SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu piper

 Ficat de pui cu garnitura de cartofi Ficat de pui cu garnitura de cartofi
Acest preparat este o gustare calda care alaturi de un pahar cu vin alb poate da o nota buna, inceputului unei petreceri intre prieteni. ...
Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
 Aripioare de pui cu varza de Brussels Aripioare de pui cu varza de Brussels
Daca doresti un preparat usor de digerat, recomandat si de putinele calorii pe care le contine, atunci foloseste garnitura perfecta : varza de Brussels pentru aripioarele de pui. Apreciaza acest preparat si ...mentineti silueta ! ...
 Pui umplut cu sarmalute Pui umplut cu sarmalute
Un ospat pluricarnivor : carne de pui, de vita si de porc . Acest preparat surpriza, pe care il voi numi simplu : trei in unu, ascunde discret intr-un pui, sarmalute in foi de vita, umplute cu carne de vita in amestec cu carne de porc. Cu o garnitura de legume preparatul este gata ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
 Pui cu orez si mere Pui cu orez si mere
Daca va doriti ceva nou, sanatos si foarte interesant ca si aroma incercati reteta pe care v-o propun azi. Pui cu orez si mere, este o combinatie mai ciudata, dar care nu trebuie ignorata. Necesita putin mai multa munca, dar efortul este rasplatit din plin la final. Acesta mancare nu trebuie sa lipseasca de la o masa importanta sau de ce nu, de la o masa in familie petrecuta alaturi de cei dragi. ...
 Pui cu usturoi Pui cu usturoi
Daca vreti ca puiul sa primeasca o aroma deosebita si in acelasi timp foarte sanatoasa, apelati la usturoi. Pe langa ca acesta merge de bine alaturi de pui, taiand gustul sec al puiului, este si foarte sanatos si recomandat in dieta noastra zilnica. Chiar daca va temeti de mirosul de usturoi dupa mancare, nu ezitati sa pregatiti pui cu usturoi. Alegeti o zi de duminica, atunci cand nu sunteti nevoite sa iesiti din casa. Faceti-va aceasta placere pentru ca cu siguranta nu veti regreta. ...
 Rosii umplute cu carne de pasare Rosii umplute cu carne de pasare
Toata lumea stie sa aleaga o supa, un preparat pe baza de carne sau un desert. Problema vine la aperitiv cand nu stii niciodata daca aperitivul e cel potrivit. Impresioneaza indeajuns? E destul de consistent? E aratos? Intrebari pe care gospodinele cu siguranta si le adreseaza. Desigur, fiecare gospodina are aperitivele ei preferate, pe care le face la fiecare ocazie speciala. Daca v-ati plictisit de aperitivele pregatite pana acum, incercati rosiile umplute cu carne de pasare. Delicioase, acestea indeplinesc si cele mai importante criterii:sunt aratoase, consistente si \"cuceritoare\". ...
Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Ficatei in aluat
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumenesc ficateii, dar nu numai dupa ce s-au trecut prin putina faina. Se parat, se amesteca bine smantana cu mustarul.Se potriveste dupa gust cu sare si piper. ...
Pui cu hrean
Se spala carnea, se sterge apoi se freaca cu sare si piper. Apoi se pune in tava cu apa si ulei si bag-o la cuptor pentru 20 de minute. ...
Rulouri de pui cu legume
1.Se caleste ceapa taiata intr-o lingura de unt intr-o tigaie apoi se adauga ouale batute.Se adauga legumele dezghetate.Se potriveste de sare si de piper. ...
fundulite colorate cu piept de pui
Pieptul se taie in fasii subtiri. Legumele se taie fasii subtiri.Se ia o tigaie teflon se pune putin ulei si fasiile de piept, se tine tigaia la foc potrivit, doar cat sa se albeasca carnea. ...
curcan inabusit
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata. ...
Chiftelute din ficat de pasare
Ficatul de pasare se spala si se lasa in apa rece.Se schimba apa de 2-3 ori , apoi se pune la fiert intr-o oala mai mica cu apa si un praf de sare. ...
Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
Sufleu de ficat de pasare
Ficatul de pasare se curat si se spala iar dupa aceea se pune la prajit in 30 g unt bine incins.Se scruge si dupa ce s-a racit se da prin sita (blender) ...
Porumbei fripti
Se curata prorumbei si se spala, se da sare si piper dupa gust.Se invelesc cu felioare de slanina si se pun la cuptor intr-o tava tapetat cu un (cca 30 g). ...
Friptura creola
Bucatile pui se preajesc usor intr-o cratita cu ulei. Se aduga ceapa taiat julien, zaharul,sofranul,ardeiul iute tocat,sarea si piperul. ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu piper
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z