SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu drojdie uscata

 Paine umpluta Paine umpluta
Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :)) Aluatul se ...
 Porc fals umplut cu branza Porc fals umplut cu branza
Se face coca intr-un vas de bucatarie amestecandu-se cu mana faina cu drojdia si ouale, zaharul si sarea si apa calduta cat cuprinde, aluatul se framanta cateva minte cu mana. Se acopera si se lasa la dospit la loc caldut. Se intinde aluatul pe masa ...
 Paine-Floare cu varza acra Paine-Floare cu varza acra
Se pun toate ingredientele pentru painica ( mai putin oul, boiaua, macul si susanul) in masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp se prepara varza: ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ...
 Paine Mozaic Paine Mozaic
Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga uleiul, sarea, zaharul si apa calduta. Faina alba se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut 30 minute. Procedam intocmai si cu aluatul cu ...
 Chifle gustoase Chifle gustoase
Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min. Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare ...
 Paine impletita elvetiana Paine impletita elvetiana
In cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam la dospit. Rasturnam aluatul pe blatul de lucru ( eu ...
 Paine de casa Paine de casa
Punem faina intr-un vas mai marisor, facem o gaura la mijloc si adaugam cele 2 cani de apa calduta ( atentie sa nu fie fiarta pentru ca se opareste faina si nu va mai creste ), in care am dizolvat si drojdiuta. Adaugam apoi uleiul si sarea si ...
 Placinta cu varza acra Placinta cu varza acra
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul. Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta. ...
 Paine umpluta Paine umpluta
Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10’. Turnam peste, faina cernuta si framantam coca, cam 20’, dupa care o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul (cam 1h). Intre timp spalam ...
 Paine de casa Paine de casa
         Intr-o cana se dizolva  drojdia, frecand-o cu o lingurita de zahar si o ceasca de lapte cald, apoi punem si 2 lingurite cu faina.       Faina  ( un kg.) se pune toata ...
 Paine cu iaurt Paine cu iaurt
Iaurtul se amesteca cu apa calduta. Se pune in cuva masinii de paine, apoi se adauga si restul ingredientelor. Se alege programul de framantare + dospire. Se scoate aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 6 bile. Fiecare bila se aplatizeaza, ...
 Ciabatta Ciabatta
Faza 1: Se dizolva  drojdia in putina apa (din cei 150 ml) si lasa sa stea 5 minute. Se adauga restul pana la 150 ml de apa, faina si se amesteca cu o lingura pana ce toate se omogenizeaza. Se acopera castronul cu folie alimentara si se lasa la ...
 Paine fara framantare Paine fara framantare
M-am plictisit de ciabatta, asa ca am inceput sa caut o paine la fel de usor de facut. Am gasit aici si aici o reteta oarecum faimoasa in USA unde e cunoscuta drept No-Knead Bread (adica paine neframantata). Ca si la ciabatta, timpul de asteptare e ...
 Paine in vasul roman Paine in vasul roman
Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, mai intai lichidele, apoi faina amestecata cu sare, zahar si drojdie. Se selecteaza programul de framantare+dospire. Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, intr-o foaie groasa de 1-2 cm, ...
 Pizza Pizza
Se prepara aluatul : se pun intr-un castron faina cernuta, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider). Se amesteca toate si se framanta un aluat in care ,daca se mai lipeste de degete,  se mai poate adauga inca un pic de faina fata ...
 Chifle pentru hamburgher Chifle pentru hamburgher
1. se toarna intr-un castron laptele caldut si se dizolva cu drojdia si zaharul pana se descompune drojdia 2. adaugati untul si faina cernuta treptat cate o portie ~ de jumatate din pahar si o mixati cu mixerul( cu telul pentru aluat tare ) la ...
 Lipie arabeasca Lipie arabeasca
1. Se incinge cuptorul la 260 de grade 2. Se amesteca faina cu apa, drojdia, uleiul,sarea si zaharul si se framanta o coca care se lasa la crescut cam in 45 de minute 3.  Se formeaza din coca 4-5 bile mici, care se intind cu sucitorul pe o ...
 Mini pizza Mini pizza
Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine, programul de framantare+dospire. In tot acest timp, pregatim ingredientele pentru umplutura. Sunca se taie cubulete mici, maslinelor li se scot samburii si cascavalul se rade pe ...
 Pizza cu aluat subtire Pizza cu aluat subtire
Pt blat: Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.   Formam de bila, o invelim in folie alimentara si o dam la ...
 Mini pizza cu carnaciori de plescoi Mini pizza cu carnaciori de plescoi
Pt blat: Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu drojdie uscata - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z