Peste cu branza
Pestele poate fi pregatit intr-o mie de feluri, insa alaturi de branza sau cascaval acesta primeste o aroma si mai gustoasa. Daca nu ati incercat pana acum aceasta combinatie de peste si branza, va invitam sa o faceti chiar acum. Va propunem o reteta simpla, cu mult mai delicioasa decat retetele de peste regasite in meniurile de specialitate.
...
prajitura cu nuci si migdale
Prajesti nucile si migdalele 20 min. in cuptor,le lasi sa se raceasca,,apoi le maruntesti.Adaugi cacaua,vanilia,romul,coaja de portocala si lamaie si amesteci. ...
Chec din albus
Se freaca bine untul cu zaharul, se adaung toate celelalte ingrediente, apoi se adauga faina si albusurile batute spuma tare. ...
Covrigei cu ciocolata
Se amesteca faina cu untul moale proaspat, apoi se adauga galbenusurile, migdalele si zahar dupa gust. ...
Pesmeti cu migdale
Zaharul si migdalele pisate se amesteca cu galbenusurile, cu vanilia, sare, se pun in faina si se framanta un aluat care se lasa o ora la rece. ...
INGHETATA CU NESS SAU CACAO
1.Galbenusurile se freaca un pic cu zaharul,se adauga laptele si nesul sau cacaoa.Se fierb pe baie de aburi pana se ingroasa putin(sa imbrace lingura),dar nu preamult,ca se braMZESTE. ...
Stelute cu migdale
Se bate margarina cu zaharul,faina,2 oua si se framanta.Se intinde aluatul pe o suprafata plata si se formeaza stelute din ele.Stelutele se ung cu galbenus,se presara migdale taiate si zahar. ...
Fantezie cu branza si piersici
1.Se amesteca untul cu 2 linguri de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana se obtine o spuma groasa.Se pune si sucul si coaja de lamaie. ...
Tort foarte rapid de smochine
Se piseaza smochinele si se amesteca cu zaharul pudra, smochinele tocate fin si albusurile batute (separat( spuma.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu un sau faina. ...
Fursecuri de post
Se pune mierea la foc pana da un clocot. Se trece printr-o sita deasa si se toarna peste faina pusa pe planseta si se amesteca repede pana se raceste putin cu o lingura, apoi cu mana pana se raceste complet. ...
cocktail african
Se amesteca toate ingredientele intr-un shacker.se toarna intr-un pahar si se aduga gheata. ...
Crema de migdale la microunde
Migdalele se macina dupa ce, in prealabil, au fost fierte 2 minute si apoi decojite. Apoi se pun in 500 ml lapte si se fierb 10 minute la 500w. ...
Compot de gutui
Se curata gutuile de coaja se taie in bucatele potrivite si se pun la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si zaharul.Se fierb pana ce gutuile devin u pic translucide.Se adauga un pic de essenta de migdale. ...
Crema Beauvoir
Se bat albusurile spuma peste care se adauga o crema formata din galbenusurile de ou frecate cu romul si zaharul tos. ...
Bomboane cu cirese confiate
Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilinat pana acesta devine o crema spumoasa, se adauga esetnta de migdale si pesmetul de bistuiti. ...
Cafea delicioasa
Se prepara cafeaua. SE adauga siropurile, frisca si apoi fulgii de ciocolata. ...
Tarta cu mascarpone
Pregatim baltul pentru inceput: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie. Peste aceasta compozitie puneam albusurile, faina si miezul de ...
1-1011-18