SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food

 Pizza cu ton Pizza cu ton
Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.Se ...
 Spaghete cu carne Spaghete cu carne
Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine facute se adauga bulionul si condimentele si se lasa la foc min circa 50 min. La sfarsit se adauga feliile de branza si se mai da 2-3 min la foc. ...
 Tortellini al prosciutto Tortellini al prosciutto
Se pun tortelinni la fiert, in apa cu sare, timp de 15 minute.Intre timp, se prepara sosul de cascaval:Se pune uleiul in cratita, se adauga iaurtul, cascavalul ras (se poate adauga pulbere de usturoi) si putina vegeta. Se invirte si se lasa sa dea un ...
 Penne Penne
Pieptul taiat cubulete se pune la sotat in putin ulei se adauga cupercile taiate lame,rondelele de ardei se sareaza si se soteaza incontinuare(daca este nevoie mai adaugati un pic de apa).Se adauga smantana se condimenteaza apoi se adauga pastele ...
 melcisori cu branza melcisori cu branza
se fierb melcisorii in apa 10 minute cu sare. apoi se scurg si se spala cu apa.se pun pe foc cu unt , zahar ,branza rasa si se inabusa 10 minute. ...
 Pizza casei Pizza casei
- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.- cu mainile "unse" cu ulei, se aseaza in tava tapetata ...
 Rigatoni cu ton proaspat Rigatoni cu ton proaspat
se taie tonul cubulete potrivite se pune in tigaie cu un catel de usturoi si o bucativa de ceapa tocata se caleste la foc mic apoi stingeti-l cu 2 linguri de vin alb , intr-o alta tigae se pune macroul afumat restul de ceapa si de usturoi ulei ...
 Macaroane cu brinza si marar Macaroane cu brinza si marar
Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau ...
 Pasta alla carbonara Pasta alla carbonara
Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul, iar la sfirsit adaugati costita calita. Intre timp ati fiert pasta si ati clatit-o bine cu apa rece. Amestecati pe marginea plitei pasta cu ...
 Tortellini cu sos picant Tortellini cu sos picant
Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12 minute la fiert.Pentru sos se amesteca 2 linguri de sos ragu cu 2 linguri de smantana(eu am pus smantana de bivolita),2 linguri de ketchup picant si 2 ...
 Budinca de paste cu sunca si ciuperci Budinca de paste cu sunca si ciuperci
Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalulras,patrunjelul, smantana si ouale batutesi amestecate cu ...
 Taietei de orez cu pui si legume Taietei de orez cu pui si legume
Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte.Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si ...
 Spaghetti cu sos "ragu" Spaghetti cu sos "ragu"
Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au schimbat culoarea legumele,se adauga carnea tocata amestecand continuu cu o lingura de lemn pt a marunti bine carnea,care are tendinta de a se face" ...
 Pizza "Primavera" Pizza "Primavera"
Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h:Vinetele si ardeii se coc dupa care se curata si se taie cubulete. Rosia se curata de coaja si se taie la fel cubulete. Acestea se calesc impreuna cu usturoiul in ...
 Crutoane cu rosmarin si kimen Crutoane cu rosmarin si kimen
feliile de paine se taie in formele dorite patrate,dreptunghiuri,triunghiuri,se aseaza in tava se ung cu ulei de masline,se presara sare,piper,kimen sau rosmarin,se introduc in cuptorul cald 200°C timp de 7-10 minute pana devin crocante;Sunt ideale ...
 Focaccia cu rosii Focaccia cu rosii
Formam o gramajoara din faina amestecata cu sarea,in mijloc turnam amestecul de apa calduta ,ulei de masline,zaharul si drojdia (amestecate bine in prealabil);Framantati bine pana cand compozitia devine moale si elastica ,nu are aspectul compozitiei ...
 Conchiglie umplute si gratinate Conchiglie umplute si gratinate
Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 12 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui ...
 Pizza trois fromages cu ruccola Pizza trois fromages cu ruccola
Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim.Preparare : se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte.Dupa ...
 Spaghete Carbonara Spaghete Carbonara
Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul de masline. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei(pentru a nu se lipi intre ele). Se strecoara si nu se trec sub jet de apa. Se amesteca smantana cu ...
 Fusilli cu costita si sunca Fusilli cu costita si sunca
Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei.Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in grasimea proprie; sunca am taiat-o bucatele mici si am prajit-o in aceeasi tigaie cu costita dupa ce aceasta a lasat deja grasime. Dupa ce sunca si ...
1-1011-2021-3031-38
Filtreaza retetele
Ingredient:
pui (63) bulion (57) cimbru (55)
ardei gras (55) suc de rosii (54) porumb (42)
telemea (40) ardei iute (34) piept de pui (33)
galbenus (33) vin (31) susan (31)
carne tocata (30) miere (30) margarina (29)
iaurt (28) bacon (27) carnati (27)
morcov (27) vita (25) porc (24)
mac (24) nucsoara (24) ceapa verde (23)
cartofi (23) rozmarin (23) sunca presata (23)
vin alb (22) lamaie (21) marar (21)
praf de copt (20) ton (20) salam uscat (19)
kaiser (18) boia (17) macaroane (16)
branza topita (16) dafin (15) spanac (15)
chimen (15) nuca (14) mustar (12)
vegeta (11) mozarella (11) somon (10)
spaghetti (10) gogosar (10) dovlecei (10)
maioneza (10) mazare (10) ardei kapia (9)
otet (9) pesmet (8) castraveti (8)
taietei (8) tortellini (8) gris (8)
carne de vita (8) capere (7) telina (7)
malai (7) carne de porc (7) varza (6)
scortisoara (6) sos de soia (6) coriandru (6)
parizer (6) praz (6) ghimbir (6)
curry (6) branza de vaci (6) untura (5)
orez (5) ananas (5) verdeata (4)
maghiran (4) tarhon (4) castraveti murati (4)
feta (4) frisca (4) apa minerala (4)
fasole verde (4) cuisoare (4) zahar vanilat (4)
crenvusti (4) amidon (3) pasta tomate (3)
stafide (3) menta (3) salata verde (3)
gorgonzola (3) paste fusilli (3) albus (3)
migdale (3) bicarbonat (3) lipii (3)
chilli iute (3) menta (3) fulgi de ovaz (2)
costita afumata (2) sardele (2) smantana dulce (2)
salvie (2) foi lasagna (2) vinete (2)
aluat foietaj (2) zahar pudra (2) gaina (2)
peste (2) vin rosu (2) ementaler (2)
slanina (2) nutella (1) telemea de oaie (1)
coaja de portocala (1) cafea (1) concentrat supa (1)
alune (1) stevie (1) pastarnac (1)
rom (1) suc de lamaie (1) capsuni (1)
portocale (1) sparanghel (1) ciolan afumat (1)
ficat (1) aripioare de pui (1) franzela (1)
carne de pasare (1) broccoli (1) prosciuto (1)
carne de vitel (1) melci (1) mere (1)
cardamon (1) lapte batut (1) vanilie (1)
suc natural (1) sofran (1) mango (1)
foi de placinta (1) farfalle (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z