SiteDeBucate » salam

Retete cu salam

 Cornuri umplute Cornuri umplute
Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca ...
 Mini-rulade din lipie Mini-rulade din lipie
1. Se intinde cate o lipie pe planseta de lucru, se unge cu crema de branza, apoi se intind feliile de branza topita si cele de sunca.2. Se ruleaza lipia cu totul, iar rulada rezultata se va prinde in scobitori, astfel incat sa nu se desfaca; se ...
 CHEC APERITIV CHEC APERITIV
Galbenusurile se amesteca cu margarina. Se pune faina, cascavalul ras si salamul taiat cubulete.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitie.Se toarna in tava unsa si tapetata. ...
 Aperitive haioase din mezeluri si legume Aperitive haioase din mezeluri si legume
Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele se aseaza o felie de salam Palaciego si apoi felia de sunca presata.Se decupeaza o forma din felia de sunca si apoi taiem cu cutitul pe langa ea forma ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 Rulada aperitiv Kaprice Rulada aperitiv Kaprice
Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.Peste ...
 Snitele marinate cu lamaie si usturoi(reteta portugheza) Snitele marinate cu lamaie si usturoi(reteta portugheza)
Pieptul de pui feliat se bate,se condimenteaza cu sare si piper,usturoiul tocat marunt si suc de lamaie(eu am pus un strat de snitele,am cond.am presarat usturoiul,sucul de lamaie,iar snitele si tot asa....)am acoperit cu folie de aluminiu si am ...
 Rondele cu bunatati Rondele cu bunatati
Preparare: rodele de somon cu spuma de branza. Taiem feliile de somon afumat in dreptunghiuri de 4-5 cm lungime si 2-3 cm latime. Pe fiecare bucatica punem cate o lingurita de spuma de branza, preparata din iaurt gras lasat o noapte la stors in ...
 Gustari reci pe minifrigarui Gustari reci pe minifrigarui
Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile .Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului ...
 Aperitiv Aperitiv
Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne ...
 cartofi cu carne si oua la cuptor cartofi cu carne si oua la cuptor
Se spala cartofii, se taie in jumatati si se pun intr-o oala cu apa la fiert 35-40 de min pana se fac moi. Apoi, dupa ce s-au facut moi, se scobesc cu linguritza pentru a face loc de compozitie, Compozitia:se bate un ou bine bine si se pun cate 2 ...
 snitel de salam snitel de salam
Se pregateste compozitia astfel: se bat ouale cu putina sare, sifon, faina. Se iau bucatile de salam si se tavalesc prin aceasta compozitie, apoi se prajesc la foc mic. ...
 platou rece platou rece
Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna! ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Oale se amesteca ca si pentru omleta, se adauga un varf de sare, piper negru, se pune faina (aluatul trebuie sa fie omogen), drojdia, laptele si uleiul (incalzite in prealabil), sunca taiata cuburi, mici si maslinele.Se pune la cuptor pentru 40 min. ...
 Dejun rapid si consistent Dejun rapid si consistent
Taiem snitelul felii, asezam hreanul pe felia de sunca, rulam si prindem cu o scobitoare, taiem felia de branza in bucati, asezam toate preparatele pe o farfurie, ornam cu castravete murat si maslina. ...
 Morcovi inveliti in sunca Morcovi inveliti in sunca
Se aleg morcovi subtiri si mici se pun la fiert, cand sunt gata se scot. Se invelesc in sunca si se dau 15 min la cuptor. Separat se fac 4 petale de floare din salam si se aseaza o rosie cherry in mijloc, separat se mai pun 2 rosii cherry care se ...
 Aperitive atragatoare Aperitive atragatoare
Se ia aluatul fraged (gata cumparat - eu folosesc aluatul bulgaresc) si se taie in diverse forme - patrate, cercuri, triunghiuri .Ungeti formele taiate cu galbenus de ou si presarati peste ele susa, mac, chimen peste fiecare forma altceva apoi se ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie. Intre timp, curatam si tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem in cubulete, salamul si piciorusele ciupercilor. Intr-o tigaie, punem o lingura de ulei, ...
 Scoicute cu cartofi si salam Scoicute cu cartofi si salam
Se amesteca faina cu margarina moale, apa, otetul si putina sare. Se framanta bine, se pune in folie de plastic si se da la frigider 6-8 ore.Cartofii se curata, se fierb si se paseaza ca pentru piure, se condimenteaza cu sare si piper. Salamul se ...
 Cartofi umpluti, la cuptor Cartofi umpluti, la cuptor
Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură, îi scobim pe lungime, de miez. Cine doreşte, poate curăţa cartofii de coajă, înainte de a-i da la cuptor. Sau se pot căli legumele şi ...
1-1011-14
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu salam - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z