SiteDeBucate » retete recomandate » prajituria.ro

Retete recomandate prajituria.ro

 Prajitura cu foi de napolitane Prajitura cu foi de napolitane
Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul se topeste in totalitate. Luam de pe foc, adaugam visinata, esenta de rom si untul. Separat intr-un bol, amestecam biscuitii cu nuca, adaugam peste, ...
 Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma.Punem stafidele la inmuiat in putina apa calduta. Untul partial topit se freaca cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga galbenusurile si se continua mixarea.Se incorporeaza branza, faina si ...
 Prajitura cu branza si budinca Prajitura cu branza si budinca
Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se tin bine de tel apoi adaugam zaharul se mixeaza in continuare pana se topeste tot zaharul apoi se adauga galbenusurile, praful de copt si cacao si la urma faina.Se coace la foc potrivit ...
 Prajitura cu visine si frisca Prajitura cu visine si frisca
Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat zaharul si se continua mixarea. urmeaza adaugate galbenusurile treptat. Faina se omogenizeaza cu amidonul si praful de copt apoi se trec prin sita. se ...
 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau ...
 Prajitura inteligenta cu ciocolata alba Prajitura inteligenta cu ciocolata alba
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat foarte bine . Galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita,faina si laptele. Se amesteca albusurile batute cu compozitia de lapte si se amesteca usor toate. Se unge o tava cu ulei si se ...
 Prajitura cu ciocolata si visine Prajitura cu ciocolata si visine
-Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri, galbenusurile batute treptat cu uleiul. Amesteci faina cu cacao si praful de copt apoi o incorporezi usor in compozitia de ...
 Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide
Se bat ouale intregi cu zaharul apoi se pune laptele ,uleiul,praful de copt,vaniliile,cacao si faina. Se amesteca bine toate impreuna,este o compozitie mai mai moale mai lichida. Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa si tapetata iar ...
 Prajitura cu fructe si bezea Prajitura cu fructe si bezea
Mai intai curatam visinile de samburi si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.Daca sunt prea acrisoare adaugam peste ele putin zahar,caisele se taie felii,la fel procedam si cu piersicile. Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare ...
 Prajitura cu piersici si bezea Prajitura cu piersici si bezea
galbenusurile le frecam cu 250g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine, apoi punem faina si praful de copt. turnam compozitia in tava. piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat. introducem tava ...
 Prajitura cu nuca si mar Prajitura cu nuca si mar
Se curata merele si se taie cubulete. Ouale ,zaharul,praful de copt ,faina,nuca macinata  se amesteca toate apoi se pune uleiul,sarea, scortisoara ,smantana si merele taiate se amesteca bine va rezulta o compozitie mai groasa. Se unge o tava se ...
 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
Batem ouale cu parful de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam bine, adaugam si uleiul, laptele, faina, praful de copt, esenta si mixam bine pana se omogenizeaza bine compozitia, nu trebuie sa iasa groasa, ci ca la ...
 Prajitura cu branza si ciocolata Prajitura cu branza si ciocolata
Pt blat: Se pune la topit untul cu ciocolata, la foc potrivit 6 oua se amesteca cu 6 linguri de zahar si praful de copt, apoi se pune faina si romul, iar la sfarsit se pune cicocolata topita cu untul si se amesteca bine. Crema de branza: Se ameteca ...
 Prajitura cu branza si fanta Prajitura cu branza si fanta
Se separa albusurile de galbenusuri ,apoi se bat bine , cand sunt batute bine albusurile se pune zaharul apoi se mai bate putin dupa care se amesteca cu o lingura de lemn sau o spatula fara a se mai bate si se pune apa amestecata cu galbenusurile si ...
 Prajitura cu ness si cafea Prajitura cu ness si cafea
Pregatim blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina amesteca cu cafeaua , cacaua si nessul.Amestecam usor. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si coacem 25-30 minute la foc potrivit. Pentru ...
 Prajitura cu gem si nuci Prajitura cu gem si nuci
untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zahar se adauga faina amestecata cu praful de copt ,2galbenusuri+un ou intreg si sarea se framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu ...
 Prajitura din pudding cu biscuiti Prajitura din pudding cu biscuiti
Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia.Se inmoaie putin biscuitii in sirop. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte. ...
 Prajitura cu iaurt si ciocolata Prajitura cu iaurt si ciocolata
Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga untul moale, apoi iaurtul cate putin, esenta de vanilie si se mixeaza continuu. Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie. Se toarna intr-o ...
 Prajitura cu mere si portocala Prajitura cu mere si portocala
Merele se curata de coaja, se scot samburii si se taie cubulete. Portocala se curata, se desface felioare si se taie cubulete. Se amesteca cu merele taiate, se pune putina scortisoara si se lasa sa se intrepatrunda aromele. Ouale se mixeaza bine cu ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
        Se face un aluat de pandispan clasic. Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor de jos in ...
1707 elemente / 86 pagini
Filtreaza retetele
Categorie:
+
 
Ingredient:
+
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete prajituria.ro - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z