SiteDeBucate » miere

Retete cu miere

 Vafe cu ciocolata si cafea Vafe cu ciocolata si cafea
Amestecam mai intai ingredientele uscate si separt cele lichide. Combinam cele doua tipuri de amestecuri omogenizam bine. Coace in formele de vafe. Forma este dreptunghiulara, insa eu pun mai putin aluat in aparat si astfel ies tot felul de forme. ...
 Tort inimos cu frisca si ciocolata Tort inimos cu frisca si ciocolata
Pentru blat am folosit ingredietele de la prajitura Krem a la krem. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ...
 Cookies cu cereale si miere Cookies cu cereale si miere
Se topeste untul cu mierea, dupa care se amesteca toate ingredientele. Cu o lingura se pune din aluat in tava, pe hartie de copt. Se coc aproximativ 20-25 de minute. O reteta improvizata, ca m-am trezit doar cu 100 gr de faina in casa. Dar au iesit ...
 Baclava Baclava
 Amestecati toate ingredientele pentru umplutura intr-un bol. Ungeti tava cu unt si puneti 5 foi de placinta una peste alta ,fiecare foaie in parte vine unsa cu unt topit. Puneti 1/3 din umplutura rezultata  peste foi dupa care adaugati ...
 MUFFINS CU AFINE MUFFINS CU AFINE
1.Se amesteca toate ingredientele ,adica:faina, tarata, mierea,ouale,laptele , uleiul,afinele si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie.Se amesteca bine. 2. Compozitia rezultata se imparte in 22 forme de muffin, in prealabil, unse cu ulei si ...
 Prajitura Kinder Pingui Prajitura Kinder Pingui
Glazura 1: ...
 Baigli cu nuca si mac Baigli cu nuca si mac
1.Untul, zaharul si sarea se freaca bine.Se adauga galbenusurile de ou, unul cate unul,apoi drojdia amestecata cu lapte caldut si dizolvata bine, si 425 g .faina.Se amesteca bine toate ingredientele pana cand aluatul se desprinde usor de pe mana.Se ...
 Paine alba italiana Paine alba italiana
  Am folosit Programul 1 - Paine de baza de 1 Kg - Coaja inchisa. Cand mai avea 15 minute de copt, am uns-o cu galbenus. ...
 Baghetele frantuzesti Baghetele frantuzesti
Facem o maia din drojdie, doua linguri de apa calduta, faina si un praf de sare. Lasam la dospit vreme de 10 minute. Apoi intr-un vas punem toata faina amestecata cu tarate de grau si in mijloc facem o adancitura unde punem maiaua. Adaugam uleiul de ...
 FLAN CU ULEI DE LEVANTICA FLAN CU ULEI DE LEVANTICA
1.Se pune laptele la fiert.Dupa ce da 2 clocote,se trage deoparte, se adauga pudra de migdale,se amesteca si se lasa sa se infuzeze pana se raceste complet,apoi se strecoara. 2.Intr-un bol, se amesteca esenta de migdale cu mierea.Se adauga laptele ...
 Baclava Baclava
Se lasa la decongelat foile de placinta.Foile se impart in 3 parti egale. Nucile se macina si se amesteca cu scotisoara. Nucile se impart in 2.Se topeste margarina RAMA. Se ia o foaie, se pune in tava si se unge, se pune urmatoarea foaie, se unge ...
 Inghetata de cafea Inghetata de cafea
Sa-ncepem cu aceasta inghetata: punem laptele la fiert, in timp ce amestecam galbenusurile cu mierea, zaharul vanilinat, smantana si un praf de sare. Cand laptele este aproape de punctul de fiarbere, luam de pe foc si punem amestecul de galbenusuri. ...
 Colacei dulci Colacei dulci
In prima etapa punem untul si zaharul intr-un castron peste care turnam 125 ml apa clocotita si lasam pana se topesc complet untul si zaharul,iar amestecul se raceste complet. In etapa a doua dizolvam drojdia in 25 ml apa calduta amestecata cu o ...
Ensaimadas cu ciocolata
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si ...
Inghetata cu Nesquik
Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema. Adaugam si cacaoa Nesquik. Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la ...
 Nectar de caise Nectar de caise
Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se mixeaza se adauga zahar sa u miere dupa gust. Se pun in ...
 Boccelute cu inghetata Boccelute cu inghetata
Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik. Apoi am pregatit clatitele. Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.Se pune compozitia la frigider ...
 Pachetele cu branza Pachetele cu branza
Am facut la masina de paine aluatul de ensaimadas,un aluat super bun si foarte usor de lucrat. Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua in ...
 Gogosele exotice cu topping de sampanie Gogosele exotice cu topping de sampanie
Prepara topping-ul de sampanie asa: Puneti pe bain marie sampania, laptele, margarina RAMA, faina si zaharul vanilat. Amestecati pana se ingroasa si devine ca o crema potrivit de consistenta. Luati de pe bain marie si imediat puneti cele doua ...
 Inghetata de pepene galben Inghetata de pepene galben
Se mixeaza toata ingredientele. Se pune la congelator pentru 12 ore. Pofta buna! ...
1-1011-2021-3031-4041-45
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu miere - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z