SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc cu rosii

 Varza  umpluta cu carne de porc Varza umpluta cu carne de porc
Acest preparat delicios ii poate face pe toti cunoscutii vostri , sa indrageasca felul in care stiti sa asociati carnea de porc cu binecuvantatele legume, chiar dupa prima invitatie la masa! ...
Musaca de cartofi
Musacaua se prepara din carne toccata si legume. Se poate prepara numai din legume. Cele mai obisnuite sunt cele de vinete, cartofi, varza , conopida. ...
Tocana din carne de porc
Reteta este veche de cand lumea fiind un fel de mancare foarte consistent pe care orice gospodina trebuie sa stie sa-l prepare. Tocana se poate prepara cu mai multe feluri de carne dar cea mai potrivita este cea de porc, fiind mai grasa. Tocana trebuie sa fie grasa si putin picanta. Asta inseamna ca reteta aceasta este indicata celor care nu au probleme cu colesterolul. ...
Mancare de cartofi cu carne de porc
O reteta care ne duce cu gandul la vrema cand eram la bunici. Ce sa gatesti cat mai repede si cat de cat consistent, iar daca ai in gradina legume e ca si rezolvat. O zi de munca grea la tara cere o masa copioasa . Mai demult era o mancare simpla dar cu timpul adaugand cate o leguma, cate un condiment, reteta s-a imbunatatit si nimeni nu mai face mofturi cand e vorba de un pranz consistent cu combinatia preferata de carne si cartofi. ...
Rulada de carne tocata cu oua
O reteta pe care puteti sa o incercati atunci cand aveti musafiri. Este foarte practica deoarece rulada se poate consuma atat calda ca fel principal cat si rece ca aperitiv. ...
Frigarui de porc cu legume
Mmmm , ce bune sunt frigaruile, mai ales vara langa un pahar de bere rece ... dar daca e iarna ? nu-i nicio problema , cu ajutorul acestei retete le putem face in orice anotimp. ...
Sarmalute
Ceapa se curata si se taie in bucati iar mararul se toaca marunt. Intr-un vas se formeaza un amestec omogen din orez, carne, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. ...
Chiftelute in sos de rosii
Inmoi painea in apa. Cureti si tai ceapa si usturoiul. Razi fin cascavalul. Tai sunca in fasii, rosiile din conserva in cubulete, iar maslinele in rondele subtiri. ...
Creier rasol cu sos picant
Se curata creierul de pielite in apa rece si se spala in mai multe ape pentru a indeparta sangele. ...
 Carnaciori cu fasole rosie Carnaciori cu fasole rosie
Cureti ceapa si ardeiul. Speli legumele. Tai marunt rosiile si ceapa, ardeiul in fasii, iar cabanosul in rondele groase.Intr-o tigaie cu ulei calesti putin ceapa, apoi adaugi pe rand cabanosul, rosiile, ardeiul si frunzele de dafin. Picuri putina ...
 Fasole cu costita Fasole cu costita
Tai costita fasii subtiri, in lung. Daca ai kaiser, e si mai bine.Pui tecile de fasole la fiert, in apa cu sare si putin ulei.Cand tecile au fiert, le lasi sa se racoreasca, apoi faci buchetele.Pui buchetelele de fasole la prajit, in ulei sau untura. ...
 Barcute din pulpa de porc cu mere Barcute din pulpa de porc cu mere
Pulpa de porc o tai bucati cat palma de mari si groase cam de 1 cm. Apoi asezi pe fiecare bucata cate o feliuta subtire de sunca de porc si o feliuta de rodie.Condimentezi dupa gust cu sare, piper, cimbru si feliute de usturoi.Prinzi capetele ...
 Ciolan afumat cu varza acra Ciolan afumat cu varza acra
Varza se tine putin in apa , apoi se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade pe razatoarea mica.Intr-un vas cu ulei se pun la calit legumele, apoi se adauga carnea pana se rumeneste putin.Se pune si varza tocata si apa cat sa acopere ...
 Pepene galben umplut cu carne Pepene galben umplut cu carne
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei incins. Cand s-a aurit putin adaugi carnea, amesteci, potrivesti de sare si piper si o lasi sa se caleasca pana devine o  pasta omogena. Adaugi apoi 2 linguri bulion si mai lasi carnea sa se ...
 Mancare de castraveti acri cu carne de porc Mancare de castraveti acri cu carne de porc
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul incins. Speli si carnea, o tai bucatele si o adaugi peste ceapa impreuna cu boiaua sau pasta de ardei si o cana de apa. Castravetii ii cureti de coaja, ii storci bine, ii tai fasii, ii ...
 Frigarui din carne de porc Frigarui din carne de porc
Tai carnea cubulete mici, le amesteci cu un pic de ulei si le condimentezi cu sare si condimentele speciale. Legumele le cureti, le speli si le tai cubulete.Infigi pe tepuse bucati de carne, alternandu-le cu legume. Cand toate frigaruile sunt gata, ...
 Porcusor cu sos de menta Porcusor cu sos de menta
        Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si ...
 Pulpa de porc impanata Pulpa de porc impanata
Faci un sos din mustar, iaurt, usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa o tai felii, dar nu pana jos. Pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar. Asezi in fiecare taietura cate doua ...
 Muschi de porc cu sos rubiniu Muschi de porc cu sos rubiniu
Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi ...
 Rulade de porc cu oua Rulade de porc cu oua
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu cimbrul, ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica, morcovul curatat, spalat si taiat cubulete, un ou, piper proaspat macinat si sare, dupa gust.Omogenizati bine compozitia, acoperiti castronul cu ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc cu rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z