SiteDeBucate » rom

Retete cu rom

 Cozonac cu nuca si cacao Cozonac cu nuca si cacao
Aceasta este reteta de cozonac a Ioanei. L-am facut pentru Craciun, eram pana peste cap bagata in treburi si n-am mai apucat sa fac poze. Imi pare rau, as fi vrut sa vedeti si voi cat de frumos creste si cum arata lipit de gemuletul de la cuva ...
 Ciocolata pana la moarte Ciocolata pana la moarte
Blatul Genoise Incalzeste cuptorul la 180 grade. Unge cu unt o forma rotunda de 25 x 8 cm extensibila (are un arc cu ajutorul caruia se poate mari- micsora), pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.Combina ouale batute cu zaharul si ...
 Tortulete la pahar Tortulete la pahar
Sau tort Ioana reloaded. :))) Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus. Compozitia o punem intr-o tava (24 cm diametru) ...
 Mingiute cu nuca Mingiute cu nuca
Biscuitii, macinati, ii amesteci cu nuca. intr-o cratita pui laptele,margarina RAMA,cacaoa,zaharul si le pui la fiert pana dau in clocot torni siropul peste biscuiti si nuci ,adaugi esenta si coaja de lamaie si mesteci pana se omogenizeaza. dak nu se ...
 Tortulet de biscuiti Tortulet de biscuiti
Biscuitii se injumatatesc intr-un castron. Se prepara un sirop pe foc dintr-o cana de apa, 3 linguri cu zahar si cacaoa. Se da la racit. Apoi se pune in el lichiorul. Se alifiaza margarina RAMA cu  2 linguri de zahar si peste ea se pun ...
 Tort cu doua creme Tort cu doua creme
Blat: Se separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin zahar apoi se lasa cateva minute. Se cerne de doua ori  faina cu praful de copt. Se pun la hidratat stafidele in ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Se prepara mai intai crema. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida, amestecand pana se obtine o compozitie omogena. Se lasa putin la racit si se adauga esentele de rom si cafea, apoi se lasa la rece cel putin o ora. Eu am pus craticioara in ...
 TORT CU CREMA DE ZAHAR ARS TORT CU CREMA DE ZAHAR ARS
Se caramelizeaza 200 g zahar; separat se bat ouale cu 100 g zahar, se adauga si laptele si se incalzesc putin. Se toarna peste zaharul caramelizat si se da la cuptor. Cratita se pune intr-o tava cu apa, astfel vom obtine o crema compacta, fara gauri. ...
 prajitura "Noapte venetiana" prajitura "Noapte venetiana"
Se bat ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, praful de copt, cacao, ciocolata si se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Se lasa sa se raceasca. Intre timp pregatim crema: Zaharul il caramelizam, cand se ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul.Incorporam pe rand ciocolata si toate fructele uscate, adaugam esenta de rom, vanilie. Tapetam cu hartie de copt o tava mica de tort si punem compozitia in cuptor la foc mediu.O lasam ...
 Tort Opera Tort Opera
Crema bavareza: Gelatina o pune la inmuiat in cateva linguri de apa rece. Galbenusurile le mixam intr-un vas impreuna cu zaharul, pana devin ca o crema. Adaugam laptele cate putin si omogenizam. Punem vasul pe bain-marine si firbem pana incepe sa ...
 Tort cu ciocolata, rom si stafide (by Oana) Tort cu ciocolata, rom si stafide (by Oana)
Blatul se face din 9 oua, 9 linguri de zahar, 9 linguri de faina, praf de copt si coaja rasa de la o portocala. Crema se face prima si se lasa la rece pana la asamblarea tortului. Smantana se pune la foc si cand este calda bine se toarna peste ...
 tort cu 2 creme tort cu 2 creme
Blat: se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie se contiua sa se bata pana ce devine o pasta alba lucioasa , se adauga galbenusurile, faina, paful de copt si zaharul vanilat. Se toarna tot intr-o tava ...
 BUDINCA DE COZONAC BUDINCA DE COZONAC
Ungi o forma cu margarina RAMA si o tapetezi cu o hartie de copt.Tai cozonacul bucatele si il asezi in forma cu stafidele inmuiate in lapte in prealabil.Amesteci ouale cu galbenusurile,esenta de rom,laptele,zaharul si scortisoara.Omogenizezi bine ...
 Gateau au chocolat Gateau au chocolat
  Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava  rotunda de 18 cm diametru cu unt si hartie de copt.Intr-un caston mic se mixeaza untul cu ciocolata topita ( la  bain-marie spunea reteta eu am topit-o la microunde sa ...
 Prajitura tip Televizor Prajitura tip Televizor
faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de ...
 Foi de napolitane umplute Foi de napolitane umplute
Intr-o cratita se topeste margarina RAMA la foc mic,apoi se adauga ouale batute ca pt omleta,amestecand incontinuu sa nu se stranga.Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.Cand s-a topit zaharul se adauga aromele si apoi nucile si se mai ...
 Guguluf cu mere Guguluf cu mere
Pt blat: Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare care nu curge. Punem pe rand galbenusurile si uleiul, amestecam usor sa se omogenizeze bine, adaugam si faina ...
 Faguri Faguri
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele ...
 Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat
Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul pana la topirea acestuia. Adaugam treptat uleiul in fir subtire [sau cate putin], introducem si praful de copt continund cu aromele si faina pana obtinem un aluat care, spitat fiind, isi mentine forma. In ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-72
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rom - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z