SiteDeBucate » parizer

Retete cu parizer

Cosulete de mezeluri cu diverse umpluturi
Din punctul meu de vedere, cosuletele de mezeluri cu diverse umpluturi sunt aperitivul ideal pentru mesele si musafirii neplanificati. Eu folosesc cel mai des parizerul pentru aceste cosulete, dar se poate folosi orice fel de sunca. ...
pizza de casa
Aluatul se framanta cu apa calduta si se lasa mai moale decat pentru paine. Uleiul se adauga la sfarsit, se framanta pana se incorporeaza tot. ...
picadili
se taie cirnatii salamul parizerul salamul muschiul se taie ceapa marunt se pune la calit cu uleiul apoi se pune bucatie taiate se amesteca se fierbe 30 de minute si se pune la sfirsit usturoi tsiat delikat si bulion. ...
 Salata cu paste si porumb Salata cu paste si porumb
Le amesteci pe toate si.....POFTA BUNA. ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Oale se amesteca ca si pentru omleta, se adauga un varf de sare, piper negru, se pune faina (aluatul trebuie sa fie omogen), drojdia, laptele si uleiul (incalzite in prealabil), sunca taiata cuburi, mici si maslinele. Se pune la cuptor pentru 40 min. ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Se amesteca 4 oua cu untul topit si racit,faina ,sarea si praful de copt Se taie cubulete mici si marunte salamul,sunca,maslinele,ardeiul,patrunjelul Se amesteca toate taiate cu compozitia din faina se pun in tavi de cozonac unse in prealbil cu puitn ...
 Maimutica de orez Maimutica de orez
Se fierbe orezul in apa simpla pana scade apa si se umfla el.Apoi adaugam ceapa tocata si calita,morcovul ras marunt si calit si el,praful de sofran si 1 lingurita rasa de curry, 2 linguri de pasta de tomate si 1 lingura ulei de masline.Mai lasam pe ...
 Cuibusor de oua Cuibusor de oua
Ouale se fierb bine 15minute,se lasa sa se raceasca si se curata coaja.Se taie fundul fiecarui ou si se scoate cu grija galbenusul.Se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud cu 3galbenusuri fierte sfaramate bine in prealabil,ulei,sare,piper si ...
 Cosulet cu cartofi prajiti Cosulet cu cartofi prajiti
intr-o tigaie punem parizerul la prajit, astfel se formeaza cosuletul. in adancitura cosuletului vom pune cartofi prajiti. f simplu si f rapid. ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
    --maioneza: doua galbenusuri(unul crud,unul fiert) 400gr ulei sare zeama de lamaie galbenusul fiert se trece printr-o sita fina si se amesteca cu cel crud se adauga o lingura de ulei si se amesteca bine,apoi se adauga in fir subtire ...
 Mic dejun rapid Mic dejun rapid
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea. intre timp prajim si ouale. apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita. ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Morcovii,pastarnacul,radacina de patrunjel si cartofii se spala bine si se pun la fiert. pana fierb legumele, se taie cubulete parizerul. castravetii se spala putin,se scurg si se taie cubulete. intr-un lighean se pune parizerul taiat ...
 Mini pizza rapide Mini pizza rapide
Drojdia se dizolva in apa calduta,amestecata cu zahar si sare.Faina se pune intr-un vas incapator,se face o gropita in mij si se pune amestecul de apa si drojdie si uleiul.Se framanta un aluat(poate mai e nevoie de putina faina) si se poate lasa la ...
 Paste cu parizer Paste cu parizer
pui pastele sa fiarba in apa usor sarata dupa instructiunile de pe pachet,apoi le clatesti rapid sub jet de apa rece.cureti rosiile de pielita si de seminte si le tai cubulete.la fel, tai cubulete ardeiul si parizerul.pui intr-o tigaie uleiul,cateii ...
 Foietaj cu branza si parizer Foietaj cu branza si parizer
Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta. Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde ...
 Cartofi cu sos Cartofi cu sos
Fierbi cartofi. Separat faci sosul din maioneza (de preferabil sa fie maioneza facut in casa si nu din comert) pe care o amesteci apoi cu smantana si sunca taiata bucati. Dupa ce s-au fiert cartofi ii tai cuburi mai mari si ii amesteci cu sosul ...
 Cordon bleu Cordon bleu
taiem feliile de sunca sau parizar foarte subtiri,eu le-am luat gata taiate,cascavalul il taiem in fasii cam cat degetul de groase si le punem in centrul feliei de sunca si rulam ca pe o sarmaluta , dam acest rulou prin faina (sunca sau parizerul ...
 Omleta mexicana Omleta mexicana
Cartofii curatati si spalati ii taiem si  ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii  lasam deoparte. In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii rondele,parizerul cuburi si ardeiul iute ,intreg sau taiat ...
 Rulada "Diaconta" Rulada "Diaconta"
Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt. Se lasa sa se raceasca putin, intre timp ...
 Boccelute cu ciuperci Boccelute cu ciuperci
Se face compozitia de clatite din lapte,oua,faina,unt topit,sare. Pentru ca umplutura este de ciuperci,am pus si marar in compozitia de clatite. Se coc clatite foarte subtiri. Pentru umplutura: Ciupercile se spala si se taie.Ceapa verde se taie si se ...
12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu parizer
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z