SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food

 Paine buburuza Paine buburuza
Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar si putin lapte cald.Se amesteca apoi toate ingredientele,la masina de paine,pentru a obtine un aluat moale,dar consistent. Daca e nevoie mai adaugati putina faina,dar nu mai mult de 50 g.Lasam la crescut,dupa ...
 Bucte-paine pentru micul dejun Bucte-paine pentru micul dejun
Am pus toate ingredientele in ordine in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.Dupa ce aluatul a dospit, il rasturnam pe masa infainata si il aplatizam cu mana, pana formam o foaie dreptunghiulara de aluat cu grosimea de 1 cm.Rulam ...
 Paine rotunda impletita Paine rotunda impletita
Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit.In vasul masinii de paine punem faina amestecata cu sare,peste care adaugam maiaua.Punem restul de apa,laptele si uleiul si lasam masina sa-si faca treaba. ...
 Pizza Pizza
Se framanata un aluat de pizza (eu il fac la masina de paine), din ingredientele de mai sus. Dupa ce e dospit, se incinge cuptorul si se intinde aluatul in forma dorita (eu l-as prefera rotund, dar neavand tava rotunda, in fac intr-una ...
 Lipie (pide) Lipie (pide)
Faina se cerne intr-un castron,facandu-se in mijloc o adancitura in care se pune drojdia,putin zahar si 150 ml apa calduta.Amestecul se presara cu faina,se acopera si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora.restul de apa,jumatate din ulei si sarea se adauga ...
 Paine cu iaurt-ff repede de facut Paine cu iaurt-ff repede de facut
Eu nu am avut iaurt si am folosit doua linguri de smantana si un pahar mic de apa si a iesit ff buna! Se amesteca bine ingredientele, chiar si cu mixerul, pana se obtine o compozitie omogena si elastica. Se unge o craticioara, sau forma ce aveti..cu ...
 Pizza Rattheo Pizza Rattheo
 Ingrediente:     Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline. Blat:     Se amesteca ouale cu telul, se adauga ...
 Pizza cu ciuperci si carnati Pizza cu ciuperci si carnati
Se prepara aluatul. Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul ...
 Turte englezesti cu faina integrala Turte englezesti cu faina integrala
Intr-un castron punem faina si drojdia si le amestecam. Adaugam sarea si zaharul, apoi laptele caldut si untul moale. Framanatam pana obtinem un aluat nelipicios. Daca este nevoie mai adaugati putina faina.Pe masa infainata intindem aluatul intr-o ...
 Piadine aromate Piadine aromate
Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale. Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe ...
 Painea fermierului Painea fermierului
Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, saresi zahar. Apoi adaugam faina si drojdia uscata. Selectam programul de framantare+dospire.La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata. ...
 Paine de stil vechi Paine de stil vechi
Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in  urmatoarea ordine: apa si sare. Apoi adaugam cele doua tipuri de faina si drojdia uscata. Selectam programul potrivit tipului de paine, greutatea painii ai culoarea dorita a cojii.   ...
 Pizza de casa Pizza de casa
Se face aluatul din 250 gr drojdie care se imoaie cu un pic de sare.Apa se incalzeste , spoi se toarna peste fiana cernuta se pune drojdia se se framanta un aluat gros, se pune 50 ml ulei. Se lasa la dospit 30 min. Intre timp pregatim compozita. ...
 Baghete Baghete
Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in patru. Se intind foi dreptunghiulara, se presara boia sau rozmarin macinat pe intreaga suprafata, apoi se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se ...
 Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
Pasul 1: Intr-un vas adanc se cerne faina, iar in mijlocul ei se face o gaura in care se pun laptele caldut, zaharul si drojdia sfaramata. Se amesteca usor (doar laptele cu drojdia si zaharul) si se lasa sa fermenteze cam 10-15 minute. Pasul 2: Se ...
 Pizza taraneasca Pizza taraneasca
Daca aveti masina de paine, puneti ingredientele in aceasta ordine si setati programul de framantat si dospit. Daca nu aveti, framantati un aluat din aceleasiingrediente, pana nu se mai lipeste de maini, apoi lasati la dospit o ora, la loc caldut. In ...
