SiteDeBucate » piept de pui

Retete cu piept de pui

 Piept de pui in sos rosu Piept de pui in sos rosu
Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute. Usturoiul l-am facut ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vanata o taiem in 2,pe lungime. Scobim miezul si presaram cu sare. Lasam cateva minute,apoi clatim vanata de zeama lasata. Intre timp pregatim umplutura. Tocam pieptul de pui,impreuna cu oul,ceapa,rosia  si verdeata. Repartizam aceasta umplutura ...
 Rulouri din piept de pui cu vin alb Rulouri din piept de pui cu vin alb
Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ...
 Cordon Bleu Cordon Bleu
Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn.  Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.Spalam cele 3 piepturi de pui.  Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa ...
 Cartofi noi cu piept de pui la gratar Cartofi noi cu piept de pui la gratar
pieptul de pui se portioneaza in 4. Apoi se bate cu ciocanul de bucataried pentru a se fragezi carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si rozmarin, la urma se unge cu ulei de  masline si se lasa 20 min.  Cartofii se curata si se ...
 Piept de pui cu smantana Piept de pui cu smantana
Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4. In vasul in care vom pregati mancarea incingem untul si uleiul de masline.Adaugam carnea cu tot cu apa in care a fiert si fierbem in continuare la foc mic. Amestecam faina cu ...
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii
Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ...
Mazare scazuta cu piept de pui
Se prajeste ceapa in ulei, cand s-a rumenit se adauga boiaua si pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca si se adauga apa pana se acopera. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert.Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea .Separat ...
Salata de boeuf
Se fierb cartofii, morcovii, pieptul de pui (cantitate dupa preferinta) si se toaca marunt. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si ulei. Se amesteca cu ingredientele castravetii murati,mazarea si se adauga maioneza. Se pune intr-un bol si se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cu privire la legumele amintite in lista de mai sus, pot spune doar atat: fiecare poate adauga/ scoate ce legume stie ca prefera/nu prefera copilul. Fetita mea, spre exemplu, inca nu accepta telina, asa ca n-am pus. Am preferat insa sa ...
 Rulada din fleica cu piept de pui Rulada din fleica cu piept de pui
Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon. Peste bucata de fleica punem o bucata de piept si rulam ...
Parjolute cu dovlecel
Toate ingredientele le-am pus la robot si am tocat marunt. Compozitia iese cam moale din cauza dovlecelului,asa ca am pus si o lingura de faina. Am luat compozitia cu lingura si am pus in uleiul bine incins si am prajit pe ambele parti,la foc ...
Pui Shanghai
Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi.Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor.Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore,sa se intrepatrunda bine aromele. Faina o turnam peste carne si agitam ...
Dovlecei umpluti
Dovleceii se curata de coaja si se taie in 4. Carnea impreuna cu ceapa,morcovul,oul si patrunjelul se robotesc. :) Se adauga orezul spalat si se potriveste gustul de sare si piper. Se umplu cu acest amestec bucatile de dovlecel si se aseaza intr-un ...
 Sufle de dovlecei Sufle de dovlecei
Razauim dovleceii (eu i-am razuit la robot), taiem cubulete sunca si ciolanul, faina o amestecam cu praful de copt intr-un castronel.Ceapa o taiem solzisori si o calim putin, ouale le batem spuma, adaugam branzica razuita in oua si amestecam cu ...
Rulada de pui cu ardei copt
Jumatate din pieptul de pui il taiem felii,pe care le batem cu ciocanul de snitele.Presaram cu sare,piper si cimbru. Cealalta jumatate o mixam impreuna cu ceapa,morcovul,verdeata si oul. Ardeii ii punem la copt,apoi ii curatam de cotoare. Peste ...
 Supa cu piept de pui si taitei Supa cu piept de pui si taitei
Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Dovleceii se spala, se taie pe jumatate si se scobeste miezul. Cum ar zice Miha :), carnea se roboteste cu ceapa, morcovul si miezul de la dovlecei. Se adauga orezul spalat, verdeata tocata marunt, oul, sare si piper si se amesteca bine. Se umplu ...
 pui cu smantana si ciuperci pui cu smantana si ciuperci
Pieptul de pui se spala si se taie bucatele, se pune la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajes ciupercile care au fost taiete iar cand au lasat zeama se pune si ceapa taiata marunt. cand sunt ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-54
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piept de pui - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z