SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu patrunjel

 Rasol de pasare cu legume Rasol de pasare cu legume
Cureti legumele si pe cele mari le tai rondele. Fierbi pulpele de pui, iar dupa 10 minute adaugi morcovul, patrunjelul, telina, cartofii, dovlecelul, mazarea si un praf de sare. Dupa ce au fiert toate, scoti pe un platou carnea si legumele, le ...
 Pulpe de pui cu rosii si usturoi Pulpe de pui cu rosii si usturoi
Toci ceapa marunt si o pui la calit in putin ulei intr-o cratita. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugi puiul. Lasi pe foc pana se rumeneste puiul, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Adaugi rosiile, sare si piper. Lasi 5 minute sa dea un clocot, ...
 Anghinare cu pui Anghinare cu pui
Pune cartofii in coaja la fiert.Taie cozile anghinarelor, apoi frunzele de la exterior (varfurile cu ghimpi) pana ramane inima, cu cateva frunze tinere si fragede. Indeparteaza si mijlocul (puful) pana la fund si spala bine sub jet de apa rece.Pune ...
 Ciocanele de pui cu orez si legume Ciocanele de pui cu orez si legume
Cureti si speli bine ciocanelele, le presari pe toate partile cu condimente pentru pui si le lasi sa-si ia gustul pentru 20 minute.Le pui apoi intr-o cratita mai larga cu putin ulei si le dai la cuptor acoperite cu un capac, la foc potrivit, pentru ...
 Crochete de curcan Crochete de curcan
Speli bine aripile si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti toate legumele, le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma. Cand sunt foarte bine fierte, le scurgi, scoti carnita de pe oase si treci totul prin masina de tocat o data cu painea inmuiata in ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
 Ciocanele in sos de portocale Ciocanele in sos de portocale
Intr-un castron, amesteca sucul de portocale cu mierea si ghimbirul. Pune ciocanelele de pui condimentate si lasa-le la rece aproximativ 55-60 de minute. Separat, curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in ulei, dupa care rastoarn-o intr-un vas ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Se rumenesc bucatile de carne in ulei, pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat felii subtiri, ardeii taiati fasii si se calesc impreuna pana cand se inmoaie legumele. Se adauga cate putina apa ca sa nu se lipeasca.Se curata ...
 Piept de curcan cu sos alb Piept de curcan cu sos alb
Se spala si se taie pieptul de curcan in 7-8 felii potrivite, nici prea groase, dar nici prea subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se pun intr-o tava de yena, se ung cu unt si se stropesc cu putina apa.Cat timp pieptul de curcan se afla in ...
 Chec din pui cu dovleac Chec din pui cu dovleac
Taie dovleacul cubulete, dupa care trage-l in unt.Trece carnea prin masina de tocat.Amestec-o usor cu paine inmuiata in lapte si stoarsa, ouale batute cu un praf de sare si piper, verdeata tocata si 2 linguri cu smantana.Adauga cubuletele de dovleac ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Scoici cu piept de pui Scoici cu piept de pui
Intr-o oala pui la fiert pieptul de pui si apa mai multa. Lasi sa fiarba 25-30 de minute, dupa aceea il scoti cu o paleta si il lasi putin la racit. In zeama ramasa, pui pastele - scoici la fiert, cu putina sare, timp de 20 de minute. Amesteci din ...
 Rulouri de pui cu muguri de pin Rulouri de pui cu muguri de pin
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati-o in 6 felii. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.Amestecati intr-un castron branza de vaci cu cascavalul, dat pe razatoarea mare, ...
 Pui vanatoresc Pui vanatoresc
Cureti puiul, il speli si il portionezi. Apoi il pui la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit, sarezi carnea, o piperezi si acoperi cu apa sau cu zeama de supa. Clocotesti supa un sfert de ora. Smantana o amesteci cu faina si cateii de usturoi ...
 Musaca cu piept de pui si cartofi Musaca cu piept de pui si cartofi
Cureti si speli cartofii, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert cu apa si sare. Speli pieptul de pui si il tai cubulete mici. Intr-o tigaie de teflon pui 1 cub de unt, apoi bucatelele de pui si le rumenesti la foc mic. Cureti ceapa si morcovul, iar ...
 Pui toscan Pui toscan
Dezosezi pulpele, le cureti de piele, le speli si le usuci bine. Tai pulpele de-a lungul, formand felii mai subtiri, pe care le poti bate mai usor. Intr-un bol, prepari pasta de rosii cu ceapa tocata fin, usturoiul pisat, sare si piper macinat. Ungi ...
 Pilaf de pui Pilaf de pui
Intr-un vas de supa se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se introduc bucatile de carne de pui curatate si spalate in prealabil. Intre timp se curata si se spala legumele apoi se adauga intregi in supa si se fierb impreuna pana ...
 Piept de rata in foi de varza Piept de rata in foi de varza
Se curata ceapa si ciupercile si le toci marunt. Se pun intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se inabusesc ciupercile. Se adauga si 3-4 linguri de apa. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, mustarul si potrivesti de sare si piper. Se oparesc frunzele de ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu patrunjel - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z