Muschi sote Stroganoff
Tai julien muschiul de vaca. Il presari cu sare si-l sotezi in ulei. Ceapa o tai marunt, o calesti in ulei, adaugi faina si le calesti impreuna. Stingi totul cu boia de ardei si bulion subtiat cu apa. Adaugi carnea in sos, potrivesti din nou de sare ...
Ciuperci umplute
Cureti ciupercile, le indepartezi piciorusele, le presari cu sare si le lasi deoparte sa se scurga. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca, apoi treci costita si sunca prin masina de tocat si le adaugi peste ceapa. Separat, pui un ou la ...
Rulada marmorata
Cureti muschiul de vita de pielite, il speli si il bati ca pentru snitele. Sarezi, piperezi si il lasi deoparte. Speli, cureti si tai marunt ceapa, ardeiul gras si ciupercile. Pui totul intr- o tigaie de teflon cu putina apa si cu o lingura cu ulei ...
Friptura de curcan
Cureti ciupercile si ceapa verde, apoi le tai marunt si le calesti in 2 linguri de ulei timp de 3 minute. Condimentezi cu sare si piper. Scoti amestecul de ciuperci si ceapa din tigaie si le lasi sa se scurga bine de ulei pe un servetel de hartie. ...
1