SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc

 Muschi de porc in aluat Muschi de porc in aluat
Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si framanti pana obtii un aluat elastic, pecare-l lasi sa se odihneasca 30 de minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr-o tava cu ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de ...
 Rulada de porc umpluta cu radacinoase Rulada de porc umpluta cu radacinoase
Tai carnea in asa fel incat sa obtii felii pe care le bati cu ciocanul pentru carne. Le presai cu sare si piper si le dai la rece. Pregatesti apoi umplutura: Speli si cureti legumele si le tai pe toate cubulete pe care ie pui la prajit in unt, intai ...
 Ciolan afumat cu varza acra Ciolan afumat cu varza acra
Varza se tine putin in apa , apoi se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade pe razatoarea mica.Intr-un vas cu ulei se pun la calit legumele, apoi se adauga carnea pana se rumeneste putin.Se pune si varza tocata si apa cat sa acopere ...
 Pepene galben umplut cu carne Pepene galben umplut cu carne
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei incins. Cand s-a aurit putin adaugi carnea, amesteci, potrivesti de sare si piper si o lasi sa se caleasca pana devine o  pasta omogena. Adaugi apoi 2 linguri bulion si mai lasi carnea sa se ...
 Muschi de porc cu ceapa si morcovi Muschi de porc cu ceapa si morcovi
Carnea curatata de pielite si de tendoane, spalata si scursa bine de apa, treceti-o prin faina si  puneti-o intr-o tava mai mare in care ati topit untul. Adaugati cepele curatate, morcovii taiati in rondele, usturoiul tocat si supa  de ...
 Cotlet umplut cu carne pentru carnati Cotlet umplut cu carne pentru carnati
Se spala cotletul, se feliaza in asa fel incat prima felie sa nu se sectioneze complet, ci numai a doua. Feliile deschise obtinute astfel se intind, se bat putin si se sareaza. Ingredientele pentru carnati se amesteca bine, apoi se impart pe feliile ...
 Ceafa de porc la tava Ceafa de porc la tava
Tai pieptul pe lungime, iar la interior formezi un buzunar.Prajesti ceapa (sau o inabusi) cu toate legumele si toate condimentele. Fierbi ouale, le cureti si le pui pe rand in ceafa de porc, alaturi de compozitia de mai sus. Iei o folie de aluminiu, ...
 Mancare de castraveti acri cu carne de porc Mancare de castraveti acri cu carne de porc
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul incins. Speli si carnea, o tai bucatele si o adaugi peste ceapa impreuna cu boiaua sau pasta de ardei si o cana de apa. Castravetii ii cureti de coaja, ii storci bine, ii tai fasii, ii ...
 Frigarui din carne de porc Frigarui din carne de porc
Tai carnea cubulete mici, le amesteci cu un pic de ulei si le condimentezi cu sare si condimentele speciale. Legumele le cureti, le speli si le tai cubulete.Infigi pe tepuse bucati de carne, alternandu-le cu legume. Cand toate frigaruile sunt gata, ...
 Sufleu de ficat Sufleu de ficat
Oparesti bine ficatul, il cureti de pielite, il dai prin masina de tocat si il calesti in 50 g unt.Restul de unt se amesteca cu faina si laptele si se fierbe sosul obtinut 15 minute la foc mic.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se ...
 Pogacele de jumari cu susan Pogacele de jumari cu susan
Treci jumarile prin masina de tocat, apoi le amesteci cu faina, 4 oua si drojdia dizolvata in apa calduta. Pui si un praf de sare si framanti aluatul pana devine elastic. Intinzi o foaie de 5 mm grosime din care tai bucati cu o forma speciala de ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Snitele crocante cu cartofi natur Snitele crocante cu cartofi natur
Snitelele se taie in doua bucati, se bat bine cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, se ruleaza si se dau la rece 30 de minute. Se trec apoi prin faina, oua batute si pesmet si se prajesc la foc mic, in ulei incins, sa se patrunda bine. Se servesc ...
 Porcusor cu sos de menta Porcusor cu sos de menta
        Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si ...
 Costite glasate cu miere Costite glasate cu miere
Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l. Nu lasati sa fiarba.Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul. Puneti costitele in ...
 Pulpa de porc impanata Pulpa de porc impanata
Faci un sos din mustar, iaurt, usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa o tai felii, dar nu pana jos. Pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar. Asezi in fiecare taietura cate doua ...
 Rulada exotica Rulada exotica
Prajesti nucile in cuptor. Pui la inmuiat in coniac, fructele ramase, turnand apa cat sa le acopere.Tai carnea in patru bucati, pe care le crestezi si le bati cu ciocanul pentru snitele, pana obtii felii subtiri de circa 3-4 mm.Presari feliile cu ...
 Chiftele din carne de porc si linte Chiftele din carne de porc si linte
Faramitezi chifla si o pui la inmuiat in lapte. Pui la fiert lintea rosie in apa clocotita, pentru 20 de minute, apoi o scurgi. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in 2 linguri de ulei.Decojesti cartofii, ii razi fin si ii scurgi.Dai carnea si ...
 Muschi de porc cu sos rubiniu Muschi de porc cu sos rubiniu
Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi ...
 Rulade de porc cu oua Rulade de porc cu oua
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu cimbrul, ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica, morcovul curatat, spalat si taiat cubulete, un ou, piper proaspat macinat si sare, dupa gust.Omogenizati bine compozitia, acoperiti castronul cu ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z