SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

curcan inabusit
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata. ...
Chiftelute din ficat de pasare
Ficatul de pasare se spala si se lasa in apa rece.Se schimba apa de 2-3 ori , apoi se pune la fiert intr-o oala mai mica cu apa si un praf de sare. ...
Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
Sufleu de ficat de pasare
Ficatul de pasare se curat si se spala iar dupa aceea se pune la prajit in 30 g unt bine incins.Se scruge si dupa ce s-a racit se da prin sita (blender) ...
Porumbei fripti
Se curata prorumbei si se spala, se da sare si piper dupa gust.Se invelesc cu felioare de slanina si se pun la cuptor intr-o tava tapetat cu un (cca 30 g). ...
Piure de pui
Pieptul de pui prajit sau fript se trece de 3 ori prin masina de tocat sau robot se adauga smantana, untul si painea inmuita in lapte si stoarsa. ...
Friptura creola
Bucatile pui se preajesc usor intr-o cratita cu ulei. Se aduga ceapa taiat julien, zaharul,sofranul,ardeiul iute tocat,sarea si piperul. ...
 Rulou de pui cu ciuperci Rulou de pui cu ciuperci
Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet si il bati cu ajutorul unui ciocan pentru snitele. Tai pieptul in doua bucati, pe care le presari cu amestecul de condimente.Scurgi ciupercile din conserva. Tai in felii cascavalul. Pe fiecare bucata ...
 Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi
Speli pulpele de pui si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti si completand cu apa ori de cate ori este nevoie.In timp ce se inabusa pulpele, cureti, speli si tai cartofii in jumatate, pe lungime. Ii adaugi la inabusit ...
 Pui cu verzisoare de Bruxelles Pui cu verzisoare de Bruxelles
Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet curat si il portionezi. incingi gratarul si pui carnea la fript, la foc mic. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, o intorci si o presari cu putin condiment.Speli si tai marunt rosiile. Le inabusi intr-o ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni ...
 Piept de pui cu praz si orez Piept de pui cu praz si orez
Alegi orezul, il speli si il pui la fiert in 250 ml apa, cu 1 lingura ulei, boabele de piper si sare dupa gust. Din cand in cand, amesteci sa nu se lipeasca de cratita. Cand apa a scazut, stingi focul si pui deasupra felioare de unt. Acoperi vasul cu ...
 Piept de pui cu ciuperci si sos alb Piept de pui cu ciuperci si sos alb
Speli pieptul de pui si il usuci folosind un servet, il tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu cimbru.Cureti ciupercile si ceapa. Speli bine ciupercile, apoi le tai in felii.Asezi feliile de carne pe gratarul incins si ai grija sa le ...
 Pui cu masline si ceapa verde Pui cu masline si ceapa verde
Speli pieptul, il usuci cu un servet, il cureti de pielite si il tai in fasii lungi, pe care le presari cu sare si cimbru.Cureti ceapa verde, o speli si o tai in bastonase de 2-3 cm. Speli maslinele, iar daca ti se par prea sarate, le crestezi si le ...
 Parjoale la rece Parjoale la rece
Taie cat mai marunt pastrama din piept de pui afumat si pune-o in vas adanc. Curata de coaja telina si da-o pe razatoarea fina. Stropeste-o din cand in cand cu sucul de lamaie si adaug-o in vas.Procedeaza la fel cu morcovii si taie marunt ceapa ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Perisoare coapte Perisoare coapte
Pune cartofii la fiert in coaja si cand sunt gata curata-i si zdrobeste-i cu o furculita. Adauga si carnea de pui, fiarta si taiata cubulete.Amesteca acest piure cu 2 oua crude, lapte si drojdie, apoi adauga faina, sare si rozmarin. Amesteca bine, ...
 Orez cu ciocanele Orez cu ciocanele
Speli bine ciocanelele de pui si le lasi la scurs. Cureti si tai fasii ardeiul si rondele morcovii. Pui totul la calit, in tigaie sau wok. Lasi 10 minute, pana se rumenesc putin ciocanelele.Adaugi orezul si piperul, amestecand, si lasi pe foc pana se ...
 Sufleu de paine cu pui Sufleu de paine cu pui
Dezosezi pieptul de pui, apoi il tai bucati ca pentru snitele si le lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei pana se aureste, adaugi si bucatile de pui si le lasi sa se rumeneasca impreuna.Pui si sare, piper si condimente dupa ...
 Pui cu sos de rosii 2 Pui cu sos de rosii 2
Speli pieptul de pui, il tai bucatele si-l rumenesti intr-o tigaie cu ulei. Cand carnea este prajita, o scoti pe farfurie si o lasi deoparte.In uleiul incins prajesti apoi usturoiul taiat bucatele cu rosiile tocate,  apoi  adaugi mustarul, ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z