SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline

  Tarte flambaŠe
  Preparare : se intinde o foaie subtire dreptunghiulara pe care o asezam intr-un vas termorezistent pensulat in prealabil cu unt.  Coacem foaia timp de 5 minute in cuptorul preincalzit la 210 grade.  Intre timp ne ocupam de garnitura: ...
 Tarta subtire cu dovlecei Tarta subtire cu dovlecei
Pregatim aluatul amestecand  faina, sarea si untul. Adaugam treptat cate putina apa pana se formaza un aluat suplu si nelipicios. Il asezam intr-un film alimentar si dam la frigider cel putin 2 ore. Intindem o foaie subtire si il asezam intr-o ...
 Pizza cu bordura de cascaval Pizza cu bordura de cascaval
Eu ador blatul asta de pizza, se face foarte repede, este reteta Mayei. Aluatul iese cam pentru o tava de aragaz, insa eu am facut intr-o tava de pizza si era putin cam mult...asa ca i-am facut o bordura mai inalta in care am pus cascaval :) Blat: se ...
 Pizza a la Grasu64 Pizza a la Grasu64
Facem aluatul: Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam, turnam cate putina apa calduta, amestecand continuu. Dupa ce s-a incorporat faina, framantam pana aluatul se desprinde de vas. Framantam aluatul pana devine ...
 Pizza marinara Pizza marinara
Se incinge cuptorul. Pentru blat, se rastoarna faina intr-un castron, sepune in mijloc uleiul, sarea si drojdia, se adauga laptele putin cate putin amestecand cu lingura. Se framanta apoi un aluat lejer, pana nu se mai lipeste de mana. Se unge tava ...
 Pizza cu somon afumat Pizza cu somon afumat
Avem nevoie de aluat  de pizza ( facut dupa reteta clasica 500 grame faina, 25 grame drojdie proaspata, sare, apa calda, ulei de masline la final )  pe care eu dupa ce il las la dospit in tin la frigider macar 30 de minute, dupa ce il scot ...
 Pizza cu salam picant de pui si mozarella Pizza cu salam picant de pui si mozarella
Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.Se acopera si se lasa la dospit.Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest ...
 Pizzette Pizzette
se face un aluat din ingredientele de mai sus si se framanta pana devine elastic si usor de modelat apoi se pune la crescut pana isi dubleaza volumul(eu am lasat circa 1 ora). intre timp se face un sos de rosii cu o ceapa mica pusa la calit apoi ...
 Paine in vas de yena Paine in vas de yena
Coca pentru paine am framantat-o la masina de paine.Cand programul s-a terminat scoatem coca , o mai framantam noi putin  si o asezam pe capacul unui vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu faina.Facem cateva crestaturi , presaram ...
 Pizza Pizza
Blat: Se face aluatul amestecand toate ingredientele. La nevoie se mai adauga putina faina. Aluatul nu trebuie sa se lipeasca de mana. Se unge o tava cu ulei si se intinde aluatul cu mana. Eu am ridicat putin si pe marginea tavii si am umplut ...
 Painica cu legume Painica cu legume
Framantam un aluat de paine normal(faina, sare,ulei de masline, apa calduta, zahar, drojdie) cu mana sau in masina de paine. Lasam la odihna cam 1 ora. Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem cu mainile uleiate fiecare parte pentru a avea o ...
 Pizza cu rosii, sunca si grana padano Pizza cu rosii, sunca si grana padano
Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe ...
 Turtite cu chimen Turtite cu chimen
Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare dar nici moale, sa fie usor de "modelat". Acoperim vasul ...
 Pizza... italiana Pizza... italiana
Ingredientele sunt pentru tava dreptunghiulara de la aragaz. Daca ai un cuptor cu gaz, e bine sa-l incalzesti cel putin o ora, ca sa fie foarte foarte fierbinte. Eu am unul electric care, cu ventilatorul pornit, ajunge la 300C. Stiu ca exista si ...
 Chifle simple Chifle simple
Incepem prin a face maiaua: Apa se pune sa se incalzeasca, impreuna cu zaharul. Apa calduta se pune peste drojdie si se presara faina. Se lasa la dospit vreo 20-30 de minute. Separat se pune faina intr-un bol, presaram sarea si punem maiaua, ...
 Pizza cu blat crocant Pizza cu blat crocant
Aluatul l-am facut la masina de paine.Dupa ce programul se termina scoatem aluatul ,il punem intr-un vas , il acoperim si il lasam la crescut la cald.Intre timp facem sosul de rosii astfel:punem putin ulei de masline intr-o tigaie si calim ceapa ...
 Rulada de pizza Rulada de pizza
facem un aluat din ingredientele de mai sus,il framantam bine si il lasam la crescut cca 60 de min. intre timp facem sosul.punem la calit 1 ceapa micuta tocata marunt,cand incepe sa se rumeneasca adaugam cca 350 ml suc de rosii si lasam sa fiarba la ...
 Paine cu rosii proaspete Paine cu rosii proaspete
Am pus in masina de paine apa calduta, uleiul si untul topit, sare, zahar, apoi faina. Am adaugat rosiile, drojdia si cascavalul ras. Pornim programul pentru paine simpla si obtinem o paine deosebit de gustoasa.   ...
 Pizza Deliziosa Pizza Deliziosa
Aluat: am pus ingredientele pentru aluat, in ordinea de mai sus, in cuva masinii de paine la programul de framantat si dospit. Sau: se poate framanta un aluat, pana nu se mai lipeste de maini, apoi se lasa la dospit o ora, la loc caldut. Sosul: ...
 Pizza cu cascaval Pizza cu cascaval
Amesteci drojdia cu o lingura de faina, zaharul si apa, pana obtii o pasta. O lasi 10 minute, pana se umfla. Pui faina intr-un castron, torni in mijloc amestecul de drojdie, uleiul si sarea si framanti bine. Intinzi aluatul, il pui intr-o tava unsa ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z