Iepure la cuptor cu salvie si cimbru
Portionam iepurele, eu am lasat tot in afara de piept, care o sa-l folosesc la o supa de legume, pe post de piept de pui. Iepurele meu a avut destul de multa grasime, asa ca am pastrat-o si am pus-o la sfarsit in tava pentru a nu pune prea mult ulei. ...
Pasta de dovlecei
Sfatul lui Jamie: "Incercati sa cumparati dovlecei mici si tari, pentru ca au o aroma mai intensa, nu au multe seminte si la mijloc nu sunt moi si pufosi." Intr-o tigaie incinsa puneti 2 linguri ulei si caliti usturoiul tocat marunt ...
Rulada marmorata
Cureti muschiul de vita de pielite, il speli si il bati ca pentru snitele. Sarezi, piperezi si il lasi deoparte. Speli, cureti si tai marunt ceapa, ardeiul gras si ciupercile. Pui totul intr- o tigaie de teflon cu putina apa si cu o lingura cu ulei ...
Pulpa de miel la cuptor
Este cea mai usoara reteta si, totodata, cea mai delicioasa friptura de miel. Preparati-o asa si veti vedea cum nimeni nu va mai fugi de carnea de miel. Nu doar la Paste, ci oricand! Ca garnitura, ii puteti prepara niste cartofi cu rozmarin si ...
1