SiteDeBucate » menta

Retete cu menta

 Pulpa de miel cu vin Pulpa de miel cu vin
Spala carnea, unge-o cu ulei si cresteaz-o deasupra.In crestaturi, infige catei de usturoi taiati feliute. Pune carnea intr-o tava cu margini mai inalte, bine unsa cu ulei. Presara deasupra sare, piper si rozmarin. Taie ceapa rondele, pune-o in tava, ...
 Sos de menta Sos de menta
Amesteca bine toate ingredientele, iar cand compozitia este omogena, pune vasul la bain-marie, la foc potrivit, si fierbe cinci minute. ...
 Coroana de miel umpluta Coroana de miel umpluta
Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce ...
 Dulceata cu menta Dulceata cu menta
Intr-o cratita smaltuita cu gura larga amesteci apa cu zaharul, la foc iute, pana incepe sa se lege ca un sirop.Speli ciresele, indepartezi coditele, scoti samburii si le torni in siropul care fierbe. Indepartezi spuma care se formeaza deasupra si ...
 Fresh lemon Fresh lemon
Torni gheata intr-un vas, pui zaharul, adaugi apa, zeama de la lamai si amesteci bine pana cand zaharul este dizolvat in totalitate.Adaugi in limonada cateva felii de lamaie, cateva frunze de menta si o pastrati la rece pana in momentul servirii.Dupa ...
 Spuma aromata de capsune Spuma aromata de capsune
Speli si cureti capsunele.Opresti cateva pentru decor, iar pe restul le zdrobesti pana obtii un piure, pe care il amesteci cu sucul de portocala si zaharul.Bati bine frisca, o incorporezi usor in piureul de capsuni si adaugi albusurile batute spuma ...
 Desert de vara cu zmeura Desert de vara cu zmeura
Freci spuma zaharul cu galbenusurile, apoi incorporezi branza mascarpone si freci pana obtii o crema fina.Bati albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporezi in crema de branza.Stropesti biscuitii cu lichiorul de zmeura si ii asezi in 5 ...
 Inghetata de vanilie aromata Inghetata de vanilie aromata
Amesteci laptele cu galbenusurile si zaharul si fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, dar nu mai mult de 2 clocote.Lasi crema sa se raceasca.Intre timp, bati albusurile spuma cu un praf de sare.Le adaugi in crema racita impreuna cu frisca, ...
 Chec pufos cu mere Chec pufos cu mere
Speli si cureti merele, le tai sferturi si cureti semintele.Le pui intr-un vas emailat, le stropesti cu zeama de lamaie,adaugi 2 linguri de zahar si le calesti putin, sa se inmoaie,apoi le pui intr-o strecuratoare si le lasi la racit.Cureti feliile ...
 Casata cu branza Casata cu branza
Topiti gelatina in putina apa calduta. Bateti smantana foarte rece pana obtineti frisca din ea. Adaugati zaharul vanilat si mai bateti amestecul 5 minute. Frecati crema de branza cu o lingura de lemn pentru a o fluidiza. Amestecati branza cu frisca ...
 Salata cu cuscus Salata cu cuscus
Cuscusul se pune in vasul de salata, se acopera cu apa calduta. Se lasa sa se umfle cateva minute, sau se respecata indicatiile scrise pe ambalaj. In acest timp se prepara un sos din ulei, zeama de lamaie si mustar. Se adauga in sos ceapa tocata ...
 Mojito Mojito
Intr-un pahar inalt se adauga zaharul, zeama de la o jumatate lamaie, cateva bucati de lamaie verde, frunzele de menta, 2-3 cuburi de gheata, romul si se completeaza cu apa minerala. Se serveste cu paiul si se decoreaza cu o felie lamaie verde. ...
 Iced mint Iced mint
Se pun toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Se amesteca cateva secunde. Se varsa intr-un pahar, se decoreaza cu o felie de lamaie si o crenguta de menta. ...
 Spuma de banane si capsuni Spuma de banane si capsuni
Intr-un bol se adauga bananele taiate bucatele, zeama de la 1/2 lamaie, jumatate din cantitatea de capsuni, taiai in bucatele, siropul si 5 cuburi de gheata. Se foloseste blanderul pana se obtine un piure. Vasul se da la rece. Cealalta jumatate de ...
 Tzatziki II Tzatziki II
Castravetii se curata, se taie bucatele mici sau se dau pe razatoare. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs, 30 minute. Se scurg bine, in maini si se pun intr-un bol, se adauga branza, iaurtul, usturoiul pisat, menta tocata fin, sare si ...
 Felii de paine cu piersici caramelizate Felii de paine cu piersici caramelizate
1.Piersicile se taie in doua, se scoate samburele, apoi se taie in felii. Se adauga 2 linguri zahar intr-o tigaie, se lasa pana se topeste si se adauga feliile de piersici, se amesteca agitand tigaia deasupra focului. Dupa 1 minut se adauga 1 lingura ...
 Mini tarte cu crema de urda si scortisoara Mini tarte cu crema de urda si scortisoara
1)Se lasã aluatul la decongelat.Se intinde, se decupeazã rondele de mãrimea formelor...am folosit forme de metal, pe care le-am uns cu unt si fãinã, si forme de aluminiu pe care nu le-am uns :)2)Pt. cremã:Piseazã urda cu ajutorul unei ...
 Omleta cu urda Omleta cu urda
Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o folie . Intindem pe suprafata ei urda cu cascaval, apoi repartizam pe randuri legumele.Ajutandu-ne de folie, rulam omleta cat mai strans, o impachetam si ...
 Drob din organe de ied Drob din organe de ied
Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.Se spala bine ...
 Cornulete picante Cornulete picante
Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta se bate de masa pina devine elastic,se lasa la dospit 30 min.Se pudeeaza cu faina si se intinde aluatul,se unge cu mustarul,se presara condimentele.Cu ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu menta - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z