SiteDeBucate » pesmet

Retete cu pesmet

 Cartofi cu smantana la cuptor Cartofi cu smantana la cuptor
Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei. Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina RAMA si pesmet.Se pune in vas un ...
 Orez cu lapte pane Orez cu lapte pane
Se pune orezul spalat la fiert. Cand e gata se da de pe foc si se adauga zaharul,coaja rasa de portocala si laptele praf. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 5 minute. Se da la racit intr+o tava, ca apoi sa se poata taia formele dorite ...
 Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei
Batem bine bucatile de piept de pui, trebuie sa fie ca pentru un snitel dar mai mari. Le condimentam bine pe ambele parti cu sare si piper si punem pe fiecare bucata o lingura de mozzarella rasa si o lingura de ardei rosu taiat cubulete si calit in ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Cascavalul se taie felii mai grosute. Oul se bate bine cu apa minerala si se adauga 1 lingura cu faina , amestecand foarte bine ca sa nu se faca cocoloase. Feliile de cascaval se dau intai prin faina ramasa, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. ...
 Guguluf cu cacao si ciocolata Guguluf cu cacao si ciocolata
Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare,pana devine o crema spumoasa.Apoi se adauga pe rand cele 6 galbenusuri,amestecand bine dupa fiecare. Se adauga laptele,coaja de lamiae,stafidele si portocalele.Se omogenizeaza bine ...
 Snitel milanez Snitel milanez
Snitelul se feliaza,se bate si se condimenteaza. Oul se bate cu  o lingura de apa si sare.Cascavalul se rade,se amesteca cu pesmet,patrunjel uscat si usturoiul pisat. Fiecare felie de carne se trece prin ou si apoi prin amestecul de pesmet ...
 Chiftelute cu carne si ciuperci Chiftelute cu carne si ciuperci
Se toaca marunt ciupercile si coditele,se adauga carnea tocata,usturoi,pasta de ardei,oul,cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici,piper,sare si pesmet. Se amesteca toate si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins . ...
 Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor
Pieptul de pui se condimenteaza si se lasa acoperit la frigider jumatate de zi(pana seara cand se prepara). Se taie felii in 4, se tavaleste prin faina alba, se da prin ou batut cu furculita, apoi prin pesmet.Bucatile de schntzel se aseaza in vasul ...
 Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi
Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie. Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ...
 Papanasi cu branza de vaca Papanasi cu branza de vaca
Prima data pregatesti pesmetul, astfel: iei o cratita, pui putin ulei, lasi sa se incalzeasca dupa care pui pesmetul si il calesti (mestecand tot timpul sa nu se arda), iar la sfarsit pui 1 lingura rasa de zahar si 1 pliculet de zahar vaniliat. Apoi, ...
 Chiftelute de orez Chiftelute de orez
Orezul se fierbe conform instructiunilor, in apa clocotita cu putina sare, apoi se scurge, se desface din punguta si se lasa la racit. Mie mi-a ramas o punguta de orez fiert de ieri si a mers treaba mai repede :) Eu am avut orez Thai, merge foarte ...
 Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval
Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita. Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu ...
 Aripioare de pui Aripioare de pui
Se pun aripioarele intr-un bol si ce condimenteaza. Se dau prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare. Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o ...
 Chiftelute cu susan Chiftelute cu susan
Le puteti face din orice fel de carne. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in apa/lapte sau cu pesmetul, ouale si se adauga condimentele (cimbru, piper, sare, dupa gust) si verdeata.Daca, compozitia este prea moale, mai adaugati pesmet. Se ...
 Tort cu cafea si ciocolata Tort cu cafea si ciocolata
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Punem zaharul si esenta si mixam in continuare pana obtinem o crema. Adaugam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt si amestecam usor. Compozitia obtinuta se toarna in ...
 Creier pane Creier pane
Se spala creierul si se pune in apa cu putina sare sa fiarba la foc mic. Se fierbe in aproximativ 20 de minute. Se formeaza spuma care se indeparteaza cu o spumiera. Se scoate si se lasa sa se raceasca, cat sa puteti sa-l manevrati. Umblati cu ...
 Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci
Se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa,sare si vegeta.Cand s-au fiert se face un piure cu lapte,margarina RAMA si o lingura de smantana.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si ardeiul mixate si se pune pe foc in putin ...
 Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt
pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper; se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt, se adauga spanacul (spalat si uscat)  si se caleste ...
 Piept de pui cu smantana si pesmet Piept de pui cu smantana si pesmet
Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul pt snitele;se aseaza intr-o tava unsa bine cu ulei.Peste pieptul de pui se pune smsntana si se uniformizeaza,si apoi se cerne peste,pesmetul.Se baga la cuptor pana se rumeneste(aprox 30 min) Pofta ...
 Chiftea Buzdugan Chiftea Buzdugan
Se toaca marunt carnea la cutit.Se toaca marunt si jumatate de fir de praz, grauntele de usturoi, jumatatea de ardei capia si se pun la calit in 2 linguri de ulei de susan/masline.Apoi adaugam si bucatelele de carne.Calim separat ciupercile si apoi ...
1-1011-2021-3031-4041-49
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pesmet - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z