SiteDeBucate » retete recomandate » prajituria.ro

Retete recomandate prajituria.ro

 Prajitura cu morcovi si migdale Prajitura cu morcovi si migdale
Curatati si spalati morcovii, stergeti-i si radeti-i pe razatoarea cu ochiuri mici. Separat, frecati galbenusurile cu zaharul pana cand obtineti o compozitie spumoasa, cremoasa. Adaugati coaja rasa de la lamaia spalata si stearsa. Adaugati 180g ...
 Prajitura cu gem si branza Prajitura cu gem si branza
Ingrediente 250 g branza de vaci gem un pahar de lapte banane 1/2 kg biscuiti frisca zahar Biscuitii se umezesc foarte putin in lapte. Branza se amesteca cu putin zahar daca nu este dulce. Biscuitii se aseaza pe o farfurie si peste ei se pune ...
 Prajitura cu mere si cafea Prajitura cu mere si cafea
Intr-un vas se amesteca faina, zaharul, cafeaua si praful de copt pana se omogenizeaza. Se adauga margarina topita. Se unge o tava cu putin ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul, se pun merele si stafidele, distribuindu-se uniform pe ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
IngredientePentru blat: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina o priza sare 1 plic zahar vanilat Pentru spuma de ciocolata: 200 g ciocolata amaruie 75 ml ness 4 galbenusuri de ou 1 plic zahar vanilat 250 g frisca lichida 4 ...
 Prajitura cu frisca si ciocolata Prajitura cu frisca si ciocolata
Blat:7 oua, 7 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 lingura cacao,un plic praf de copt, un praf de sare. Crema: un plic budinca de frisca, un plic praf de frisca, 500 ml lapte, o lingura de unt, 3 linguri zahar. Ornat:100 g ciocolata cu lapte, o lingura ...
 Prajitura cu foi de napolitane Prajitura cu foi de napolitane
Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul se topeste in totalitate. Luam de pe foc, adaugam visinata, esenta de rom si untul. Separat intr-un bol, amestecam biscuitii cu nuca, adaugam peste, ...
 Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma.Punem stafidele la inmuiat in putina apa calduta. Untul partial topit se freaca cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga galbenusurile si se continua mixarea.Se incorporeaza branza, faina si ...
 Prajitura cu branza si budinca Prajitura cu branza si budinca
Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se tin bine de tel apoi adaugam zaharul se mixeaza in continuare pana se topeste tot zaharul apoi se adauga galbenusurile, praful de copt si cacao si la urma faina.Se coace la foc potrivit ...
 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau ...
 Prajitura desteapta cu ciocolata alba Prajitura desteapta cu ciocolata alba
Galbenusurile se separa de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita ,faina si laptele. Albusurile se bat spuma tare si amestecam cu compozitia de la galbenus. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune ...
 Prajitura inteligenta cu ciocolata alba Prajitura inteligenta cu ciocolata alba
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat foarte bine . Galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita,faina si laptele. Se amesteca albusurile batute cu compozitia de lapte si se amesteca usor toate. Se unge o tava cu ulei si se ...
 Prajitura cu ciocolata si visine Prajitura cu ciocolata si visine
-Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri, galbenusurile batute treptat cu uleiul. Amesteci faina cu cacao si praful de copt apoi o incorporezi usor in compozitia de ...
 Prajitura cu nuca si ciocolata Prajitura cu nuca si ciocolata
Ouale trebuie sa fie la temperature camerei. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se albesc. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu smantana si nuca. Adaugam albusurile peste ...
 Prajitura cu ness si cafea Prajitura cu ness si cafea
Pregatim blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina amesteca cu cafeaua , cacaua si nessul.Amestecam usor. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si coacem 25-30 minute la foc potrivit. Pentru ...
 Prajitura cu gem si nuci Prajitura cu gem si nuci
untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zahar se adauga faina amestecata cu praful de copt ,2galbenusuri+un ou intreg si sarea se framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu ...
 Prajitura din pudding cu biscuiti Prajitura din pudding cu biscuiti
Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia.Se inmoaie putin biscuitii in sirop. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte. ...
 Prajitura cu iaurt si ciocolata Prajitura cu iaurt si ciocolata
Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga untul moale, apoi iaurtul cate putin, esenta de vanilie si se mixeaza continuu. Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie. Se toarna intr-o ...
 Prajitura cu mere si portocala Prajitura cu mere si portocala
Merele se curata de coaja, se scot samburii si se taie cubulete. Portocala se curata, se desface felioare si se taie cubulete. Se amesteca cu merele taiate, se pune putina scortisoara si se lasa sa se intrepatrunda aromele. Ouale se mixeaza bine cu ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
        Se face un aluat de pandispan clasic. Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor de jos in ...
 Prajitura cu branza si caise Prajitura cu branza si caise
 Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri (restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta, faina, uleiul si praful de copt. Se amesteca bine pentru o omogenizare ...
1707 elemente / 86 pagini
Filtreaza retetele
Categorie:
+
 
Ingredient:
+
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete prajituria.ro - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z