SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Pui la gratar cu broccoli Pui la gratar cu broccoli
Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in 4. se condimenteaza cu sare piper si rozmarin praf, si se pune pe gratar (recomandat tava gratar iese mult mai suculent). Broccoli se spala, intr-o oala se pune apa cu sare cand fierbe apa se pun ...
 Piept de pui in sos rosu Piept de pui in sos rosu
Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute. Usturoiul l-am facut ...
 Copanele la gratar cu garnitura de orez Copanele la gratar cu garnitura de orez
Copanelele se spala si se lasa in apa cu sare 30 min. Apoi se scot pe un servet de hartie, cad sa absorbit apa se condimneteza.Se pune un pic de ulei in tava gratar si se lasa sa se faca. Garnitura: morcovul, si ardeiul se taie cubulete Se pune ulei ...
 Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere
1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute. 2.Se adauga supa si , ...
 Pui pe sticla Pui pe sticla
   Puiul se spala si se lasa in apa cu sare 30 min., apoi se condimenteza si se da cu boia dulce se lasa ~ 20 sa ia gust. Intre timp se incinge cuptorul,se pune puiul pe o sticla care a fost umpluta cu apa si mirodenii(pentru a ...
 Pilimeni Pilimeni
Aluatul: Se amesteca toate componentele de mai sus si se face un aluat vartos, se framanta ~15 min ,ca sa iasa elastic. Se lasa sa se odihnesca 30 min. Umplutura: se amesteca toate componentele de mai sus (ceapa sa fie fin tocata). Dupa ce s-a ...
 Legume aromate la cuptor Legume aromate la cuptor
Legumele se pot prepara simple sau cu carne, fiecare cum doreste. Cartofii se curata de coaja sub jet de apa rece, de preferinta sa fie mai mici. Morcovii se curata si se lasa putin din codita. Dovlecelul se spala si se taie rondele fara sa-i curatam ...
 Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor
Se prepara o marinata din iaurt, usturoi dat prin presa, marar si sare. Se ung bine pulpele (am avut pulpe intregi si superioare), de pe care am dat in prealabil pielea jos, si se lasa vreo 2-3 ore. Am asezat apoi pulpele pe gratarul de la cuptor si ...
 Tocanita studenteasca Tocanita studenteasca
Secretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai.. Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la rumenit in ulei, apoi morcovul si ceapa. Dupa ce s-au ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vanata o taiem in 2,pe lungime. Scobim miezul si presaram cu sare. Lasam cateva minute,apoi clatim vanata de zeama lasata. Intre timp pregatim umplutura. Tocam pieptul de pui,impreuna cu oul,ceapa,rosia  si verdeata. Repartizam aceasta umplutura ...
 Rulouri din piept de pui cu vin alb Rulouri din piept de pui cu vin alb
Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ...
 Mancarica picanta cu carnati Mancarica picanta cu carnati
Se taie carnatul feliute si se pune la prajit. Dupa ce lasa untura, se adauga ceapa si ardeiul taiate in bucati mai mari. Se lasa putin la calit, dupa care se adauga varza tocata, cartofii taiati in bucati mai mari si orezul. Se adauga apa cat sa ...
 Pancakes Jamie Oliver Pancakes Jamie Oliver
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Turnam cate putin lapte, apoi faina (care afost amestecata cu praful de copt) si alternam pana se termina. Albusurile le batem spuma si le incorporam usor cu o lingura in amestecul de ...
 Plov " " Plov " "
carnea se taie cubulete si se pune intr-o oala cu ulei incins sa se prajeasca cu capac(mai mult sa prinda culoarea aia alba)apoi se pune apa si se lasa sa firba. Separat se taie morcovul cubulete, iar ceapa felii mai mari. Intr-o alta tigaie se ...
 Cordon Bleu Cordon Bleu
Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn.  Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.Spalam cele 3 piepturi de pui.  Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa ...
 Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi
Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca. Separat intr-o craticioara punem ...
 Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori
Se pune untura la topit Se adauga ceapa taiata marunt Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc ...
 Cartofi noi cu piept de pui la gratar Cartofi noi cu piept de pui la gratar
pieptul de pui se portioneaza in 4. Apoi se bate cu ciocanul de bucataried pentru a se fragezi carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si rozmarin, la urma se unge cu ulei de  masline si se lasa 20 min.  Cartofii se curata si se ...
 Tochitura Tochitura
Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
supa de pui (67) scortisoara (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) maioneza (40) menta (40)
mere (40) menta (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) aluat (26)
cotlet de porc (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) sunca presata (19)
leustean (19) portocale (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) compot (12)
frisca (12) apa minerala (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) chilli dulce (6) telemea de oaie (6)
anason (6) cafea (6) taietei (6)
sparanghel (6) struguri (6) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) varza de bruxelles (2)
mango (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
spaghetti (2) vanilie (2) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z