SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu ulei

 Piept de rata in foi de varza Piept de rata in foi de varza
Se curata ceapa si ciupercile si le toci marunt. Se pun intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se inabusesc ciupercile. Se adauga si 3-4 linguri de apa. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, mustarul si potrivesti de sare si piper. Se oparesc frunzele de ...
 Pui picant Pui picant
Incalzesti intr-o tigaie fara grasime coriandrul, chimenul si piperul, apoi le pisezi, le amesteci cu scortioasa, boiaua, usturoiul zdrobit si coaja de lamaie.Adaugi peste aceste condimente putin ulei, pasta de tomate si omogenizezi.Sarezi puiul ( ...
 Chiftelute de pui cu cartofi Chiftelute de pui cu cartofi
Se trecea carnea de pui prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, si cartoful.Se adauga si patrunjelul tocat, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper, dupa gust si le amesteci bine pana cand se omogenizeaza.Din amestecul obtinut se formeaza ...
 Piept de pui umplut cu carnaciori Piept de pui umplut cu carnaciori
Speli pieptul de pui, il usuci cu un servet de hartie si il tai in 6 felii.Acoperi cu o folie de plastic bucatile de carne, si cu un ciocanel de snitele bati cu atentie fiecare felie de carne.Condimentezi cu sare si piper si le presari cu parmezan ...
 Mancare de mazare cu pui Mancare de mazare cu pui
Puiul se spala, se portioneaza, se prajeste in ulei, apoi se pune intr-un vas si se lasa deoparte.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.Se stinge cu un litru de apa si se adauga mazarea. Dupa ce aceasta fierbe, se adauga rosiile decojite si ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Pui cu rosii si smantana Pui cu rosii si smantana
Puiul se portioneaza, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se pune la prajit. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul ramas se caleste cateva minute ceapa tocata marunt. Se stinge apoi cu 150 ml apa si se ...
 Snitel de pui Snitel de pui
Carnea se taie in felii subtiri, se bate putin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Bucatile de carne de dau prin ou, prin faina, apoi din nou prin ou. Se pun in ulei incins si se prajesc la foc mic, pana ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
 Piept de pui la gratar cu rosii si busuioc Piept de pui la gratar cu rosii si busuioc
Pieptul de pui la gratar e considerat de multi un fel fad, potrivit celor aflati la dieta. Dar nu si in combinatia urmatoare. Desi amestecul de rosii, mozarella, busuioc este servit de obicei pe paine prajita, sub forma de bruschete, alaturat puiului ...
 Pui inabusit in sos de rosii Pui inabusit in sos de rosii
Este ieftin, bun, usor de facut. O varianta cu influente italienesti a ostropelului romanesc. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti o cratita pe foc. Adaugati o lingura de ulei si, cand s-a incins, puneti puiul. Lasati-l cam 6-7 minute pe ...
 Piept de curcan umplut Piept de curcan umplut
Am vazut multe gospodine plangandu-se ca pieptul de curcan e uscat si nu stiu ce sa faca cu el. Reteta mea va propune un fel delicios si extrem de savuros. Este inspirata din cinele de Ziua Recunostintei, asadar numai bine de facut toamna. ...
 Pui zdrente - reteta cubaneza Pui zdrente - reteta cubaneza
Denumirea acestui fel de mancare s-ar traduce prin "Pui Zdrente", "pui haine vechi" din cauza felul in care arata carnea facuta fasii, fasii. Se serveste cu orez alb si banane prajite, dar, cum la noi, lipseste ...
 Chifetelute grecesti (keftedes) Chifetelute grecesti (keftedes)
Traditional, ele sunt facute din carne de miel sau vita. Varianta mea este din carne de curcan. Delicioase si cu mult mai sanatoase. Impreuna cu o lingura de tzatziki sunt un apritiv ideal. Cantitatile sunt pentru 16 chiftele. Inmuiati painea in ...
 File de curcan in crusta de parmezan File de curcan in crusta de parmezan
Sarati si piperati fileurile. Amestecati pesmetul cu parmezanul intr-un bol. In alt bol bateti albusurile. Dati fileurile prin ou, apoi prin amestecul de pesmet, indepartand surplusul. Puneti la incins o tigaie nonaderenta. Adaugati untul si ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu ulei - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z