 Paine taraneasca cu cartofi Paine taraneasca cu cartofi
Se curata circa 3 cartofi maricei, se taie cubulete si se pun la fiert in apa calduta cu un praf de sare. Cand au fiert cartofii se face un piure impreuna cu untul, adica se paseaza cartofii. Sa nu uitati sa opriti o cana din apa in care cartofii. ...
 Paine impletita Paine impletita
  In lapte se pune zaharul, untul si drojdia la dizolvat. Intr-un vas se pune faina, se presara sare si se face o gaura in mijlocul ei. In acea gaura se pune laptele si 1 ou batut. Se amesteca luand faina din exterior spre interior. Daca aluatul ...
 Pizza "Geniala" Pizza "Geniala"
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Se imparte in trei si se intind foi rotunde. Se unge forma de pizza cu ulei, se aseaza aluatul, se unge cu sos si se aseaza apoi toppingul. Se coc la foc mare aprox 10 minute. Yammy ! Ce buna a fost :) ...
 Paine de casa bio Paine de casa bio
Se amesteca toate ingredientele si se framanta o coca potrivit de tare, dupa care se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se imparte coca in doua si se mai framanta fiecare bucata si se mai lasa la dospit o jumatate de ora. Se intinde ficare ...
1-1011-2021-3031-38
Filtreaza retetele
Ingredient:
pui (63) bulion (57) ardei gras (55)
cimbru (55) suc de rosii (54) porumb (42)
telemea (40) ardei iute (34) galbenus (33)
piept de pui (33) susan (31) vin (31)
miere (30) carne tocata (30) margarina (29)
iaurt (28) bacon (27) carnati (27)
morcov (27) vita (25) porc (24)
mac (24) nucsoara (24) rozmarin (23)
sunca presata (23) ceapa verde (23) cartofi (23)
vin alb (22) lamaie (21) marar (21)
praf de copt (20) ton (20) salam uscat (19)
kaiser (18) boia (17) macaroane (16)
branza topita (16) dafin (15) spanac (15)
chimen (15) nuca (14) mustar (12)
mozarella (11) vegeta (11) spaghetti (10)
somon (10) gogosar (10) dovlecei (10)
mazare (10) maioneza (10) ardei kapia (9)
otet (9) pesmet (8) castraveti (8)
taietei (8) tortellini (8) gris (8)
carne de vita (8) malai (7) carne de porc (7)
telina (7) capere (7) curry (6)
branza de vaci (6) varza (6) scortisoara (6)
sos de soia (6) coriandru (6) parizer (6)
praz (6) ghimbir (6) untura (5)
orez (5) ananas (5) zahar vanilat (4)
crenvusti (4) verdeata (4) maghiran (4)
tarhon (4) castraveti murati (4) feta (4)
frisca (4) apa minerala (4) fasole verde (4)
cuisoare (4) menta (3) chilli iute (3)
amidon (3) pasta tomate (3) stafide (3)
menta (3) salata verde (3) gorgonzola (3)
paste fusilli (3) albus (3) migdale (3)
bicarbonat (3) lipii (3) vin rosu (2)
ementaler (2) slanina (2) fulgi de ovaz (2)
costita afumata (2) sardele (2) smantana dulce (2)
salvie (2) foi lasagna (2) vinete (2)
zahar pudra (2) aluat foietaj (2) gaina (2)
peste (2) suc natural (1) sofran (1)
mango (1) foi de placinta (1) farfalle (1)
telemea de oaie (1) nutella (1) coaja de portocala (1)
cafea (1) alune (1) concentrat supa (1)
stevie (1) pastarnac (1) rom (1)
capsuni (1) suc de lamaie (1) portocale (1)
sparanghel (1) ciolan afumat (1) ficat (1)
franzela (1) aripioare de pui (1) carne de pasare (1)
broccoli (1) prosciuto (1) carne de vitel (1)
melci (1) mere (1) cardamon (1)
lapte batut (1) vanilie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z