SiteDeBucate » pesmet

Retete cu pesmet

 Strudel cu fructe de padure Strudel cu fructe de padure
Se pune faina bine cernuta intr- un bol mai mare si se framanta cu untul topitul si apa calda, in care s-a dizolvat sarea, pana se obtine un aluat catifelat si potrivit de moale (daca este nevoie se mai adauga apa calda). ...
 Crochete din oua Crochete din oua
Sunt aperitive cu traditie in gastronomia frantuzeasca si de aceea ti le recomand ca aperitive calde ; daca le incerci odata, cu siguranta le vei pregati si prietenilor tai cu prima ocazie. ...
 Baclava Baclava
Intr-adevar, un preparat cu specific turcesc, dar baclavaua nu rasfata la masa doar sultanul, ci daca vrem si pe noi, cei care avem curiozitatea sa pregatim acest desert dulce! ...
Oua pane
Poate vi se pare ciudat sa faci oua pane, nu este nimic nou sunt delicioase atunci cand nu ai carne prin congelator si ai chef de ceva prajit care sa nu-ti rapeasca prea mult timp ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Pentru acelea dintre voi care prefera sa faca aperitivele la bucata, adica acele aperitive din care fiecare invitat serveste cate unul, fara a fi voi nevoie sa le taiati sau sa le serviti, ciupercile umplute sunt aperitivul ideal! ...
Chiftelute cu sunca si cartofi
Chiftelele sunt de departe cele mai apreciate aperitive, asa ca de ce sa nu mergi pe ideea aceasta dar sa faci ceva deosebit: incearca sa faci mai multe feluri de chiftelute, nu doar cele traditionale din carne tocata. ...
Sufle de cartofi cu sos de rosii
Cartofii sunt de departe cel mai utilizat ingredient in retetele de post sau in cele vegetariene. Dintre toate legumele, cartoful are cele mai putine sanse de a declansa toxiinfectii alimentare sau indigestii, fiind recomandat si bolnavilor cu tubul digestiv. ...
Pachetele cu surprize
De ce ne plac gogosile? Oare pentru ca sunt moi si pufoase, sau pentru ca pot fi intotdeauna o supriza, datorita umpluturii misterioase? ...
Chiftelute fara coacere
Cine spune ca toate produsele de fast food trebuie sa fie prajite in mult ulei si nesanatoase? Parjoalele preparate fara coacere sunt cel mai bun exemplu pentru faptul ca mancarea de tip fast food poate fi si sanatoasa. ...
Sandwich cordon bleu
Desi multe vreme cordon bleu a fost considerat un preparat de lux, de curand a fost introdus in meniul multor restaurante de tip fast-food, sub forma de sandwich, semn ca cordon bleu este foarte apreciat de gurmanzi. ...
Gordon bleu de porc
O reteta faimoasa in intreaga lume, savoarea branzei se impleteste delicios de simplu cu cea a carnii de porc, intr-o armonie mai mult decat perfecta, alaturi de o garnitura la alegere ! ...
 Chiftele de ton Chiftele de ton
Tocmai ati ajuns acasa de la serviciu, nu stiti ce sa gatiti si sunteti si in criza de timp? Nu va speriati. Retata de chiftele de ton va scoate din incurcatura imediat. Chiftelele de ton va asigura o masa rapida si gustoasa, fara prea multe batai de cap. Avantajul lor este ca le puteti pregati chiar si din timp pentru a le depozita in pungi de plastic, la congelator. Le puteti apoi scoate la nevoie din congelator pentru a le praji. ...
 Snitel vienez Snitel vienez
Snitelul este de departe unul dintre preparatele representative pentru Austria si in general pentru tarile de origine germana. ...
Peste pane cu salata
Pestele se spala, se lasa la scurs sau se tapeteaza cu un servet absorbant, se taie felii subtiri si se pune intr-un vas mai mare. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu un praf de sare si putin piper. se acopera si se lasa 10-15 min deoparte. ...
Tort de mere
Intr-o cratita de 3 kg se pun 100g unt taiat felii si un pahar de zahar in care se imbraca tot vasul. Merele se scobesc cu un cutit special si se curata de coaja. Mijlocul merelor se umple cu dulceata si se aseaza peste unt si zahar in cratita. ...
Cartofi cu ciuperci
Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt aproape fierti, se scot si se lasa sa se raceasca apoi se taie felii. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Budinca de cirese sau visine
Macini alunele. Speli fructele, le scurgi de apa si le scoti samburii. inmoi painea in laptele caldut, o storci bine si o mixezi pana obtii o pasta fina, omogena. In aceasta pasta incorporezi pe rand galbenusurile, alunele, zaharul, sarea si optional ...
crochete de legume
Speli cartofii,morcovii si telina,le fierbi in apa cu putina sare.Decojesti cartofii si impreuna cu celelalte legume le treci prin masina de tocat. ...
CASCAVAL PANE
cascavalul taiat in felii de 1,5 cm grosime,7-8 cmlungime,se da prin faina,prin oul batut cu sare si piper,apoi prin pesmet. ...
1-1011-2021-3031-4041-49
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pesmet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z