SiteDeBucate » rom

Retete cu rom

Parfe de ananas
Cele 2 pliculete de gelatina (20 gr.) se pun la inmuiat in apa rece pt.10 minute. Apoi se incalzeste usor la bain-marie (atentie! nu se fierbe) cat sa se dizolve. ...
 BILUTE CU ROM BILUTE CU ROM
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se prajesc nucile cca. 8 minute in cuptor, intr-o tava captusita cu hartie de copt.Se scot, se lasa sa se raceasca, apoi se macina. 2.Se faramiteaza napolitanele ,se pun intr-un bol cu nucile macinate,zaharul si ...
Cozonac
Faina se cerne de 2 ori. ...
 Boccelute cu inghetata Boccelute cu inghetata
Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik. Apoi am pregatit clatitele. Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.Se pune compozitia la frigider ...
 Pachetele cu branza Pachetele cu branza
Am facut la masina de paine aluatul de ensaimadas,un aluat super bun si foarte usor de lucrat. Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua in ...
 Tort de ciocolata cu trufe Tort de ciocolata cu trufe
 Blatul: Amestecam ciocolata cu cacao si turnam apa clocotita peste ele. Amestecam usor pana se topesc. ...
 Bomboane de ciocolata cu visine Bomboane de ciocolata cu visine
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in ...
 Salata de fructe in pepene Salata de fructe in pepene
Se taie capac la cei trei pepeni si se scobesc de miez. La cel galben se scot intai semintele si apoi se scobeste miezul pentru a il putea folosi in salata de fructe. Se taie cubulete potrivite fiecare fruct in parte, ciresele le-am taiat pe jumatate ...
 Natillas de ciocolata Natillas de ciocolata
Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul . ...
 Prajitura cu prune Prajitura cu prune
Prunele se taie pe lungime in 4 felii si se amesteca cu scortisoara; se unge cu unt sau ulei tava, se tapeteaza cu faina si se incalzeste cuptorul la 180°. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi zaharul tos si esenta de rom; galbenusurile ...
 Tort de portocale Tort de portocale
-Se amesteca galbenusurile cu mierea, sucul si coaja de portocala apoi se bat pe bain-marie pana se ingroasa. -Se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile batute spuma si cu faina amestecata cu praful de copt. -Se asaza in tava unsa cu unt si ...
 Savarine Savarine
-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma. -Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. -Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. -Cand sunt gata se scot ...
 Tort Diplomat Montignac Tort Diplomat Montignac
La Blat : am batut galbenusurile + fructoza + marga semitopita. Am adugat cacao, esenta de rom si alternand am pus laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Am copt cca 30 minute la foc mediu. Am scos pe un gratar si am ...
 Rulouri cu branza Rulouri cu branza
Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale. Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva ...
 Cuiburi de viespi Cuiburi de viespi
Se pun in MP in ordinea urmatoare ingredientele: lichidele (lapte, ulei, esenta de rom, galbenusuri), apoi faina, sarea, zaharul si coaja de lamaie. Se framanta timp de 20 de minute si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe o suprafata ...
 Tort Kodrit Kadir Tort Kodrit Kadir
Oul il mixam bine cu un praf de sare,apoi adaugam pe rand,cate putin,celelalte ingrediente si omogenizam. Mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam esenta de vanilie, un praf de sare si laptele. Amestecam bine si lasam deoparte. Caramelizam zaharul si-l ...
 Prajitura Alba ca Zapada Prajitura Alba ca Zapada
Pentru foi : mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste. ...
 Tort cu inghetata de cacao si menta Tort cu inghetata de cacao si menta
Blat: Albusurile se bat spuma tare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine lucioasa.Se adauga si zeama de lamaie. Se coace la foc mic,pana blatul de bezea devine uscat,in jur de 4 ore. Inghetata: Galbenusurile le-am ...
 Prajitura de branza cu iz de ciocolata Prajitura de branza cu iz de ciocolata
  Aluatul: Untul se freaca doua galbenusui, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma si se adauga  peste galbenusurile frecate.Treptat se adauga faina alternand cu laptele apoi se adauga bicarbonatul, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-72
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rom - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z