coaguleze uniform in jurul galbenusului. Cand sunt ...
 Delicatesa portugheza Delicatesa portugheza
Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate, pe lungime.In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul. In fiecare cosulet obtinut, asezi cate o jumatate de ou si, ...
 Salata mediteraneeana Salata mediteraneeana
Desfaci salata in foi, pe care le speli si le lasi sa se scurga. Cureti, speli si tai in felii subtiri ceapa si ciupercile. Cureti si zdrobesti usturoiul. Tai rosiile, in prealabil spalate, in cubulete de 2 cm. Cureti castravetele si il tai in ...
 Salata cu branza fripta Salata cu branza fripta
Desfaci salata in frunze, pe care le speli si le lasi sa se scurga.Cureti morcovii si ceapa, apoi le speli, impreuna cu rosiile si castravetele.Razi mare morcovii sau ii tai in bastonase subtiri. Tai ceapa si castravetele in rondele, rosiile in ...
 Salata cu ton Salata cu ton
Fierbi ouale tari, apoi le cureti de coaja si le tai in rondele groase. Scurgi pestele din conserva. Speli salata verde frunza cu frunza si o lasi la scurs. Cureti si speli ardeii grasi si ceapa. Tai ceapa marunt, ardeii si salata in fasii, ...
 Salata de vara Salata de vara
Fierbi ouale tari, apoi le lasi sa se raceasca, le decojesti si le tai in sferturi, in timp ce fierb ouale, speli salata frunza cu frunza si, dupa ce s-a scurs, o tai fasii.Cureti ceapa si o tai inele. Speli rosiile si le indepartezi cotoarele. ...
 Salata de vara asortata Salata de vara asortata
Fierbi oul tare, apoi il racesti, il cureti si il tai in felii.Cureti morcovul, telina, ceapa si marul. Speli toate legumele si verdeata. Tai varza fideluta, ceapa si castravetii in rondele groase, rosiile in felii, iar mararul marunt. Presari varza ...
 Rosii umplute cu ton Rosii umplute cu ton
Pui ouale la fiert si intre timp cureti castravetii de coaja si ii tai marunt. Desfaci conservele, scurgi uleiul si pui tot pestele intr-un castron. Il maruntesti foarte bine cu furculita si il amesteci cu castravetii, branza de vaci, sarea, piperul, ...
 Salata Capri Salata Capri
Ouale se fierb tari, se curata si se taie rondele. tot rondele se taie si rosiile si branza, iar salata se toaca fasii. Intr-un castron se amesteca totul si se asezoneaza cu busuioc tocat marunt,  sare, piper si ulei de masline.Se serveste ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, salata, ceapa si celelalte legume proaspete sau uscate). Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati supa -crema obtinuta si serviti-o calda cu crutoane si cu 1 ...
 Telina cu alune Telina cu alune
Se curata telina si se rade pe razatoarea de varza. Se spala salata, se desface in frunze si se taie fasii. Ouale se fierb tare in apa cu sare. Alunele se taie bucati. Telina se pune intr-o strecuratoare si se scufunda pentru 2 minute in apa ...
 Peste cu sfecla rosie si mere Peste cu sfecla rosie si mere
Se fierbe cartoful in coaja, cand s-a racit putin se curata si se taie bucati. Sfecla si merele curatate se taie fasii subtiri. Smantana se amesteca cu putina sare, chimion, ulei de masline si otetul, se adauga sfecla rosie taiata, merele, cartoful ...
1-1011-19
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu salata verde - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z