SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline

Pizza de la cassa
Este o pizza ce reprezinta cu succes regalul culinar italienesc, dar de ce sa nu incercam sa o pregatim si la noi acasa ? La final, o vom servi in acompaniamentul unei serenade in surdina si astfel vom aduce atmosfera italieneasca la noi acasa ! ...
pizza impaturita
pregatesti asa:amesteci toate ingredientele pentru aluat si-l framanti bine.Il laşi la dospit 15-20 min.Pe un tocător tai bucăţi mici de salam uscat,kaizeru-l şi brânza gorgonzola. ...
 Mini pizza rapide Mini pizza rapide
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele -si drojdia dizolvata -se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Chifle cu ceapa Chifle cu ceapa
-Faina se amesteca cu drojdia si cu 1 si 1/2 lingurita sare -se adauga treptat apa calduta -si uleiul de masline -se framanta cel putin 15 min si se lasa 30 min la crescut -ceapa se taie marunt -si se caleste in 2 linguri de untdelemn pana devine ...
 Paine rustica cu cartofi Paine rustica cu cartofi
-Se curata cartofii, se fierb in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi -Scurgem cartofii si oprim din apa in care i-am fiert 120 ml. Lasam cartofii la racit pina s-au uscat in intregime. -Cartofii reci zdrobim cu ...
 Paine cu rosii si busuioc Paine cu rosii si busuioc
Am amestecat drojdia cu faina , le-am lasat 15 minute. Apoi am adaugat sarea, zaharul, ulei , apa, busuioc si am framantat. La sfarsit am pus si rosiile si am framantat, adaugand cateva prafuri de faina pana s-a dezlipit aluatul de castron. Am lasat ...
 Paine alba italiana Paine alba italiana
  Am folosit Programul 1 - Paine de baza de 1 Kg - Coaja inchisa. Cand mai avea 15 minute de copt, am uns-o cu galbenus. ...
 Painica Iepurasi Dragalasi Painica Iepurasi Dragalasi
Se unge cu ulei blatul pe care framantam coca. Se imparte coca in 3, pentru nasuc o bila mica, celelalte doua parti inegale, una putin mai mare ca cealalta. Am pregatit tava tapetata cu hartie de copt si am pus direct in tava bucatile de coca ...
Paine cu dovlecei
Dovlecelul se rade pe razatoarea mare, se presara o lingura de sare, se lasa vreo jumatate de ora,dupa care se scurge foarte bine de zeama. In apa calduta se dizolva zaharul si drojdia. In cuva masinii de paine se pune dovlecelul , apa cu drojdie, ...
 Paine Wassa Paine Wassa
Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si ...
 Pizza Pizza
aluat 250g faina, o lingurita de zahar, sare, 3 linguri ulei, drojdie, 150 ml apa. Se pun intr-un pahar drojdia,zaharul, 2-3 ling de apa calduta si 2 ling de faina.Se lasa cateva minute sa se umfle apoi se toarna totul peste faina ramasa si se adauga ...
 Pizza de casa cu somon si sunca Pizza de casa cu somon si sunca
Intr-un vas de bucatarie se framanta aluatul din cca 100 gr faina , sare, putin zahar, drojdia si putin ulei de floarea soarelui, apa calduta sa iasa cam cat de marimea unei mingi de tenis, putin mai mare. Apoi se toaca sunca, se sfarama pestele ...
 Paine "Floarea-soarelui" Paine "Floarea-soarelui"
Am pus toate ingredientele la masina de paine,la programul de framantare plus dospire.Am impartit aluatul rezultat in 3 parti inegale.Partea medie si cea mai mare le-am impartit in cate 5 parti egale intre ele. Aceeasi procedura se aplica si ...
 Lipie (pide) Lipie (pide)
Faina se cerne intr-un castron,facandu-se in mijloc o adancitura in care se pune drojdia,putin zahar si 150 ml apa calduta.Amestecul se presara cu faina,se acopera si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora.restul de apa,jumatate din ulei si sarea se adauga ...
 Pizza cu ciuperci si carnati Pizza cu ciuperci si carnati
Se prepara aluatul. Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul ...
 Piadine aromate Piadine aromate
Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale. Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe ...
 Painea fermierului Painea fermierului
Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, saresi zahar. Apoi adaugam faina si drojdia uscata. Selectam programul de framantare+dospire.La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata. ...
 Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
Pasul 1: Intr-un vas adanc se cerne faina, iar in mijlocul ei se face o gaura in care se pun laptele caldut, zaharul si drojdia sfaramata. Se amesteca usor (doar laptele cu drojdia si zaharul) si se lasa sa fermenteze cam 10-15 minute. Pasul 2: Se ...
 Pizza taraneasca Pizza taraneasca
Daca aveti masina de paine, puneti ingredientele in aceasta ordine si setati programul de framantat si dospit. Daca nu aveti, framantati un aluat din aceleasiingrediente, pana nu se mai lipeste de maini, apoi lasati la dospit o ora, la loc caldut. In ...
 Pizza "Geniala" Pizza "Geniala"
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Se imparte in trei si se intind foi rotunde. Se unge forma de pizza cu ulei, se aseaza aluatul, se unge cu sos si se aseaza apoi toppingul. Se coc la foc mare aprox 10 minute. Yammy ! Ce buna a fost :) ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu ulei de masline
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z