SiteDeBucate » migdale

Retete cu migdale

 CIOCOLATA DE CASA CIOCOLATA DE CASA
Se amesteca bine intr-un castron laptele praf cu cacaua, apoi se pune untul (lasat la temperatura camerei) cu esenta aleasa. Apa (laptele) si zaharul se topesc la foc mic pana devin un sirop. Acesta se toarna peste compozitia de cacao cu laptele ...
 Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
 Pui cu miere si portocala Pui cu miere si portocala
Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează într-o tavă de iena unsă cu unt. Se acoperă cu felii de portocală (portocala trebuie curăţată foarte bine de pieliţele albe care dau un ...
 INGHETATA DE CIOCOLATA INGHETATA DE CIOCOLATA
Ouale impreuna cu zaharul se pun intr-un vas si se bat deasupra unui vas cu apa pe foc. Ele se bat pana devin spumoase. Peste aceasta se adauga ciocolata topita.Frisca se bate separate si se incorporeaza peste prima compozitieSe incorporeaza si ...
 Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab
Puiul se curata cu o zi inainte , se sareaza si se condimenteaza.Se pune intr-o farfurie adanca si se stropeste cu 2 linguri ulei de masline si sucul de la o lamaie.Se lasa la frigider pana a doua zi.Intr-o cratita de fiert subpresiune se fierbe ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Fattah din naut sau fattah al hommos Fattah din naut sau fattah al hommos
Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate de cantitate o faceti crema si cealalta jumatate le pastrati boabe.Un mic sfat...eu niciodata nu sarez boabele cand fierb, deoarece raman cam tari, ...
 Kabsa cu pui " specific tarilor arabe Kabsa cu pui " specific tarilor arabe
Puiul se condimenteaza cu condiment pentru pui , se stropeste cu ulei de masline si suc de lamaie si se lasa 2-3 ore.Se curata morcovii si se pun intr-o cratita de fiert sub presiune cu o cepa intreaga si o lamie neagra in 2 litrii de apa.Cand apa ...
 Ouzi - Orez specific tarilor arabe Ouzi - Orez specific tarilor arabe
Se pune mazarea la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se aseaza pe un platou.Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de porumb si se prajesc intai semintele de pin, apoi semintele de ...
 Capse(specific arab) Capse(specific arab)
Se pune la prajit ceapa;dupa ce e aurie,se adauga puiul,condimentele pudra,morcovi,ardei dulce si iute,rosii.Se lasa cca 20-30 minute,acoperit,sa fie moi legumele si puiul.Se pune,apoi apa fierbinte,sare(dupa gust);apa trebuie sa fie rosiatica;daca ...
 Pui marocan cu rosii, vinete si alune Pui marocan cu rosii, vinete si alune
2 linguri de ulei de masline se incing intr-o cratita la foc moderat. Se adauga ceapa si usturoiul, se acopera si se lasa pina cind ceapa se moaie (aprox. 10 min.) Se adauga boiaua, sarea, sofranul, coriandrul, anasonul, piperul, cuminul si ghimbirul ...
 Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe
Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza cu condiment pentru sayadieh.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa sa stea cca 1 ora.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie anti aderenta si se ...
 Basbousa- Prajitura de gris cu sirop de zahar-specifica tarilor arabe Basbousa- Prajitura de gris cu sirop de zahar-specifica tarilor arabe
Se amesteca grisul, fulgii de cocos,zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Separat se freaca spuma untul cu smantana, apoi se adauga la ingredientele uscate si se amesteca bine.Se adauga apoi iaurtul si se mai amesteca pana se ...
 Chec  cu rodii si banane Chec cu rodii si banane
Se curata o rodie si se colecteaza semintele intr-o farfurie.Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,sarea, coaja de portocala si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Separat , se bate usor oul, apoi se adauga piureul de banane, uleiul,si laptele.Se ...
 Prajitura din aluat dospit,cu fulgi de migdale Prajitura din aluat dospit,cu fulgi de migdale
Pentru a face aluatul,procedam asa:intr-un pahar se pune drojdia cu 3-4 lingurite de zahar(din cele 75 g) si cca150 ml lapte caldut(din cele 250 ml).Se lasa,acoperit,sa creasca,cca 10-15 minute.In timpul asta,nu stam;faina(cernuta) o mestecam,cu ...
 Cozonac cu crema de mac si fructe Cozonac cu crema de mac si fructe
Laptele dulce ,cu 100 g zahar, se fierbe pe foc pana da in clocot si se toarna fierbinte peste faina din vasul de aluat(se amesteca in mijloc)si se amesteca bine pana se racoreste S-a pregatit si maiaua din drojdie+1 lingura de zahar si 1lingura de ...
 Prajitura  Alexia Prajitura Alexia
Blat:Primul lucru pe care il facem este sa tapetam doua tavi de chec unse cu ulei. De preferat a se tapeta cu pesmet alb. Incingem cuptorul.Se bat albusurile spuma cu zaharul turnat ploaie, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand dupa fiecare cca ...
 Tarta de mere Tarta de mere
Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea.Acest ...
 Pandispan cu migdale si chantilly Pandispan cu migdale si chantilly
Incalzim cuptorul 175-180°C,separam albusurile de galbenusuri,amestecam galbenusurile cu zaharul pana acestea devin o spuma ,daca este necesar mai adaugati o lingura 2 de apa;Bateti albusurile spuma tare,si le dati deoparte;Topim ciocolata in ...
 Albinute pe ciocolata Albinute pe ciocolata
Toate ingredientele vor fi scoase din frigider cu citeva ore inainte de a incepe prepararea prajiturii ; ciocolata pentru blat se va topi; cuptorul se preincalzeste.In robotul de bucatarie am amestecat zaharul cu untul, am adaugat mierea, un ou, o ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu migdale - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z