SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu tarhon

 Rasol alb cu ghebe Rasol alb cu ghebe
Am taiat rasolul in felii groase de 1-1,5 cm pe care le-am asezat intr-un vas Zepter pe foc, fara a adauga nici un pic de ulei. Am lasat carnea la inabusit, am adaugat ceapa tocata, usturoi, sare, piper, cimbru pentru aroma si le-am lasat sa se ...
 Mancare de castraveti cu rasol de porc. Mancare de castraveti cu rasol de porc.
Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa la desarat pentru cel putin 2 ore.Tocam ceapa rosie cat mai marunt.Tocam ardeiul copt in fasiute mici.Cum il scot din congelator il toc imediat,deoarece se toaca mai ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Cartoful il dam pe razatoare, apoi il stoarcem de zeama, apoi il amestecam cu carnea tocata, condimentele si verdeata. Adaugam oul si omogenizam. Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, rotinde sau plate, dupa preferinta. Se prajesc in ulei ...
 Iahnie de fasole cu carne Iahnie de fasole cu carne
Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.Se fierbe in 2-3 ape cu sare,la foc mic pana se inmoaie bine.In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole. Intre timp calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta ...
 Aripioare condimentate. Aripioare condimentate.
 Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte ...
 Pui la punga cu sos de tarhon Pui la punga cu sos de tarhon
In punga pentru friptura punem toate condimentele, apoi bucatile de carne spalate si uscate. Legam bine punga, apoi o scuturam energic, astfel incat toate bucatile de carne sa se acopere uniform. Punem intr-o tava si dam la cuptor pentru cca 1 ora. ...
 Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui. Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.
 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem ...
 Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon
Incalzeste cuptorul la 200ºC.Taie 4 cercuri din aluat, atat de mari incat sa acopere gura a 4 boluri mici termorezistente, dar sa fie mai mari cu 1-2 cm decat bolurile.Pastreaza-le la frigider. Incalzeste 2 linguri ulei intr-o ...
 Muschiulet de porc cu ananas si sos picant Muschiulet de porc cu ananas si sos picant
Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas. Adauga in tigaie, langa carne, ...
 Piept de pui cu susan si sos de rosii Piept de pui cu susan si sos de rosii
Pieptul de pui se taie pe dea lungul formand astfel un buzunarel.Ardeiul gras rosu si verde se taie rondele, ciupercile feliute. Cu acestea se umplu buzunarele. se condimetenteaza cu sare, piper si tarhon. Se aseaza intr-o tava de yena se sprepeste ...
 Pui umplut cu ciuperci si orez aromat Pui umplut cu ciuperci si orez aromat
Pentru pui, incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea cu 1-2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie apoi cu sare, dupa gust. Incinge intr-o tigaie 1 lingura ulei de masline cu aroma de ...
 Saramura de pui Saramura de pui
Copanelele curatate si spalate se cresteaza din loc in loc cu un cutit bine ascutit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se pun la fript pe un gratar. Se rumenesc bine pe ambele parti. Alaturi de carne se vor coace si rosiile si ardeiul ...
 Aripioare crocante, marinate Aripioare crocante, marinate
Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici. Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam ...
 Piept de pui umplut cu masline si morcov Piept de pui umplut cu masline si morcov
Pieptul de pui se taie felii,care se bat bine,cat mai intins. Se presara cu sare,piper macinat si boia. In putin ulei se calesc morcovul ras si maslinele taiate feliute. Pe fiecare piept de pui se pune cate 1 lingura din compozitie si putin ...
 Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin
Curatati muschiul de vita de pielite si tendoane, spalati-l, sucrgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati muschiul in felii de circa 3 cm grosime. Zdrobiti boabele de piper, apoi tavaliti bucatile de carne prin el si presati ...
 Berbecut cu mirodenii la cuptor Berbecut cu mirodenii la cuptor
Curatati cotletele de pielite, tendoane si eventulale aschii de os ramase de la transare, apoi spalati-le si presarati-le cu sare si piper. Puneti cotletele intr-o tava, impreuna cu 100ml ulei si supa de legume. Tocati marunt verdeturile, puneti-le ...
 Muschi de porc cu alune si mandarine Muschi de porc cu alune si mandarine
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalatio, presarati-o cu sare si piper si puneti-o intr-o tava, impreuna cu 100g unt si o cana cu apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiul de porc, stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava, ...
 Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc
Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim ...
 Chiftelute din carne de pui Chiftelute din carne de pui
Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar tocat cat mai fin,2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta,o ceapa rosie tocata marunt,2 oua,un praf de menta,un praf de tarhon.Modelam chiftelutele ...
 Carbonada (mancare flamanda din carne de vita) Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)
Carbonada – un fel de mancare specific regiunii flamande a Belgiei, foloseste un ingredient special - berea. Reteta am primit-o de la o buna prietena, Iulia. Am adaptat reteta bucatariei romanesti. Am mai scos din zahar si am inlocuit turta dulce ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu tarhon - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z