SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu chimen

 Hot Tamale Hot Tamale
Nu puteam incheia seria de preparate fast food mexicane fara sa iti dam reteta pentru hot tamale, un fel foarte special, perfect de consumat pe timp de iarna, deoarece fiind foarte condimentate, ridica temperatura corpului. ...
 Paine cu ou si chimen facuta la MP Paine cu ou si chimen facuta la MP
Painea se face la Masina de Paine, programul 1 - paine de baza de 1 kg, coaja - Medie. Se pun ingredientele in cuva masinii exact in ordinea in care au fost scrise mai sus. Dupa 3 ore si 18 minute (depinde si de tipul masinii) painica este gata. ...
 Chifle Chifle
Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu. ...
 Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf Hai-hui pe Papamond - Varzari pufoase de la Salzburg la Salzdorf
1. Amestecati faina, sarea si zaharul si adaugati drojdia, un ou intreg, untul topit si racit, iaurtul si laptele caldut. Amestecati si daca e nevoie adaugati faina pentru a obtine un aluat potrivit de moale. Framantati pana ce aluatul se desprinde ...
 Lipie (pide) Lipie (pide)
Faina se cerne intr-un castron,facandu-se in mijloc o adancitura in care se pune drojdia,putin zahar si 150 ml apa calduta.Amestecul se presara cu faina,se acopera si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora.restul de apa,jumatate din ulei si sarea se adauga ...
 Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
Pasul 1: Intr-un vas adanc se cerne faina, iar in mijlocul ei se face o gaura in care se pun laptele caldut, zaharul si drojdia sfaramata. Se amesteca usor (doar laptele cu drojdia si zaharul) si se lasa sa fermenteze cam 10-15 minute. Pasul 2: Se ...
 Paine pufoasa Paine pufoasa
Se aseaza ingredientele in masina de paine, in ordinea de mai sus, mai putin galbenusul si condimentele. Se face un aluat care se lasa la crescut, folosind programul pentru aluat. Dupa ce e gata aluatul, se imparte in bucati egale, si se formeaza ...
 Paine cu iaurt , cartofi si chimen bio Paine cu iaurt , cartofi si chimen bio
cartofii se spala si se fierb in coaja , se curata si se razuiesc pe razatoarea mare . faina se pune intr-un vas mare .se face o adincitura si se pune in mijloc o maia formata din drojdie , sare , zahar si putina apa calduta amestecata cu faina . se ...
 Painici floare cu chimen Painici floare cu chimen
  Am facut un aluatul cu masina de facut paine din 500 grame de faina bio tip 80, 150 ml apa , 100 ml lapte, 3 linguri de unt topit ( puteti pune ulei) , o lingura de seminte de chimen, sare, 25 grame drojdie, o lingurita miere.   Din ...
 Melci cu branza si chimen Melci cu branza si chimen
Facem o maia din drojdie,  zahar,putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron,adaugam oul,sarea, restul de lapte, untul moale si maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam 20-30 minute la dospit. Umplutura o preparam ...
 Cheese bread Cheese bread
Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa.Separat se face maiaua din drojdie,lapte cald,zahar si 2 linguri faina.Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina framantand pana ce aluatul nu mai este ...
 Turtite cu chimen Turtite cu chimen
Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare dar nici moale, sa fie usor de "modelat". Acoperim vasul ...
 Tarta de ceapa Tarta de ceapa
Se taie ceapa marunt se pune la calit cu cartoful ras pe razatoare se caleste in unt. Intre timp batem ouale ca la omleta, se adauga faina, smantana sau laptele. Dupa ce s-a calit ceapa cu cartoful lasam putin sa se raceasca si apoi amestecam cu ...
 Painici cu usturoi si verdeata (by Miha) Painici cu usturoi si verdeata (by Miha)
Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta si se lasa sa stea 10 minute. Se amesteca faina cu sarea, se pune in mijoc maiaua si apoi se pune apa, putin cate putin si se framanta. Se acopera si se lasa la dospit, pana isi dubleza volumul. ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu chimen
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z