SiteDeBucate » migdale

Retete cu migdale

 Prune in aluat de foitaj Prune in aluat de foitaj
Topiti untul si amestecati-l cu zaharul praf pana obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati migdalele/nucile macinate fin si galbenusul. Omogenizati. Intindeti folie de foitaj si decupati din ele ovale cu lungimea de maximum 10cm. Pe fiecare oval de ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Puneti la foc potrivit, intr-un vas, albusurile, miezul de nuca macinat, zaharul pudra si amestecati incontinuu, pana ce se incalzeste compozitia. Luati de pe foc si adaugati faina si esentele si amestecati bine compozitia. Puneti cu o lingura, into ...
 Tarta de dovlecei Tarta de dovlecei
Amestecati graul cu patrunjelul, untul, faina, sare si 2 linguri apa. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de 23cm cu ulei. Tapetati tava (acoperiti si marginile)cu pasta obtinuta. Coaceti foaia de tarta 25 minute, la foc potrivit. Lasati apoi tava la ...
 File de pastrav in crusta de migdale File de pastrav in crusta de migdale
Curatati, spalati si scurgeti fileul de pastrav, apoi stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati-l cu sare si piper, dupa care dati-l prin. Treceti-l, prin ouale batute, dupa care tavaliti-l bine prin migdalele macinate. Prajiti pestele astfel ...
 Prajitura de ciocolata cu nuci Prajitura de ciocolata cu nuci
Prajiti 75g nuci intr-o tava uscata, frecati nucile cu o lingura de lemn si eliminati pielitele rezultate. Macinati-le impreuna cu 50g zahar. Topiti ciocolata stropita cu bitter sau rom si lasati-o apoi la racit. Frecati untul cu 75g zahar ...
 Tort cu ciocolata Tort cu ciocolata
Se bat albusurile spuma impreuna cu 75 g zahar si se pun deoparte. Untul si cu restul de 75 g zahar se freaca bine pana devin spuma. Topim ciocolata pe baie de aburi si asa calduta (nu exagerat de calda) o punem peste untul spuma. Adaugam unul ...
 Prajitura cu morcovi si migdale Prajitura cu morcovi si migdale
Curatati si spalati morcovii, stergeti-i si radeti-i pe razatoarea cu ochiuri mici. Separat, frecati galbenusurile cu zaharul pana cand obtineti o compozitie spumoasa, cremoasa. Adaugati coaja rasa de la lamaia spalata si stearsa. Adaugati 180g ...
 Prajitura cu ananas Prajitura cu ananas
1. Ananasul se toaca marunt, se pune intr-o strecuratoare si se presara cu o lingura ca sa se elimine sucul. 2. Untul se pune intr-un bol impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat, un praf de sare si ouale. 3. Se mixeaza pana capata aspectul unei ...
 Vin fiert pentru seara de Craciun Vin fiert pentru seara de Craciun
Puneti intr-un vas mai mare sucul de portocale, migdalele, stafidele si prunele. Puneti cuisoarele, scortisoara, ghimbirul si semintele de cardamom, curatate de coaja subtire, intr-un saculet de panza si lasati-l in vasul cu suc de portocale. Puneti ...
 Crema de migdale Crema de migdale
Fierbeti apa si zaharul pentru a obtine un sirop. Cand acesta incepe sa se ingroase, adaugati jumatate din migdale macinate fin si jumatate zdrobite mai mare. Lasati vasul la foc mic si amestecati din cand in cand. Radeti coaja de lamaie in ...
 Paine cu mirodenii de Craciun Paine cu mirodenii de Craciun
1) Puneti intr-un castron putina faina, drojdia uscata, 1 lingurita zahar si laptele cald. Amestecati ingredientele si lasati maiaua la loc cald, sa creasca. 2) Dupa ce si-a dublat volumul, adaugati mai intai faina si laptele in care ati topit ...
 Pastrav cu sos de migdale Pastrav cu sos de migdale
Pastravii se curata, se spala si se dau prin faina amestecata cu piper, marar si praf de mustar. Se stropesc cu zeama de lamaie si se dau iar prin faina. Se prajesc in ulei incins. Migdalele se prajesc separat in unt si se amesteca bine cu vin si ...
 Parfait de iaurt Parfait de iaurt
Intr-un pahar se pune iaurt si apoi se adauga un strat de fructe, apoi iar iaurt si fructe. Intr-o ultima faza se pun fructe si se tine putin la rece. Cand se serveste se presara migdale pe deasupra. ...
 Prajitura cu fructe de vara Prajitura cu fructe de vara
Amestecati galbenusurile cu zaharul praf, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie pana cand se obtine o compozitie cremoasa, albicioasa si spumoasa. Adaugati 2 linguri faina, treptat, si albusurile batute spuma. Omogenizati ingredientele si adaugati ...
 Tiramisu Tiramisu
Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul pudra,apoi se adauga crema mascarpone si lichiorul de migdale.Piscoturile se trec rapid prin cafea.Se aseaza jumatate din piscoturile insiropate usor pe fundul unei tavi tapetate cu folie de plastic, ...
 Mere umplute Mere umplute
Murele se dezgheata, iar merele se scobesc. Scobitura se unge cu suc de lamaie. Merele se asaza intr-o tava.Se amesteca murele cu migdale, se adauga coaja de lamaie, zaharul si se umplu merele. Se toarna vinul in jurul lor, se pune scortisoara si se ...
 Crema amaretto Crema amaretto
Se dizolva gelatina in lichiorul rece , apoi compozitia se pune la foc foarte mic pana se dizolva bine gelatina.Se da deoparte. Ouale se amesteca intregi cu zaharul pudra si vasul se pune la bain-marie pana ce crema se ingroasa.Cand s-a racit se ...
 Halva de gris Halva de gris
Fierbi zaharul cu apa pana obtii un sirop. Separat, infierbanti margarina si adaugi treptat grisul, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Pui apoi pe rand siropul, nuca si esenta, amesteci pana ce halvaua se desprinde de pe peretii cratitei, o dai ...
 Fursecuri cu branza de vaci Fursecuri cu branza de vaci
Maruntesti nucile sau migdalele, le amesteci cu branza de vaci trecuta prin sita, galbenusurile, vanilia si zaharina. Din aceasta compozitie faci cu mana perisoare mici, le turtesti usor si le asezi pe tava unsa cu unt si presarata cu faina. Le coci ...
 Mochete de migdale Mochete de migdale
Rumenesti usor migdalele in cuptor, razi ciocolata si o topesti in lapte caldut pentru a obtine o pasta putin moale. Adaugi cafeaua, zaharul, migdalele pisate si romul. Amesteci totul foarte bine si framanti usor pana ce obtii o pasta omogena. lei 2 ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu migdale - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z