Fusilli quattro formaggi
Branzeturile si pastele s-au combinat intotdeauna in formule culinare de mare succes . Cu cat numarul de branzici folosit este mai mare, cu atat preparatul este mai delicios si de ce nu, mai apreciat !
...
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto
Mai intai pune la fiert apa pentru paste (1 litru de apa pentru fiecare 100 g de paste) cu sare. Cand fierbe apa, pune pastele si lasa-le pana ce sunt aproape gata. Pastreaza 300 ml (cam o cana mare) din apa in care au fiert pastele, strecoara ...
Fusilli de porumb cu branza
Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile se decojesc si se mixeaza impreuna cu branza de vaci si smantana. Adaugam putin busuioc, sare si piper dupa gust. Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu crema de ...
Pasticcio di fusilli
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute. Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , ...
Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene
Se fierb pastele in apa cu un strop de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi se scurg de apa ,se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.Porumbul din conserva se scurge ,se spala cu apa rece si se lasa si el la scurs intr-o ...
Paste cu mascarpone
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte. Untul il topim intr-o tigaie. Adaugam faina si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase. Turnam laptele putin cate putin amestecand ...
Salata cu paste
-Fierbem pastele, apoi le clatim cu apa rece si le amestecam cu celelalte ingrediente taiate marunt. -Punem sare si piper, adaugam maioneza si zeama de lamaie dupa gust si gata salata. ...
Pastele lui Alex
Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs într-o strecurătoare.Se poţionează carnea şi se căleşte în unt, se adaugă apă caldă şi se fierbe înăbuşit până ce este fiartă, se ...
Pasticcio di fusilli
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si ...
Fusilli cu costita si sunca
Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei.Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in grasimea proprie; sunca am taiat-o bucatele mici si am prajit-o in aceeasi tigaie cu costita dupa ce aceasta a lasat deja grasime. Dupa ce sunca si ...
1