Coaste de vita dulci picante
Fierbi coastele in bere impreuna cu cateva foi de dafin si cateva boabe de piper. Faci un sos din ketchup, sos de soia, ghimbir, sare si piper si il pui peste carne. Lasi la marinat timp de 1-2 ore. Asezi coastele in tava pe hartie de copt, la foc ...
Escalop de vitel
Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime ...
Fasii de vita cu susan si ceapa verde
Intr-un vas, amesteci zaharul cu sosul de soia, otetul balsamic, usturoiul, uleiul de nuci, sare si piper negru, dupa gust. Adaugi carnea, amesteci bine si o lasi sa stea la marinat timp de 1 ora. Incingi uleiul de floarea-soarelui intr-o tigaie wok. ...
Muschi de vita la gratar
Se prajesc semintele de chimion timp de 30 de secunde si dupa se pun intr-un bol.Se adauga patrunjelul tocat, ardeiul iute tocat marunt, cimbrul, uleiul si otetul.Se asezoneaza cu piper si sare.Se aseaza friptura pe o farfurie si se unge cu un sfert ...
Dovleac turcesc cu carne de vitel
Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se spala si se taie cubulete. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Carnea se taie si ea cubulete. Toate aceste ingrediente se calesc in unt. Apoi, se adauga apa, sare si piper dupa gust, se pun ...
Vita Shanghai cu taitei de broccoli
Muschiul de vita marinat cu garnitura de broccoli si taitei de broccoli este divin! Cum faceti taiteii de broccoli? Folositi tulpinile groase, cele pe care de obicei, le aruncam. Le dati pe o razatoare speciala, din aceea care razuieste ...