SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu telina

 Parjoale la rece Parjoale la rece
Taie cat mai marunt pastrama din piept de pui afumat si pune-o in vas adanc. Curata de coaja telina si da-o pe razatoarea fina. Stropeste-o din cand in cand cu sucul de lamaie si adaug-o in vas.Procedeaza la fel cu morcovii si taie marunt ceapa ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Speli pieptul de pui, il tai in bucati si le prajesti putin ulei, apoi le scoti pe o farfurie. Cureti morcovul, ceapa si telina, tai marunt ceapa si dai radacinoasele pe razatoare, apoi le calesti in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi pasta de tomate ...
 Rasol de pasare cu legume Rasol de pasare cu legume
Cureti legumele si pe cele mari le tai rondele. Fierbi pulpele de pui, iar dupa 10 minute adaugi morcovul, patrunjelul, telina, cartofii, dovlecelul, mazarea si un praf de sare. Dupa ce au fiert toate, scoti pe un platou carnea si legumele, le ...
 Gaina macedoneana Gaina macedoneana
Speli gaina si o pui la fiert intreaga impreuna cu morcovii, telina, ceapa, toate intregi.Dupa ce au fiert toate, scurgi gaina si o lasi sa se raceasca. O dezosezi si o tai cubulete (putin mai mari decat pentru salata boeuf). Amesteci cu baconul ...
 Crochete de curcan Crochete de curcan
Speli bine aripile si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti toate legumele, le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma. Cand sunt foarte bine fierte, le scurgi, scoti carnita de pe oase si treci totul prin masina de tocat o data cu painea inmuiata in ...
 Curcan cu orez si legume Curcan cu orez si legume
Rumenesti usor pieptul de curca in ulei bine incins, apoi il tai fasii si il asezi intr-o salatiera.In grasimea ramasa sotezi legumele, la foc iute, amestecand continuu sa nu se prinda de fundul vasului si sa ramana cat mai intregi.Adaugi orezul ...
 Tigaie aromata Tigaie aromata
Rumenesti bucatile de piept de pui in ulei bine incins, apoi le scoti deoparte si le pastrezi calde. In grasimea ramasa,  calesti ceapa si usturoiul taiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul si morcovul, taiate bucati mari.Cand incep sa se ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Pilaf de pui Pilaf de pui
Intr-un vas de supa se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se introduc bucatile de carne de pui curatate si spalate in prealabil. Intre timp se curata si se spala legumele apoi se adauga intregi in supa si se fierb impreuna pana ...
 Pui inabusit in sos de rosii Pui inabusit in sos de rosii
Este ieftin, bun, usor de facut. O varianta cu influente italienesti a ostropelului romanesc. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti o cratita pe foc. Adaugati o lingura de ulei si, cand s-a incins, puneti puiul. Lasati-l cam 6-7 minute pe ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu telina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z