SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc

rulouri cu zarzavat
se aleg feliile de pulpa depoarc sau vitel, cu dimensinea de aprom 15 cm,latimea 5-6 grasimea nu f mare si se bat cu ciocanul de snitel numai pe o parte. ...
RULADA din CARNE
carnea se pune la fiert cu margarina,piper,foile de dafin ,1-2 lingurite boia dulce,apa nu prea multa.Se face ca o tocanita scazuta. ...
Ficat fragezit cu usturoi si cartofi
Se ia o bucata de ficat de porc (la fel de bine se poate folosi si de vitel, vita) si lobii ficatului se taie in felii potrivite nici prea groase nici prea subtiri. ...
Costite de Porc la cuptor
Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. ...
Pulpa de porc ca la Turda
Se curata carnea de pielite,se spala si se portioneaza in parti egale.Se cresteaza fiecare bucata se da cu sare si se lasa la rece 10 ore . ...
Creier rasol cu sos picant
Se curata creierul de pielite in apa rece si se spala in mai multe ape pentru a indeparta sangele. ...
Cotlete bihorene cu smantana
Cotletele se spala si se zvanta cu un servat curat dupa care se prajesc (pe jumatate) in untura bine incinsa.Dupa ce se scot in grasimea ramasa se rumeneste ceapa,apoi faina care se stinge cu boiau a de ardei, piperul boabe si putina apa rece. ...
Rinichi prajiti
rinichii se curata si se spala in mai multe ape.Se taie felii si se ptajesc bine pe ambele parti in untura bine incinsa. ...
Sufleu de crenvursti
Se taie crenvursti feliute se prepara un sos alb din unt, faina si lapte.Se amesteca sosul cu galbenusurile, sarea, piperul si crenvursti si la sfarsit de adauga albusurile batute spuma. ...
Snitel englezessc
Carnea se vitel se taie in felii subtiri de cca 1 cm grosime si se trece prin faina. ...
 Cartofi cu sos alb si carnati Cartofi cu sos alb si carnati
Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja, pentru 20 de minute, in apa cu sare, la foc iute.In acest timp cureti si tai solzisori ceapa, decojesti si tai castravetii in cubulete. Speli si toci marunt patrunjelul.Cureti si zdrobesti usturoiul cu ...
 Carnaciori cu fasole rosie Carnaciori cu fasole rosie
Cureti ceapa si ardeiul. Speli legumele. Tai marunt rosiile si ceapa, ardeiul in fasii, iar cabanosul in rondele groase.Intr-o tigaie cu ulei calesti putin ceapa, apoi adaugi pe rand cabanosul, rosiile, ardeiul si frunzele de dafin. Picuri putina ...
 Dovlecei prajiti cu bacon si ceapa verde Dovlecei prajiti cu bacon si ceapa verde
Tai baconul in felii subtiri, apoi in fasii. Cureti, speli si tai ceapa verde in rondele. Speli dovleceii si ii tai in rondele de 0,5 cm grosime.Incalzesti uleiul intr-o tigaie mai adanca, in care rumenesti fasiile de bacon, pe ambele parti. Adaugi ...
 Papricas Papricas
Taie feliute costita si pestisori ceapa si caleste-le in putin ulei, pana se auresc.Cand sunt gata, adauga 1-2 cani cu apa, puiul taiat bucati si boiaua. Lasa la foc mic.Intre timp, din smantana, un praf de sare, ou si faina, prepara un aluat care sa ...
 Fasole cu costita Fasole cu costita
Tai costita fasii subtiri, in lung. Daca ai kaiser, e si mai bine.Pui tecile de fasole la fiert, in apa cu sare si putin ulei.Cand tecile au fiert, le lasi sa se racoreasca, apoi faci buchetele.Pui buchetelele de fasole la prajit, in ulei sau untura. ...
 Muschi de porc in aluat de clatite Muschi de porc in aluat de clatite
Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie si o tai felii pe care le bati ca pentru snitele.Le presari cu sare si le prajesti in ulei incins.Cureti apoi ceapa si ciupercile, le tai marunt si le calesti impreuna in tigaie si dupa 10 minute ...
 Cotlet de porc cu smantana Cotlet de porc cu smantana
 Speli carnea, o usuci bine cu un servet de bucatarie, o presari cu sare si o lasi asa timp de 30 de minute. Intr-o tigaie incingi uleiul si prajesti cotletele pe ambele parti. Dupa ce s-au inmuiat si rumenit, le scoti si in acelasi ...
 Pulpa de porc umpluta cu legume Pulpa de porc umpluta cu legume
Speli bine pulpa, apoi o desfaci cu cutitul si o bati cu ciocanul de snitele pana obtii o bucata de carne subtire.Cureti ciupercile, 2 cepe, morcovul si ardeiul, le speli, apoi tai ceapa marunt, ciupercile felii, dai morcovul pe razatoare, iar ...
 Barcute din pulpa de porc cu mere Barcute din pulpa de porc cu mere
Pulpa de porc o tai bucati cat palma de mari si groase cam de 1 cm. Apoi asezi pe fiecare bucata cate o feliuta subtire de sunca de porc si o feliuta de rodie.Condimentezi dupa gust cu sare, piper, cimbru si feliute de usturoi.Prinzi capetele ...
 Rulade de porc umplute cu castraveti Rulade de porc umplute cu castraveti
Alegi carnea macra de la pulpa si o tai felii potrivite, ca pentru snitel.Bati bine bucatile de carne cu ciocanul de lemn, fara a le rupe.Apoi pui felii de castravete murat in mijlocul fiecarei bucati si faci rulade.Legi ruladele si le asezi intr-o ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z