SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline

 Paine speciala Paine speciala
Orezul il fierbem apoi il amestecam cu celalalte ingrediente si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit o ora dupa care il impartim in 10 si fiecare bucata separata o asezam in tava,pana ce se umple(mie mi-o ramas o bucata din ...
 Purcelus fals Purcelus fals
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele si drojdia dizolvata se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Lipie de casa Lipie de casa
Se pun toate ingredientele in cuva masinii de paine, in acesta ordine, se seteaza programul de framantat si dospit, dureaza 1 ora si 25 de minute. Dupa o ora, insa, se scoate aluatul si se imparte in patru, se formeaza cu mana niste suluri pe masa ...
 Pizza diavola Pizza diavola
      Aluat de pizza preparat dupa metoda mea obisnuita ( 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare ( care nu trebuie sa intre in contact cu drojdia in prima etapa asa ...
 Inel cu ceapa si cereale Inel cu ceapa si cereale
Eu am facut aluatul cu maina de facut paine, am pus toate ingredientele de la inceput, mai putin cerealele care le-am pus cand era aproape gata framantat aluatul. Am lasat pe programul de framantat si dospit de 1,50 ore si apoi am modelat doua suluri ...
 Paine bio cu multicereale Paine bio cu multicereale
   Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.Una dintre ele am crestat-o dupa un model german cu taieturi adanci suprapuse in patrat, cate 4 linii si una am impletit-o dupa un ...
 Pizza cu ceapa verde si kaiser Pizza cu ceapa verde si kaiser
   Avem nevoie de aluat de pizza ( preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare, compozitia este pt 2 pizza. Se framanta un aluat clasic, lasand sa ...
 Ciabatta cu masline Ciabatta cu masline
   Am pregatit aluatul cu masina de facut paine si am taiat maslinele bucatele mici, daca gasiti luati masline in ulei sunt mult mai aromate decat cele in apa.    Am adaugat maslinele la aluat si am lasat sa dospeasca programul ...
 Covrigi cu sare si susan Covrigi cu sare si susan
    Am facut aluatul cu masina de paine si l-am lasat la dopit ceva mai mult, apoi am modelat  din batonase de aluat covrigii.     I-am fiert un minut in apa clocotita , pana se ridica la suprafata si se umfla ...
 Batoane crocante cu rozmarin si cimbru Batoane crocante cu rozmarin si cimbru
  Se pun toate ingredientele in masina de facut paine si se selecteaza programul pentru aluat, rozmarinul si cimbru se toaca fin separat fiecare. Aluatul se poate prepara si manual, dizolvand in apa usor incalzita drojdia si zaharul, compozitia ...
 Pizza regala cu ou Pizza regala cu ou
   Avem nevoie de aluat facut din 250 grame de faina de tip 55 , 12,5  grame drojdie proaspata, 100 ml apa calduta, o jumatate de lingura de zahar, putina sare, 1-2 linguri de ulei de masline, o lingura mare de smantana grasa. Se ...
 Paine pufoasa Paine pufoasa
Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, ...
 Ciabatta mea Ciabatta mea
In prima zi, seara fa maiaua. Dizolva 5 g de drojdie in putina apa (din cele 150g) si lasa sa stea 5 minute. Pune amestecul intr-un castron mare, adauga restul pana la 150 ml de apa, adauga 250 g de faina si amesteca cu lingura pana ce toate se ...
 Focaccia alla genovese Focaccia alla genovese
In cuva masinii de paine amestecam apa, uleiul si zaharul. Adaugam treptat faina amestecata cu drojdie si sare, in timp ce se framanta aluatul. Vom obtine un aluat moale dar nelipicios. Tava de cuptor se unge cu ulei de masline din belsug si in ...
 Paine umpluta Paine umpluta
Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :)) Aluatul se ...
 Paine de casa Paine de casa
Punem faina intr-un vas mai marisor, facem o gaura la mijloc si adaugam cele 2 cani de apa calduta ( atentie sa nu fie fiarta pentru ca se opareste faina si nu va mai creste ), in care am dizolvat si drojdiuta. Adaugam apoi uleiul si sarea si ...
 Pizza cu sunca si rosii uscate Pizza cu sunca si rosii uscate
Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul de framantat si dospit. Din cantitatea de mai sus ies doua pizza cu diametrul 28-30 cm. Blatulse unge cu sucul de rosii, se presara cu busuioc uscat, mozzarella razuita, se aseaza feliile de sunca, ...
 Mini ciabatta Mini ciabatta
Reteata am facut-o ca aici , numai ca de data asta am pus coca in forme de briose. Au iesit crocante la suprafata si pufoase in interior. O bunatate.   Reeditare: Am adaugat cateva poze cu maiaua la inceput, maiaua dupa 14 ore, coca la inceput, ...
 Paine umpluta Paine umpluta
Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10’. Turnam peste, faina cernuta si framantam coca, cam 20’, dupa care o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul (cam 1h). Intre timp spalam ...
 Ciabatta cu masline Ciabatta cu masline
 Am pregatit aluatul cu masina de facut paine si am taiat maslinele bucatele mici, daca gasiti luati masline in ulei sunt mult mai aromate decat cele in apa.   Am adaugat maslinele la aluat si am lasat sa dospeasca programul complet la ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z