SiteDeBucate » retete recomandate » prajituria.ro

Retete recomandate prajituria.ro

 Prajitura cu nuca si mar Prajitura cu nuca si mar
Se curata merele si se taie cubulete. Ouale ,zaharul,praful de copt ,faina,nuca macinata  se amesteca toate apoi se pune uleiul,sarea, scortisoara ,smantana si merele taiate se amesteca bine va rezulta o compozitie mai groasa. Se unge o tava se ...
 Prajitura cu branza si ciocolata Prajitura cu branza si ciocolata
Pt blat: Se pune la topit untul cu ciocolata, la foc potrivit 6 oua se amesteca cu 6 linguri de zahar si praful de copt, apoi se pune faina si romul, iar la sfarsit se pune cicocolata topita cu untul si se amesteca bine. Crema de branza: Se ameteca ...
 Prajitura cu branza si fanta Prajitura cu branza si fanta
Se separa albusurile de galbenusuri ,apoi se bat bine , cand sunt batute bine albusurile se pune zaharul apoi se mai bate putin dupa care se amesteca cu o lingura de lemn sau o spatula fara a se mai bate si se pune apa amestecata cu galbenusurile si ...
 Prajitura cu gem si nuci Prajitura cu gem si nuci
untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zahar se adauga faina amestecata cu praful de copt ,2galbenusuri+un ou intreg si sarea se framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu ...
 Prajitura din pudding cu biscuiti Prajitura din pudding cu biscuiti
Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia.Se inmoaie putin biscuitii in sirop. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte. ...
 Prajitura cu iaurt si ciocolata Prajitura cu iaurt si ciocolata
Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga untul moale, apoi iaurtul cate putin, esenta de vanilie si se mixeaza continuu. Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie. Se toarna intr-o ...
 Prajitura cu mere si portocala Prajitura cu mere si portocala
Merele se curata de coaja, se scot samburii si se taie cubulete. Portocala se curata, se desface felioare si se taie cubulete. Se amesteca cu merele taiate, se pune putina scortisoara si se lasa sa se intrepatrunda aromele. Ouale se mixeaza bine cu ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
        Se face un aluat de pandispan clasic. Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor de jos in ...
 Prajitura cu branza si caise Prajitura cu branza si caise
 Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri (restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta, faina, uleiul si praful de copt. Se amesteca bine pentru o omogenizare ...
 Prajitura "INGHETATA" in 3 culori Prajitura "INGHETATA" in 3 culori
BLAT ( maro) Se bat bine si se coc in tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit,  30 min. CREMA I (galbena)       Se amesteca ingredientele ( mai putin untul) pana obtinem un sos galben pe care il batem pe o plita ...
 Prajitura cu cocos si mere Prajitura cu cocos si mere
Laptele il punem la fiert impreuna cu nuca de cocos si in momentul in care da in clocot omogenizam, lasam la potolit. Untul moale il amestecam cu mixerul cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa.Adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.Punem si ...
 Prajitura cu mere de post Prajitura cu mere de post
intr-un castron, se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat, scortisoara... faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compozitie... se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze rezulta o compozitie usor vascoasa... ...
 Prajitura cu crema de nuci Prajitura cu crema de nuci
Se fierb la foc mic toate ingredientele pentru crema pana cand se obtine o compozitie omogena. Se lasa la racit.Pentru glazura, se fierb la foc mic toate ingredientele.Peste fiecare foaie se intinde crema, mai putin peste ultima, peste care turnam ...
 Prajitura Figaro, reteta mamei mele Prajitura Figaro, reteta mamei mele
Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri de cacao in crema rezultata, se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se pun aromele, dupa aceea ceasca de lapte si la sfarsit faina amestecata cu ...
 Prajitura cu iaurt si pere Prajitura cu iaurt si pere
Perele se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie. Topiti untul si lasati-l sa se raceasca. Se amesteca zaharul si galbenusul cu mixerul pana devine o crema spumoasa, se adauga untul, iaurtul faina amestecata cu praful de copt, vanilia si nuca ...
 Prajitura cu fructe de padure Prajitura cu fructe de padure
- se pun in boluri fructele - preparam budinca de vanilie. Dizolvam praful de budinca in 150 ml de lapte . Se amesteca - punem la fiert 350 ml de lapte. Dupa fierbere se adauga compozitia din poza 6 si se amesteca in continuu pe foc cateva minute, ...
 Prajitura cu pesmet si budinca Prajitura cu pesmet si budinca
Blatul se pregateste astfel:Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Se coace foarte ...
 Prajitura cu crema de lamaie. Prajitura cu crema de lamaie.
Pentru foi:din ingredientele de mai sus vom obtine 3 foi pe care le vom coace pe fundul tavii.Crema:-laptele, faina oul si zaharul se pun pe foc si se fierb pana obtinem o pasta groasa amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Dupa ce s-a ingrosat ...
 Prajitura intoarsa,cu nectarine Prajitura intoarsa,cu nectarine
Intr-o tava de 20/30 cm,se caramelizeaza 150 g zahar;se intinde bine,apoi in tava si pe peretii acesteia.Se lasa sa se raceasca f bine;cind incepe sa se raceasca,incepe sa pocneasca.Cind nu mai pocneste,deci s-a racit,se unge bine (tava,peste ...
 Prajitura cu nuca si cafea Prajitura cu nuca si cafea
Preparare blat:- faina se amesteca cu nuca macinata si cu praful de copt- albusele se bat spuma tare cu un praf de sare- galbenusele se amesteca cu zaharul, cafeaua si nesul, pana ce zaharul se dizolva.- in albusele batute spuma se adauga cate putin ...
1611 elemente / 81 pagini
Filtreaza retetele
Categorie:
+
 
Ingredient:
+
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete prajituria.ro - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z