Aripioare de pui crocante
Majoritatea fast-food-urilor au mai nou in oferta si aripioare picante sau aripioare crocante, in functie de preferintele clientilor. De ce le cad atat de bine gurmanzilor? ...
Minipizza cu 4 arome
Aluatul a fost preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare. Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul ...
Pizza cu somon afumat
Avem nevoie de aluat de pizza ( facut dupa reteta clasica 500 grame faina, 25 grame drojdie proaspata, sare, apa calda, ulei de masline la final ) pe care eu dupa ce il las la dospit in tin la frigider macar 30 de minute, dupa ce il scot ...
Lasagna cu carne de vita macinata si legume
PreparareSosul de carne cu legumeSe taie marunt ceapa si usturoiul.Ardeii se taie julien.Dovleceii se taie in bucati mici.Rosiile se oparesc si se decojesc.Se pune intr-o cratita neaderenta uleiul de masline si se adauga ceapa, usturoiul, ardeii si ...
Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni
Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici.Ardeiul rosu il taiem fasii lungi si zuchinni lamele late, lungi de 3-4 cm. Intr-un wok calim pieptul de pui intr-o lingura de ulei de masline, cand ia culoare alba ...
1