Burgeri din fulgi de ovaz
Cureti,speli si toci marunt ceapa,usturoiul si ardeiul.Pui la fiert apa impreuna cu delikatul.Cand clocoteste,adaugi ceapa maruntita,dupa 2 min ardei,iar dupa alte 3 min,fulgi de ovaz.Ammesteci continu timp de 5 min,apoi iei vasul de pe foc si pui ...
Spaghetti rapide
Intr-o tigaie mare pune uleiul sa se incalzeasca bine. adauga usturoiul si caleste putin, apoi adauga plantele aromatice si caleste 2 minute. Adauga ciupercile, amesteca si caleste 2 minute. Pune pasta de tomate si 2 polonice din apa in care au fiert ...
Ratatouille
Pregatire ingrediente: Taiati vinetele felii, de jumatate de cm grosime. Puneti feliile de vanata la rumenit intr-o tigaie de teflon (fara ulei), sau pe gratar, si rumeniti-le pe ambele parti pana capata o culoare maro-aurie. Dupa ce ati rumenit ...
1