SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu ulei

 Pizza cu ciuperci si carnati Pizza cu ciuperci si carnati
Se prepara aluatul. Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul ...
 Piadine aromate Piadine aromate
Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale. Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe ...
 Painea fermierului Painea fermierului
Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, saresi zahar. Apoi adaugam faina si drojdia uscata. Selectam programul de framantare+dospire.La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata. ...
 Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
Pasul 1: Intr-un vas adanc se cerne faina, iar in mijlocul ei se face o gaura in care se pun laptele caldut, zaharul si drojdia sfaramata. Se amesteca usor (doar laptele cu drojdia si zaharul) si se lasa sa fermenteze cam 10-15 minute. Pasul 2: Se ...
 Pizza taraneasca Pizza taraneasca
Daca aveti masina de paine, puneti ingredientele in aceasta ordine si setati programul de framantat si dospit. Daca nu aveti, framantati un aluat din aceleasiingrediente, pana nu se mai lipeste de maini, apoi lasati la dospit o ora, la loc caldut. In ...
 Pizza "Geniala" Pizza "Geniala"
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Se imparte in trei si se intind foi rotunde. Se unge forma de pizza cu ulei, se aseaza aluatul, se unge cu sos si se aseaza apoi toppingul. Se coc la foc mare aprox 10 minute. Yammy ! Ce buna a fost :) ...
 Paine cu susan Paine cu susan
Se aseaza toate ingredientele in masina de paine, in ordinea indicata, mai putin galbenusul si susanul. E importanta ordinea, faina trebuind sa fie penultima iar drojdia ultima (drojdia nu trebuie sa aiba contact cu lichidele). Eu folosesc programul ...
 Paine speciala Paine speciala
Orezul il fierbem apoi il amestecam cu celalalte ingrediente si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit o ora dupa care il impartim in 10 si fiecare bucata separata o asezam in tava,pana ce se umple(mie mi-o ramas o bucata din ...
 Purcelus fals Purcelus fals
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele si drojdia dizolvata se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Pizza Naty Pizza Naty
Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la ...
 Turte Turte
Se face un aluat nelipicios din ingrediente ,tigaia se pune la foc ,se da forma rotunda la aluat si se coc in tigaie,se inteapa cu furculita ca sa se coaca bine. ...
 Placinte moldovenesti "PoaleA n brau" Placinte moldovenesti "PoaleA n brau"
Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Cernem faina prin sita intr-un vas mare. Adaugam uleiul si amestecam in maini faina cu uleiul. Separat, intr-o cana, adaugam oul si sare, le amestecam bine, dupa aceea adaugam apa calduta si iar ...
 Prepararea aluatului in foi Prepararea aluatului in foi
PREPAPRAREA ALUATULUI : Pregatim o cana de 300 ml. Turnam in cana un ou de marime normala , o lingurita de zahar, o lingurita de sare , o lingura mare de ulei , o lingura de otet de masa. Tot continutul din cana il amestecam bine si-i turnam ...
 Paine de secara Paine de secara
Amestecam fainile cu sarea,se adauga drojdia dospita,apa cat cuprinde(adik pana se face un aluat elastic nelipicios)adaugam si uleiul,framantam si lasam la dospit.Intindem aluatul si il ungem cu unt,apoi il facem sul si il taiem fasi Capetele le ...
 Lipie de casa Lipie de casa
Se pun toate ingredientele in cuva masinii de paine, in acesta ordine, se seteaza programul de framantat si dospit, dureaza 1 ora si 25 de minute. Dupa o ora, insa, se scoate aluatul si se imparte in patru, se formeaza cu mana niste suluri pe masa ...
 Piine cu seminte de floarea soarelui Piine cu seminte de floarea soarelui
am amestecat intr-un vas mare cele 3 sortimente de faina . am facut in mijloc o adincitura in care am pus pus o cana de apa calduta in care era dizolvata drojdia , zaharul si sarea . am amestecat cu putina faina , a rezultat un aluat subtire care ...
 Pizza italiana Pizza italiana
Coca o poti face cu mana de la inceput, dar eu am pus-o in robot (!) unde am lasat-o cam 3 minute, pana s-au amestecat toate ingredientele si nu a mai fost lipicioasa. Scoate-o din robot si mai lucreaz-o cu mana pe o planseta presarata cu faina cam 5 ...
 Pizza diavola Pizza diavola
      Aluat de pizza preparat dupa metoda mea obisnuita ( 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare ( care nu trebuie sa intre in contact cu drojdia in prima etapa asa ...
 Inel cu ceapa si cereale Inel cu ceapa si cereale
Eu am facut aluatul cu maina de facut paine, am pus toate ingredientele de la inceput, mai putin cerealele care le-am pus cand era aproape gata framantat aluatul. Am lasat pe programul de framantat si dospit de 1,50 ore si apoi am modelat doua suluri ...
 Paine bio cu multicereale Paine bio cu multicereale
   Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.Una dintre ele am crestat-o dupa un model german cu taieturi adanci suprapuse in patrat, cate 4 linii si una am impletit-o dupa un ...
1-1011-2021-23
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu ulei - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z