SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu morcov

Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Ciulama de pui Ciulama de pui
Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa rece cu morcovul , cartoful si ceapa intregi.Dupa ce s-au fiert se scot din supa obtinuta,care se potriveste de sare si piper, se dezoseaza si se toaca mai mare.Intr-un vas se pune faina la ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Speli pieptul de pui, il tai in bucati si le prajesti putin ulei, apoi le scoti pe o farfurie. Cureti morcovul, ceapa si telina, tai marunt ceapa si dai radacinoasele pe razatoare, apoi le calesti in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi pasta de tomate ...
 Crochete de curcan Crochete de curcan
Speli bine aripile si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti toate legumele, le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma. Cand sunt foarte bine fierte, le scurgi, scoti carnita de pe oase si treci totul prin masina de tocat o data cu painea inmuiata in ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Tigaie aromata Tigaie aromata
Rumenesti bucatile de piept de pui in ulei bine incins, apoi le scoti deoparte si le pastrezi calde. In grasimea ramasa,  calesti ceapa si usturoiul taiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul si morcovul, taiate bucati mari.Cand incep sa se ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
 Pui cu ardei capia copti Pui cu ardei capia copti
Tai pieptul de pui cubulete, il condimentezi si il calesti in ulei de masline. Cureti si speli morcovul, ceapa si prazul si le tai rondele. Adaugi totul peste carne si pui si putina apa. Lasi totul pe foc sa fiarba. Adaugi maslinele (daca sunt verzi, ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Se rumenesc bucatile de carne in ulei, pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat felii subtiri, ardeii taiati fasii si se calesc impreuna pana cand se inmoaie legumele. Se adauga cate putina apa ca sa nu se lipeasca.Se curata ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Musaca cu piept de pui si cartofi Musaca cu piept de pui si cartofi
Cureti si speli cartofii, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert cu apa si sare. Speli pieptul de pui si il tai cubulete mici. Intr-o tigaie de teflon pui 1 cub de unt, apoi bucatelele de pui si le rumenesti la foc mic. Cureti ceapa si morcovul, iar ...
 Pilaf de pui Pilaf de pui
Intr-un vas de supa se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se introduc bucatile de carne de pui curatate si spalate in prealabil. Intre timp se curata si se spala legumele apoi se adauga intregi in supa si se fierb impreuna pana ...
 Chiftelute de pui cu cartofi Chiftelute de pui cu cartofi
Se trecea carnea de pui prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, si cartoful.Se adauga si patrunjelul tocat, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper, dupa gust si le amesteci bine pana cand se omogenizeaza.Din amestecul obtinut se formeaza ...
 Pui inabusit in sos de rosii Pui inabusit in sos de rosii
Este ieftin, bun, usor de facut. O varianta cu influente italienesti a ostropelului romanesc. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti o cratita pe foc. Adaugati o lingura de ulei si, cand s-a incins, puneti puiul. Lasati-l cam 6-7 minute pe ...
 Pui zdrente - reteta cubaneza Pui zdrente - reteta cubaneza
Denumirea acestui fel de mancare s-ar traduce prin "Pui Zdrente", "pui haine vechi" din cauza felul in care arata carnea facuta fasii, fasii. Se serveste cu orez alb si banane prajite, dar, cum la noi, lipseste ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu morcov
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z