SiteDeBucate » migdale

Retete cu migdale

 Strudel oriental Lucica Strudel oriental Lucica
Caisele taiate cubulete se amesteca, intr-un bol,cu sucul de portocale(eu am stors o portocala) Carnea se prajeste in ulei,pana se faramiteaza,apoi se adauga prazul si se caleste . Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu ...
 Piersici la cuptor in stil australian Piersici la cuptor in stil australian
Se spala piersicile, se taie in doua si li se indeparteaza samburele, apoi se taie felii. Se pun intr-un vas, se stropesc cu coniac si se lasa sa stea timp de aprox. 20 de minute. Intre timp se toarna faina intr-un vas, se adauga peste ouale, 3 ...
 Trufe cu ciocolata Trufe cu ciocolata
Se topeste pe baie de abur ciocolata. Se adauga galbenusul si cacaua si se mai amesteca un minut la foc mic. Se incorporeaza mascarpone si se da amestecul la rece. Cand incepe sa se intareasca se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se ...
 Tort Raffaello Tort Raffaello
Din ingredientele date iese un tort cu 3 blaturi si diametrul de 26 cm. Blaturi: se coc pe rand in forma detasabila tapetata pe fund cu hartie de copt si unsa pe margini cu putin unt cele trei blaturi. Pentru un blat: 2 oua,2 linguri cu faina, 50 g ...
 Macarons cu lamaie Macarons cu lamaie
  Albusul de la ou il batem cu praful de sare si picaturile de zeama de lamaie si 0 lingura de zahar pudra pana devine teapan Adaugam colorantul si lasam sa se bata in continuare. Nu trebuie sa faca cioc de pasare ci sa fie prins chiar in telul ...
 Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat
Intr-un vas se pune pe foc laptele si zaharul si se amesteca continuu pana ce se dizolva zaharul.Se adauga cacao si apoi faina in ploaie amestecand continuu.Lasam pe foc pana cand compozitia are consistenta unei ciulamale apoi dam jos si lasam la ...
 Tort cu ciocolata Tort cu ciocolata
Blat: Untul moale se freaca spuma cu jumatate din cantitatea de zahar si esenta de vanilie. Se adauga treptat ciocolata topita la foc mic sau la microunde si galbenusurile unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Se inglobeaza si faina amestecata cu ...
 Cornulete cu migdale Cornulete cu migdale
  Preparare: intr-un vas mai mare asezam faina, zaharul , pudra de migdale, vanilia si sarea. Facem in mijloc o fantana si punem oul si imprejurul lui untul taiat bucati.   Framantam cu grija pana la omogenizarea completa, nu dureaza ...
 Gem de prune Gem de prune
se curata prunele de samburi si se dau prin blendar sau prin masina de tocat carne ,dupa care adaugam zaharul  si nucile si punem sa fiarba la foc mic timp de o ora ,daca mai este nevoie il mai lasati. Verificati daca este gata luand o lingura ...
 Prajitura cu migdale si crema ganache Prajitura cu migdale si crema ganache
Ingrediente: Pentru foi: faina 150 gr migdale decojite 150 gr zahar 100 gr  unt 1 ou praf de copt zahar vanilat lamaie Crema Ganache 250 ml frisca lichida 250 gr ciocolata cu lapte Crema de migdale: 150 gr migdale decojite 200 gr  zahar ...
 Dulceata de piersici si pere Dulceata de piersici si pere
Piersicile si perele se taie cubulete, se presara zaharul peste ele si se lasa cateva ore la frigider sa lase zeama. Se pun intr-o cratita de inox sau alt vas care nu se prinde, se pun migdalele, stafidele si batonul de scortisoara si se lasa la foc ...
 Tort cu mere Tort cu mere
Merele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele zahar, scortisoara ,cardamom .Deasupra se repartizeaza untul taiat in bucati mici. Se da tava la cuptor pana se inmoaie putin merele. Se separa ouale.Se ...
 Gem de struguri Gem de struguri
se curata boabele de struguri de pe  ciorchine si se scot samburii, daca au, si se dau prin blender se pune zaharul si coaja de la lamaie si de pun pe foc cam 30-45 min,  cand incep sa se lege cat de cat,se adauga si zeama de lamaie si ...
 Crizanteme cu migdale Crizanteme cu migdale
Cuptorul se preincalzeste la 180C. Tapetam o tava cat mai mare. Drojdia se moaie in laptele caldut cu putin zahar, apoi se amesteca impreuna cu uleiul, ouale si coaja de lamaie. Faina, sarea si restul de zahar se amesteca bine si apoi se incorporeaza ...
 Prajitura ,,Tavalita,, Prajitura ,,Tavalita,,
Se prepara blatul : se bat ouale intregi cu zaharul, apoi se adauga faina cernuta, praful de copt, esenta si nuca de cocos. Se toarna compozitia intr-o tava mica tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 20 de  minute. Se lasa la racit. Se ...
 Prajitura RAFAELO Laura S. Prajitura RAFAELO Laura S.
Preparare-Crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca in continuu pina aceasta s-a topit. Se adaoga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte,in frigider. Inainte de a fii intinsa ...
 Gheare de urs Gheare de urs
Aluatul se lasa la dezghetat si intre timp se prepara umplutura. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana cand devine lucios, dupa care se pun si esenta si migdalele macinate (daca pare prea lunga ...
 Tarte cu piure de mere si frisca Tarte cu piure de mere si frisca
Piure: Merele se curata de coaja, se taie in bucati mai mari si se pun la fiert in apa pentru 7-8 minute. Se scurg de  apa ,se adauga unt, scortisoara, zahar farin  si se paseaza cu blenderul. Crema: Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga ...
 Alvita Alvita
Pregatim un vas plat in care asezam film alimentar care sa depaseasca marginile. Amestecam zaharul(500g) cu mierea si apa si le punem la incalzit intr-o tigaita pana ajung la temperatura de 143°C. Intre timp batem albusurile cu praful de sare si ...
 Cornulete fragede cu gem Cornulete fragede cu gem
Incingem cuptorul la 180C si pregatim o tava maare cu unsoare+faina/hartie de copt. Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si unsoarea, apoi se incorporeaza in amestecul de faina, praf de copt si sare. Se framanta putin aluatul, apoi se intind ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu migdale - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z