SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu vin alb

Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
 Pui cu orez si mere Pui cu orez si mere
Daca va doriti ceva nou, sanatos si foarte interesant ca si aroma incercati reteta pe care v-o propun azi. Pui cu orez si mere, este o combinatie mai ciudata, dar care nu trebuie ignorata. Necesita putin mai multa munca, dar efortul este rasplatit din plin la final. Acesta mancare nu trebuie sa lipseasca de la o masa importanta sau de ce nu, de la o masa in familie petrecuta alaturi de cei dragi. ...
Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
 Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, putin vin alb, sare, piper si vegeta si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu vegeta. Pe celalalt ochi al ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Plachie de pui Plachie de pui
Tai carnea in bucati, le dai prin faina si le prajesti usor. Apoi, calesti cepele pe rand in ulei, feliile de ardei gras si rosiile taiate felii, le stingi cu vin si adaugi sare, piper si dafin. Rastorni legumele intr-un vas care merge la cuptor, ...
 Rulouri de carne umplute Rulouri de carne umplute
Scoti cu grija carnea de pe oase si o bati cu ciocanul pentru carne. Tai pieptul in doua, astfel incat sa poti rula carnea si nu s-o impaturesti. Presari sare, piper si alte condimente care-ti plac si pe fiecare bucata de carne asezi urmatoarele: o ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Pulpe mediteraneene Pulpe mediteraneene
Se spala pulpele, se usuca, se dau cu sare, se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii, ardeiul si ceapa se curata si se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incing trei linguri de ulei si se calesc legumele 5 minute.Se adauga vinul si un pahar cu ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
 Ficatei de pui cu ciuperci Ficatei de pui cu ciuperci
Se curata ficateii, se spala si se asaza intr-o cratita cu uleiul si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se adauga peste ficatei. Se calesc 10 minute, amestecand permanent ca sa nu se prinda.Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Ciocanele cu miere Ciocanele cu miere
Cureti ciocanelele de piele, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava mai mica, unsa cu ulei. Torni o cana cu apa, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptor aproximativ 20-30 de minute. Intr-un vas, amesteci mierea cu ...
 Piept de rata in foi de varza Piept de rata in foi de varza
Se curata ceapa si ciupercile si le toci marunt. Se pun intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se inabusesc ciupercile. Se adauga si 3-4 linguri de apa. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, mustarul si potrivesti de sare si piper. Se oparesc frunzele de ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu vin alb
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z