SiteDeBucate » rozmarin

Retete cu rozmarin

 Cornish Pasty Cornish Pasty
Eu am facut coca cu robotul de bucatarie, dar se face foarte usor si cu mana. Amesteca faina cu untul si sarea pana ce devin ca nisipul. Pune cate putina apa si amesteca, pana ce totul devine o coca. Infasoara in plastic si lasa la congelator 15 min ...
 Snitel de salau Snitel de salau
se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana ...
 Pui in crusta de sare Pui in crusta de sare
Aluatul se lucreaza destul de greu ,dar merita.Framantam bine sarea,faina si apa pana obtinem o coca.Aluatul obtinut il impartim in 2 .Intindem o foaie cat putem de mult avand grija sa nu aibe fisuri. Puiul il  condimentam,in interior punem ...
 Friptura de ied impanata cu usturoi Friptura de ied impanata cu usturoi
Se curata de pielite, se spala  bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia .Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se ...
 Pachetele cu branza Pachetele cu branza
Pentru clatite Amesteca faina cu sarea.Adauga ouale, 50 ml lapte si 1 lingura ulei si amesteca bine.Amestecand, adauga incet apa minerala si laptele ramas, pana vei obtine un aluat subtire si omgen (daca are cocoloase, atunci da-l prin ...
 Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman
Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele dorite(eu pun boia de ardei dulce,tarhon uscat si rozmarin uscat,sare si piper roz proaspat macinat.Bagam vasul cu cartofi la cuptor pentru cel putin 60 de ...
 Macrou umplut Macrou umplut
Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare. Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si ...
 Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi
Pentru cartofi, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Pune capatana de usturoi la copt 35-45 minute pana cand s-a inmuiat bine.Dupa ce s-a copt, scoate-o din cuptor si stoarce miezul intr-o farfurie. Intre timp pune la fiert cartofii in apa cu sare.Dupa ce ...
 File de peste in cuib File de peste in cuib
Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins. ”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de hartie absorbante. Usturoiul vechi se curata si se trece prin presa. Se face un amestec din miere, mustar, condimente si 2-3 linguri ulei, la care ...
 Muschiulet de porc impletit Muschiulet de porc impletit
 Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline. Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o ...
 Friptura in ulei cu garnitura de ciuperci si smantana Friptura in ulei cu garnitura de ciuperci si smantana
rasfoind zilnic blogosfera culinara, îmi fac cu ochiul foarte multe retete. daca ieri m-am oprit la fasolea scazuta cu cârnacior, pentru astazi am ales o combinatie ce s-a dovedit a fi  delicioasa:  friptura la cuptor in ulei ...
 Rechin cu legume la steamer Rechin cu legume la steamer
Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele. Taiem  zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam ...
 Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras. Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.
Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval ...
 Piept de pui cu mamaliguta crocanta si rosii cherry Piept de pui cu mamaliguta crocanta si rosii cherry
Incalzeste cuptorul la 220°C.Presara bucatile de mamaliga intr-un vas termorezistent.Toarna deasupra iaurtul.Apoi pune pieptii de pui, rosiile si usturoiul.Asezoneaza totul cu 1 lingurita rozmarin praf si sare si piper, dupa gust.Stropeste ...
 Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi Pui la cuptor cu 20 de catei de usturoi
Se incinge cuptorul la 180°C.Intr-o tigaie mare, se incinge ulei de masline, la foc potrivit.Se da carnea prin faina, scuturand-o de faina in exces.Se pune o parte din carne in tigaie si se caleste cate 4 minute pe fiecare parte.Se pune intr-o ...
 Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie
Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie o lingura de frunze de rozmarin , iar restul e rozmarin presara-l in cavitatea puiului.Condimenteaza puiul in interior si exterior si pune-l intr-o ...
 Pui la gratar cu crema de branza Pui la gratar cu crema de branza
Taiati ceapa verde rondele, tocati rozmarinul, tocati cimbrul, bateti pieptul de pui (cat mai subtire), pregatiti-va branza, laptele, uleiul si aveti toate ingredientele la indemana. Puneti verdeturile (rozmarin si cimbru) in uleiul de masline, ...
 Porc cu ceapa carmelizata Porc cu ceapa carmelizata
Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust. Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe ...
 Osso Buco Milanese Osso Buco Milanese
Preparare Osso Buco Milanese: Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care le asezati pe o farfurie. Puneti o oala pe foc, potrivind aragazul la foc ...
1-1011-2021-26
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rozmarin - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z