SiteDeBucate » retete recomandate » prajituria.ro

Retete recomandate prajituria.ro

 Prajitura cu mere si cafea Prajitura cu mere si cafea
Intr-un vas se amesteca faina, zaharul, cafeaua si praful de copt pana se omogenizeaza. Se adauga margarina topita. Se unge o tava cu putin ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul, se pun merele si stafidele, distribuindu-se uniform pe ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
IngredientePentru blat: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina o priza sare 1 plic zahar vanilat Pentru spuma de ciocolata: 200 g ciocolata amaruie 75 ml ness 4 galbenusuri de ou 1 plic zahar vanilat 250 g frisca lichida 4 ...
 Prajitura cu frisca si ciocolata Prajitura cu frisca si ciocolata
Blat:7 oua, 7 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 lingura cacao,un plic praf de copt, un praf de sare. Crema: un plic budinca de frisca, un plic praf de frisca, 500 ml lapte, o lingura de unt, 3 linguri zahar. Ornat:100 g ciocolata cu lapte, o lingura ...
 Prajitura cu foi de napolitane Prajitura cu foi de napolitane
Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul se topeste in totalitate. Luam de pe foc, adaugam visinata, esenta de rom si untul. Separat intr-un bol, amestecam biscuitii cu nuca, adaugam peste, ...
 Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma.Punem stafidele la inmuiat in putina apa calduta. Untul partial topit se freaca cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga galbenusurile si se continua mixarea.Se incorporeaza branza, faina si ...
 Prajitura cu branza si budinca Prajitura cu branza si budinca
Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se tin bine de tel apoi adaugam zaharul se mixeaza in continuare pana se topeste tot zaharul apoi se adauga galbenusurile, praful de copt si cacao si la urma faina.Se coace la foc potrivit ...
 Prajitura cu visine si frisca Prajitura cu visine si frisca
Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat zaharul si se continua mixarea. urmeaza adaugate galbenusurile treptat. Faina se omogenizeaza cu amidonul si praful de copt apoi se trec prin sita. se ...
 Prajitura cu crema de ciocolata Prajitura cu crema de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau ...
 Prajitura desteapta cu ciocolata alba Prajitura desteapta cu ciocolata alba
Galbenusurile se separa de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita ,faina si laptele. Albusurile se bat spuma tare si amestecam cu compozitia de la galbenus. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune ...
 Prajitura inteligenta cu ciocolata alba Prajitura inteligenta cu ciocolata alba
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat foarte bine . Galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita,faina si laptele. Se amesteca albusurile batute cu compozitia de lapte si se amesteca usor toate. Se unge o tava cu ulei si se ...
 Prajitura cu ciocolata si visine Prajitura cu ciocolata si visine
-Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri, galbenusurile batute treptat cu uleiul. Amesteci faina cu cacao si praful de copt apoi o incorporezi usor in compozitia de ...
 Prajitura cu nuca si ciocolata Prajitura cu nuca si ciocolata
Ouale trebuie sa fie la temperature camerei. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se albesc. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu smantana si nuca. Adaugam albusurile peste ...
 Prajitura cu banane si frisca Prajitura cu banane si frisca
Blatul: Se separa albusurile de galbnusuri si se bat bine ,se pune zaharul apoi apa si la final faina se amesteca usor cu o paleta de jos in sus. Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata  si se da la cuptor. Dupa ce blatul de pandispan ...
 Prajitura cu crema de castane Prajitura cu crema de castane
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi nuca macinata, grisul, esenta si praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie si se da la cuptor pentru aprox. 30 min. ...
 Prajitura cu branza si bezea Prajitura cu branza si bezea
Se amesteca toate ingredientele pt blat cu ouale intregi,iar daca aluatul e prea tare se poate pune putin lapte asta numai daca e nevoie ,eu nu am mai pus . Se unge o tava cu ulei si se pune compozitita . Se pregateste crema: Se amesteca  branza ...
 Prajitura cu mere si bezea Prajitura cu mere si bezea
Se curata merele,se rad si se pun la distuit cu 9linguri de zahar si putina scortisoara.Se lasa pe foc pana nu mai este zeama deloc de la mere.Se lasa la racit. Intre timp,se separa galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se freaca cu 9linguri de ...
 Visine pentru prajituri -la borcan Visine pentru prajituri -la borcan
Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs. Se scot samburii cu dispozitivul special. Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul. Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand ...
 Prajitura cu prune si piersici Prajitura cu prune si piersici
Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt si esenta. Mmixam pana se omogenizeaza compozitia. Tapetam forma de copt cu hartie, turnam compozitia rezultata, peste ...
 Prajitura cu prune si visine Prajitura cu prune si visine
toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. galbenusurile se bat spuma cu zaharul pana isi dubleaza volumul. peste acestea se pune untul si se mixeaza iar. adaugam iaurtul si laptele.,si incorporam bine. albusurile le batem spuma cu un ...
 Prajitura cu branza si malai Prajitura cu branza si malai
Branza cottage este o branza granulata care isi pastreaza forma de granula si dupa coacere,probabil trebuie sa fie si in tara sau daca nu se poate incerca cu cea de vaca dar nu raman granulele in blat. Se amesteca toate ingredientele  impreuna ...
1707 elemente / 86 pagini
Filtreaza retetele
Categorie:
+
 
Ingredient:
+
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete prajituria.ro - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z