SiteDeBucate » nuca

Retete cu nuca

 Brownie cu nuca si caramel Brownie cu nuca si caramel
Untul se freaca bine cu zaharul,pana devine spumos. Adaugam ciocolata topita si esenta de vanilie si omogenizam. Separam albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma le adaugam unul cate unul in crema de unt, mixand bine dupa fiecare. Adaugam si ...
 Prajitura cu nuca si crema Inka Prajitura cu nuca si crema Inka
Se pregatesc foile intai : se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu 2 linguri de zahar si se lasa putin deoparte. Galbenusurile se freaca cu restul de 3 linguri de zahar, se adauga amoniacul, apa,faina, nuca macinata si albusurile batute ...
 Baigli-cozonac cu nuca Baigli-cozonac cu nuca
   Preparare: intr-un vas punem faina, mai putina la inceput si adaugam drojdia amestecata cu laptele si cu o lingura de zahar. Lasam 10 minute si apoi amestecam compozitia cu zaharul, ouale, untul, sarea. Framantam un aluat fraged ...
 Prajitura Ochelari Prajitura Ochelari
Se freaca drojdia cu o lingurita de zahar, dupa care se adauga laptele caldut. Se face un aluat amestecand faina cu margarina RAMA, drojdia, sarea, galbenusurile de ou si smantana si se lasa sa dospeasca o jumatate de ora, acoperit. Intre timp ...
 Tort cu crema de ness Tort cu crema de ness
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea tare. Galbenusurile le amestecam foarte bine cu uleiul, dupa care le incorporam incet in bezea, ...
 Raffaello Raffaello
Untul se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga laptele praf, nuca de cocos si esenta de migdale. La sfarsit, amestecam cu grija bucatelele de napolitana, pe care le putem da si pe ele la robot, dar foarte putin, pentru a crantani apoi ...
 Tort Kiev Tort Kiev
preparare bezea: 1.se mixeaza albusurile pana devin lucioase apoi se adauga zaharul in 5~6 prize, adaugand urmatoarea portie dupa dizolvarea completa a fiecarei :D 2.dupa ce a-ti obtinut o bezea ferma cerneti in ea cele 2 linguri fara varf de amidon ...
 Tort de cacao cu nuca Tort de cacao cu nuca
Separam albusele de galbenuse. Se bat albusele spuma tare cu sarea, se adauga treptat zaharul si se bate incontinuarepana se intareste beseaua. Se pun galbenusele unul cate unul,faina cernuta impreuna cu cacaua si praful de copt, amestecand ...
 Tort Cupidon Tort Cupidon
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana luceste. Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul si esenta de rom ca la maioneza, apoi se toarna peste bezea. ...
 Tort cu mousse de ciocolata si nuci Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile le ...
 Tort "indragostit" Tort "indragostit"
Preparam biscuitele astfel: Se bate cu mixerul,ouale galbenusurile,praful de sare si zaharul.Se amesteca cam 15 minute pana devine o crema tare.Se adauga si faina in ploaie,se amesteca cu o lingura, apoi aluatul format se aseaza intr-o tava ...
 Tort cu nuca, alune si fistic Tort cu nuca, alune si fistic
BLATUL: Se separa galbenusurile de ou de albusuri.Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.Se completeaza treptat zaharul,mixand in continuare,se incorporeaza apoi galbenusurile,faina treptat,nuca rasa si praful de copt.Compozitia se ...
 Palmieri Palmieri
Preincalziti cuptorul la 200C. Amestecati zaharul cu scortisoara si, eventual, nuca macinata. Presarati amestecul pe o planseta si intindeti aluatul dezghetat deasupra. Presati pentru ca amestecul sa se prinda de aluat. Repetati si pe partea ...
 Cornulete cu vin alb Cornulete cu vin alb
Se framanta o coca mai tare, se portioneaza in 12 gogosi, apoi se intinde cate o foaie, care la randul ei se imparte si ea in 12 triunghiuri. Se asaza cate o jumatate de lingurita de gem si se ruleaza de la baza spre varf. Se dau la cuptor pana cand ...
 Ciocolata cu dragoste Ciocolata cu dragoste
Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Acestea din urma le punem cu zaharul intr-un castron si le mixam pana devin ca o crema. Punem uleiul, putin cate putin, apoi nessul, lichiorul si coniacul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la ...
 Pui cu miere si cocos Pui cu miere si cocos
Pulpele de pui se curata de pielita se spala, se sareaza,pipereaza, se ung cu miere,ulei masine si se lasa la rece cateva ore. Se trec apoi prin nuca de cocos, ou batut cu furculita si apoi iar prin nuca de cocos. Se aseaza pe hartie de copt in ...
 Tort de ciocolata cu fluturi albi Tort de ciocolata cu fluturi albi
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si sarea. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bate albusul rece spuma cu un praf de sare. Nucile date prin rasnita de cafea se amesteca cu faina cernuta de doua ori impreuna cu praful de copt. ...
 Inimioare cu crema de capsuni Inimioare cu crema de capsuni
Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul ...
 Dinti de negru Dinti de negru
Galbenusurile se fraca bine cu 170 gr zahar.peste ele adaugati margarina RAMA si frecati bine de tot. apoi se pune laptele,faina,cacaoa,praful de copt si esenta. se bat toate ingredientele bine . compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie ...
 Clatite delicioase Clatite delicioase
Ouale se bat cu zaharul bine ,se adauga uleiul,vanilia,plicul de 3 in1,apa minerala,coaja de portocala,faina si praful de copt.toate se bat bine.intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si incep sa se faca clatitele. apoi se umplu cu dulceata ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-65
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu nuca - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z